Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

pas mus šeimoj namai puošiami per Kūčią (čia svarbiausias vaikų darbas visada buvo smile.gif ) O viskas sutvarkoma, nupuošiama eglutė per Tris karalius. Man kažkaip papuošti namai jau reiškia šventę, o adventas - tos šventės laukimas, pasiruošimas jai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 05 gruodžio 2006 - 13:27
mes puosiam eglute ir namus vos prasidejus adventui.bet si karta dar neturim egles, kazkaip keista, sniego nei kvapo, tai vis delsiam, nors iki savaitgalio jau turesim.namus jau esu papuosus thumbup.gif
kai as buvau maza, tai puosdavom egle ti kuciu diena.bet mes uzaugom ir ivedem savo tvarka thumbup.gif kad ilgiau galetumem pasidziaugt ir eglute, ir sventem.
Atsakyti
Sekmadienį jau pasipuošėme eglutę,kažkaip norisi jau dabar namuose jausti artėjančią švenčių dvasią.Vaikam džiaugsmo kiek.....Mažasis jau dabar nusprendė,kad miegos tik tame kambaryje,kur eglutė,nes labai jau nori sutikti senį šaltį.O ir tėčiui davė užduotį greičiau statyti kaminą,nes per dujinę viryklę senelis gali ir neateiti,o jei tėtė nespės tai gaus budėti naktį virtuvėje,kad ištrauktų senį šaltį iš viryklės... biggrin.gif
Atsakyti
Mes namuose jau pasikabinom Advento kalendorių, dabar neriu snaiges ir varpelius, o eglutę puošim Kūčių vakarą ir tada sėsim prie vaišių stalo. ax.gif
Atsakyti
Mes namucius pasipuosem siandien biggrin.gif , nes nespejam pasidziaugti newyear.gif , juk sventes tokios trumpos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau jūsų ir nuspredžiau rytoj puošti eglutę thumbup.gif
dirbtinė ji pas mus ,tai galiu ir anksčiau pasidžiaugti .
Atsakyti
Mes vakar jau pasipuošėm thumbup.gif Nupurškiau langus ir veidrodžius per trafaretus su sniegu, papuošiau eglutę ir šiaip visokių smulkmenėlių prisidėjom, gražu wub.gif Vakarais dega eglutės lemputės ir dega vyšniomis kvepianti žvakė tongue.gif
Atsakyti
visada puosdavau namus menesi pries kaledas, o eglute- kuciu vakara. tik siemet nieko dar nepasidariau ir nenoriu daryti. pirma karta kaledu nuotaika visiskai dingusi g.gif verysad.gif
Atsakyti
Jau girliandos žiba ir pas mus thumbup.gif
Atsakyti
mes tai eglute pasipuosiam jau pirmosiomis gruodzio dienomis,taip norisi kuo ilgiau dziaugtis tomis sventemis,bet paskui jau kazkur gruodzio pabaigoj atrodo,kad ta egle jau visa gyvenima ten stovi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai gruodžio vidurį pasipuošiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 13, 10:43)
Aš namus puošti pradedu pirmomis gruodžuo dienomis. Man patinka anksti namučius išgražinti ir gyventi tame laukime. Vyras tai tik antakius kilsteli ir stebisi, kodėl taip anksti. Ir eglutę man norisi pastatyti kuo anksčiau.  blush2.gif

O kada gi jūs namučius šventiškai aprengiate?  mirksiukas.gif

na mes puosiame po helauvyno thumbup.gif patinka ta atmosfera namuose,tad ir gyvename sventiskai
Atsakyti