QUOTE(Baltike @ 2006 02 25, 17:20)
Aš turėjau kitą problemą - pirmagimis vežimuke sėdėti atsisakė dar dorai vaikščioti neišmokęs. Blogiausia, kad ir nešiojamas nesileido. Tad jau nuo metukų visur kulniavome savomis kojelėmis, tegul ir vingiais bei vėžlio žingsniu. Po tokios praktikos nebuvo tragedijos, kai ir antrąjį metukų teko iš vežimo iškraustyti, nes sužinojus apie trečią nėštumą nebebuvo noro, o dažnai ir jėgų universalaus vežimo iš/į 4 aukšto tampyti. Dabar dvimetukas ne tik kad bet kokį atstumą pats nužingsniuoja, bet dar su malonumu ir mažąjį broliuką vežime stumia.
O prieš kelias savaites sutikau savo vyresnėlio bendraamžę (4,5m.) vežamą sportiniu vežimuku. Net atsargiai atsiklausiau močiutės apie mergaitės sveikatą, mat tikrai labai jau keistas vaizdelis buvo. Nepaisant didelės mano tolerancijos...
Skaiciau uzsienio spaudoje, kad 3 - 5 metais vaikas labai intesyviai auga ir gali prasideti augimo skausmai kojytese, todel siuo laikotarpiu netgi rekomenduojama labai ilgus atstumus iveikti vezimuke, manau uzsienyje todel ir praktikuojamas ilgas veziojimas vezimuose, kas man neatrodo keista visiskai, o kas cia blogo

, jeigu taip patogu ir vaikui, ir tevms

Anglijoje ir i pirma klase su sportinukais atveza vaikus, drauge kai leido savo vaika i mokykla, tai pirma karta sokas buvo pamacius, o paskui priprato
Palangoj maciau mociute stumiant sportinuka, jame mergyte balsu skaite pasakaite is knygeles

Ir nieko sokiruojancio, pabandyk su vaiku papedint pvz.: nuo kokios zveju gatves iki parko, birutes kalno ir atgal

Pati vos parsliauziau

, ka jau apie vaika kalbet, i pirma puse vasara dar mergina nukulniavo, o vezima stumiau, o atgal luzusia parsiveziau, su kojom ilgom kysanciom is vezimo

Siap kasdien nebenaudojam mes vezimo, ale ilgom distancijom oi kaip gerai dar - mums 2,5 m.