Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 14:29)
QUOTE (Tylene @ 2004 10 15, 13:10)

oi, pasirodo priesh rashydama turejau atsiklausti taves ar galiu rashyti.. g.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai rolleyes.gif

Vel grybu karas prasidejo? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (maka @ 2004 10 15, 15:01)

Vel grybu karas prasidejo? laugh.gif

rolleyes.gif a nori prisijungt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 15 spalio 2004 - 16:08
Mergytes, apsnudot. Kodel nutruko balsavimas ??? Tempiu virsun, nepasididziuokit ir prabalsuokit rolleyes.gif
Atsakyti
as vat pavyzdziui pasididziavau nail.gif
Atsakyti
Apskritai, tai meiluzis - JEGA thumbup.gif clap.gif clap.gif Kai nesigilini i visokias moralines - dorovines nuostatas tongue.gif O keli meiluziai dar didesne jega thumbup.gif Kasdien vis kitas wink.gif Kokia gyvenimo ivairove biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš atsakiau "nenoriu prisiminti", bet nusprendžiau apie tą romaną papasakoti. Buvau ka tik išsiskyrus. Susipažinau su juo per vienos draugės gimtadienį. Jis man pasakė kad ruošiasi skirtis, tapo įdomu. Na ir dar pamaniau kad jis - linksmas, mandagus, žmonos nesuprastas vyriškis. Mūsų santikius labai juodino jo nuolatiniai burnojimai žmonos adresu. Kuo toliau, tuo jų buvo daugiau. Nenorėjau gylintis, kas iš jų teisus, pagaliau juk aš nesu jo psichologė. mad.gif Viskas paaiškėjo, kai jis pasikvietė mane į Druskininkus, aplankyti jo sesers. Kartu važiavo jo motina. Na, tokios anytos priešei nepalinkėčiau. O jis pasirodė - tik 32 metų mamičiukas. Net ir į meilūžius jis netiko - klausytis jo nuogastavimų, manau per didelė kaina už bendravimą. sad.gif Kiek teko apie jį girdėti - išsiskyrė ir daugiau nevedė.
Atsakyti
QUOTE (mazulka @ 2004 10 17, 11:20)
Apskritai, tai meiluzis - JEGA thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  Kai nesigilini i visokias moralines - dorovines nuostatas tongue.gif  O keli meiluziai dar didesne jega thumbup.gif  Kasdien vis kitas wink.gif  Kokia gyvenimo ivairove biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man atrodo cia kiekvienai jega yra tai, kas tuo momentu aktualu.
Kaimiskai, rugpienio prisrebus tariant: "Kas buvo jega, po kiek laiko tai jau nebe jega, o sudas laugh.gif O po kiek laiko vel jega laugh.gif laugh.gif" O gal sudas ir yra jega?
Va taip ir blaskomes laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 13:29)
Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai rolleyes.gif

Ish kur tas shustrumas?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif nusileisk ant zhemes, uola. wink.gif

o temos rezultatai visgi dzhiugina. wink.gif
Atsakyti
Joo, pasidarai moralinę lobotomiją ir gyveni sau visai fainai. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 18, 14:02)

Ish kur tas shustrumas?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif nusileisk ant zhemes, uola. wink.gif

Nugis, jeigum jau imsimes istorijon leistis, tai sturma ne as pradejau rolleyes.gif
Jei nusileisiu ant zemes jau nebusiu uola, o busiu pieva, lyguma, dirvonas, arimas kas tik nori... nesiulyk ma sunykti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 18, 14:04)
QUOTE (Tylene @ 2004 10 18, 14:02)

Ish kur tas shustrumas?!  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  nusileisk ant zhemes, uola. wink.gif

Nugis, jeigum jau imsimes istorijon leistis, tai sturma ne as pradejau rolleyes.gif
Jei nusileisiu ant zemes jau nebusiu uola, o busiu pieva, lyguma, dirvonas, arimas kas tik nori... nesiulyk ma sunykti tongue.gif

o tu geriau isizhiurek...gal visai nesi uola? gal tau tik taip atrodo? laugh.gif laugh.gif nepyk, juokauju....wink.gif

tai atsizhvelgiant i temos rezultatus, meiluzhio paieshka atidesi kitam kartui? wink.gif
Atsakyti
Tas posakis " kasdien vis kitas " laugh.gif tai kaip pas plastakes - vis kitas ,kitas ...tai gal geriau ir dirbt toki darba , t.y.poreki derint su darbu ir rezultatai stulbinantys laugh.gif laugh.gif
Bet jai rimtai kai yra poreikis ir heart.gif geriau nuo to tada turekit meiluzi , o kam nepriimtina tai nesmerkit kitu , nes tame nieko blogo ir nieko gero .
As neturiu dabar , bet nesakau , kad to niekada nebus , nes nezinai kaip gali viskas pasisukt ir nieko gali nereikst tie 20m.kartu , nors as nemegstu keist partneriu sad.gif ir nesvajoju apie meiluzi , bet ir nesmerkiu tu kurios turi .
Kiekvienas gyvena kaip jam priimtina smartass.gif
Atsakyti