Diesel džinsiukai superinai
QUOTE(Erszebeth @ 2008 01 27, 16:44)
Gal atsirastų kokių atsiliepimų apie Diesel laikrodžius, kas turi?
Ir mane domina
O kur Vilniuje galima rasti Diesel dzinsiuku?
dieselio yra europoj lyg antram aukste.ir siaip galima dar pabandyt paieskot "isparduotuvese" zinau yra jogailos gatvej.ir humanose buna.o daugiau nezinau.bet neapsimoka lietuvoj pirkti.jei tarkim cia su nuolaida kainuoja 400, tai uzsieni gai uz 5o euru rasti.bet tie uzsieniai ne dazni.tai tiek.
Papildyta:
o dieselio laikrdodziai tai matyt irgi geri.asmeniskai neturiu.bet zinau kas turi.tai nusiskundimu neturi.tik labai dideli susizavejima savo pirkiniu.;]
Papildyta:
o dieselio laikrdodziai tai matyt irgi geri.asmeniskai neturiu.bet zinau kas turi.tai nusiskundimu neturi.tik labai dideli susizavejima savo pirkiniu.;]
Vau!
Bet ir brangumas!
O as galvojau bus kokie 200-300lt.O kuo ten jie taip jau ypatigi?
as esu tik girdejusi, kad tipo visoms figuroms tinka.
gal kas turit Diesel dirza? idomu, kur ju kaune yra
Dėl laikrodžių, tai man ką tik parkeliavo internetu pirktas Diesel laikrodis:

Man nerealiai gražus, o dėl kokybės, visgi tai drabužių, o ne laikrodžių firma, bet tikiuosi, kad pieno riebumo neims rodyti, o man to pakaks

Man nerealiai gražus, o dėl kokybės, visgi tai drabužių, o ne laikrodžių firma, bet tikiuosi, kad pieno riebumo neims rodyti, o man to pakaks
QUOTE(sweeta @ 2008 02 13, 17:54)
as turiu Diesel dirza
Jei labai domina, parasyk i a.z. gal turi skype ar el.pasta atsiusciau nuotrauka!
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 16, 00:06)
Dėl laikrodžių, tai man ką tik parkeliavo internetu pirktas Diesel laikrodis:

o kur Klaipėdoj galima rast diesel džinsiukų
gal kas noretu diesel sviesius dzinsus nesioti kelis kartus bet man ilgio truksta tai i batus susikisus vaiksciojau dabar isskalbti dziusta tai jei kas noretu idesiu nuotrauka ir ismatavimai
liemuo 43cm, klubai 51cm, ilgis nuo liemens iki klino 21cm, vidine siule 87cm, visas ilgis 109cm
pirkau kazkur pries metus
liemuo 43cm, klubai 51cm, ilgis nuo liemens iki klino 21cm, vidine siule 87cm, visas ilgis 109cm
pirkau kazkur pries metus