Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį vežimėlį pirkti?

QUOTE(Onora @ 2006 03 07, 10:13)
Tik kad as nenoriu pripuciamu ratu, noriu vasarai lengvucio ir kad paskui pavasarui jei bus pris jo sportine dalis. Nes ziema, jei bus problemu del pravaziavimo- tai su pripuciamais ratais turesim vezima ir su kietu lopsiu ir su sprtine dalimi.

tai dar yra JANE firmos vezimukai, kurie turi superini MATRIX lopsi-kedute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai patogus daiktas 4u.gif Ir vezimeliu su visokiais ratais:ir triraciu, ir sketiku....http://www.jane.es/i...resentacion.jpg
Papildyta:
user posted image
QUOTE(joljo @ 2006 03 07, 11:48)
tai dar yra JANE firmos vezimukai, kurie turi superini MATRIX lopsi-kedute thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai patogus daiktas 4u.gif Ir vezimeliu su visokiais ratais:ir triraciu, ir sketiku....http://www.jane.es/i...resentacion.jpg

4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

Is jo pasidaro ir lopsiukas, ir autokedute...

Atsakyti
o kokia kaina, jei ne paslaptis, tokio vezimelio?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2006 03 07, 15:31)
o kokia kaina, jei ne paslaptis, tokio vezimelio?

Dvigubai brangiau uz parduotuvine Delim kaina. 4u.gif
Bet vezimukas vertas tu pinigu. Ypac tas Matrx lopsys-variantas visiems gyvenimo atvejams. 4u.gif
Atsakyti
brangoka...
Atsakyti
Mes pirkom Kartą (Bebe Confort) + Preliude+ autokedutė . Ir dabar dar Chicco nupirkau tik sportinį variantą (čia tas, kuris ir gvildenamas). Tai su lopšiu patogiau vežioti vientisa rankena, tad Bebe patogesnis. O sketuką - Chicco.
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 02 27, 18:51)
o tu nekreipk demesio i tai ka zmones galvoja ir sako. uzsienyje zmones vezioja vaikus kol reikia  smile.gif

drinks_cheers.gif

O reikia kiekvienam vaikiukui skirtingai.

Vyresnėliui vežimo reikėjo ne daugiau kaip vienerius metus. Vos pradėjo žengt pirmus žingsnius- nė už ką į vežimą nebesėdo. Negi varysi vežimo įsitvėrus paskui vaiką... biggrin.gif Taip ir liko tamsiuke dulkėt.
O mažasis ir 2,5m mėgsta būt vežamas. Ir nieko tame blogo nematau, ir vaikui smagu, ir man patogu... mirksiukas.gif

O ką žmonės galvoja?.. O koks tau skirtumas, ką jie galvoja... biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyresnieji vaikai su vežimu atsisveikino būdami trijų metų man tai buvo visiškai natūralu g.gif jie patys mielai sedosi į vežimą negu patys tipendavo o ir man būtų daug sunkiau juos panešti karsta.gif ir niekas į mane nežiūrėjo kreivai ir nesišaipė pomidorai2.gif tikiuos ir mano mažajam dar ilgai jo prireiks 2.gif
Atsakyti
Aš manu, kadreikia atsižvelgti į vaiką, o ne tai ką kiti galvoja. Jei vaikas nori sedėti ilgai vežime, tegul. O tas kur eina, tai jau eina. Mes vežimą naudojom gal iki kokių 2 metų, bet paskui vasarą buvom pasiėmę važiuodami atostogauti, nes daug vaikščiojom, tai dukra buvo labai patenkinta, kad gali važinėtis, jai tai gavosi kaip kokia pramoga, buvo atsisakiusi visai pati lakstyti, nors šaip yra labai judri ir sunkiai pasėdinti vietoje. Nes ir vežimo buvom atsisakę todėl, kad ji jame nenusedėdavo. Jai reikėdavo įlipti - išlipti, ir taip daug kartų.
Atsakyti
Kiekvienas vaikas auga skirtingai. Mes vežimą turėjom iki 1.5m, o gal ir mažiau. Vaiko ant rankų tikrai daug netampaiu, nes jis žinojo, kad mamytei skauda nugarytę tai ir eidavo pats. thumbup.gif o kaip bus su dukryte tikrai nežinau.
Atsakyti
mūsų sūnus visai nemėgo sėdėt vežimėlyje,tai juo pasinaudojome iki metuku gal tik keletą kartų doh.gif
Atsakyti
Labukas. Matau, kad yra daug nuomoniu apie siuos vezimukus...
Mes taip pat kai pirkome savo lialiui vezimuka buvom dideliam klausime kuri is siu dvieju imti. Po ilgu svarstymu nusprendeme imti Windoo lopsi ir Tropy remus. Likome begalo laimingi super thumbup.gif o kai vaziavome per sniega tai supratome, kad su CHICCO jokiu sansu nebutu buve, paskui butu reikeja pardavineti... Taigi manau, kad musu sperndimas labai geras, ir dar... viena mamyte cia mynejo, kad istisa rankena patogu, tikrai taip bigsmile.gif ypac kai nori su viena ranka stumti biggrin.gif tik uz Bebe confort 4u.gif
Atsakyti
Mum 2 metai, ir vežimėlio, deja, greit teks atsisakyt. O taip patogu- ilgi pasivaikščiojimai su pamiegojimais lauke, ir į parduotuvę patogu- nereikia tįst maišų. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvenimas yra gražus: 14 kovo 2006 - 20:25