QUOTE (uola @ 2004 10 15, 14:29) | ||
Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai ![]() |
Vel grybu karas prasidejo?

as vat pavyzdziui pasididziavau

Aš atsakiau "nenoriu prisiminti", bet nusprendžiau apie tą romaną papasakoti. Buvau ka tik išsiskyrus. Susipažinau su juo per vienos draugės gimtadienį. Jis man pasakė kad ruošiasi skirtis, tapo įdomu. Na ir dar pamaniau kad jis - linksmas, mandagus, žmonos nesuprastas vyriškis. Mūsų santikius labai juodino jo nuolatiniai burnojimai žmonos adresu. Kuo toliau, tuo jų buvo daugiau. Nenorėjau gylintis, kas iš jų teisus, pagaliau juk aš nesu jo psichologė.
Viskas paaiškėjo, kai jis pasikvietė mane į Druskininkus, aplankyti jo sesers. Kartu važiavo jo motina. Na, tokios anytos priešei nepalinkėčiau. O jis pasirodė - tik 32 metų mamičiukas. Net ir į meilūžius jis netiko - klausytis jo nuogastavimų, manau per didelė kaina už bendravimą.
Kiek teko apie jį girdėti - išsiskyrė ir daugiau nevedė.

QUOTE (mazulka @ 2004 10 17, 11:20) |
Apskritai, tai meiluzis - JEGA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Man atrodo cia kiekvienai jega yra tai, kas tuo momentu aktualu.
Kaimiskai, rugpienio prisrebus tariant: "Kas buvo jega, po kiek laiko tai jau nebe jega, o sudas

Va taip ir blaskomes

QUOTE (uola @ 2004 10 15, 13:29) |
Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai ![]() |
Ish kur tas shustrumas?!

o temos rezultatai visgi dzhiugina.

Joo, pasidarai moralinę lobotomiją ir gyveni sau visai fainai.

QUOTE (Tylene @ 2004 10 18, 14:02) |
Ish kur tas shustrumas?! ![]() ![]() ![]() ![]() o temos rezultatai visgi dzhiugina. ![]() |
Nugis, jeigum jau imsimes istorijon leistis, tai sturma ne as pradejau

Jei nusileisiu ant zemes jau nebusiu uola, o busiu pieva, lyguma, dirvonas, arimas kas tik nori... nesiulyk ma sunykti

QUOTE (uola @ 2004 10 18, 14:04) | ||
Nugis, jeigum jau imsimes istorijon leistis, tai sturma ne as pradejau ![]() Jei nusileisiu ant zemes jau nebusiu uola, o busiu pieva, lyguma, dirvonas, arimas kas tik nori... nesiulyk ma sunykti ![]() |
o tu geriau isizhiurek...gal visai nesi uola? gal tau tik taip atrodo?

tai atsizhvelgiant i temos rezultatus, meiluzhio paieshka atidesi kitam kartui?

Tas posakis " kasdien vis kitas "
tai kaip pas plastakes - vis kitas ,kitas ...tai gal geriau ir dirbt toki darba , t.y.poreki derint su darbu ir rezultatai stulbinantys
Bet jai rimtai kai yra poreikis ir
geriau nuo to tada turekit meiluzi , o kam nepriimtina tai nesmerkit kitu , nes tame nieko blogo ir nieko gero .
As neturiu dabar , bet nesakau , kad to niekada nebus , nes nezinai kaip gali viskas pasisukt ir nieko gali nereikst tie 20m.kartu , nors as nemegstu keist partneriu
ir nesvajoju apie meiluzi , bet ir nesmerkiu tu kurios turi .
Kiekvienas gyvena kaip jam priimtina

Bet jai rimtai kai yra poreikis ir

As neturiu dabar , bet nesakau , kad to niekada nebus , nes nezinai kaip gali viskas pasisukt ir nieko gali nereikst tie 20m.kartu , nors as nemegstu keist partneriu

Kiekvienas gyvena kaip jam priimtina