Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

Turiu 2 poras dzinsu, vyras irgi 2 poras, maikuciu gal kokiu 10 vnt, dirza ir tase.
Labai kokybe esam patenkinti thumbup.gif , perku "Humanoj", dzinsu kaina nuo 15 iki 35 lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir tikrai originalus daiktai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dar batus-kerzus turiu, neapsakomo patogumo, irgi is ten 35 lt biggrin.gif , saite ziurejau tokie patys begalo brangiai kainavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2006: 13 liepos 2007 - 21:54
as ir second hand parduotuvej pirkau diesel dzinsiukus, ziauriai patenkinta buvau ir kokybe nereali buvo. gaila kad dbr vis nepasitaiko rast
Atsakyti
tikrai diesel cia Lietuvoj beprotiskom kainom normalioj pardej. Bet as perku secondhand'uose tai nugvelbiau kelnes-sijona, dzinsine suknia daug maikuciu visi daiktai labai supper originalus thumbup.gif Noreciau diesel batuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buse: 01 rugpjūčio 2007 - 12:26
o as tai airijoje apsipirkinedavau diesel,nes cia tai per brangu...smile.gif))o second hande reikia tikraj paieskoti..
Atsakyti
Labai patinka smile.gif jau tokiu geriu yra tongue.gif
bet kainos nenormalios cia perkant schmoll.gif
Atsakyti
Turiu is rubuku viena diesel maikute ax.gif visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
oo. biggrin.gif diesel ir man baisiai patinka biggrin.gif perku daznai parduotuvje europoje , dar grand diuke buvo, ale uzsidare remontui jie ten kazko g.gif o dar ir tetis daznai parveza kaj keliauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2007 08 13, 21:46)
Labai patinka  smile.gif jau tokiu geriu yra  tongue.gif
bet kainos nenormalios cia perkant  schmoll.gif

Musu kisenems kainos tikrai ispustos, geriau jau pirkti ne Lietuvoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2007 08 14, 12:14)
Musu kisenems kainos tikrai ispustos, geriau jau pirkti ne Lietuvoje g.gif

drinks_cheers.gif
siaip ir kitur ne pigumas Dieseliukas, bet uztaikius per ispardavimus tikrai normaliai nupsipirkt galima. LT tiek niekad nemaciau nukainuotu ju schmoll.gif
Atsakyti
mano viena mylimiausiu firmu...kokybe ziauriai gera, ir modeliukai...ypac dzinsu.. wub.gif
Papildyta:
turiu tokius wub.gif labai patogus, ir kas svarbiausia nesudralinami...o tas ju trynimas...nu man idealus...tik kad kliosiniai turbut jau nemadingi... g.gif
user posted image
ir sviesiu, labai panasius i siuos
user posted image
taip pat turiu batus, tokius kaip kedus, tai nesusinesioja,atsibodo deveti doh.gif
Atsakyti
Dzinsai Diesel`io superiniai,jie kazkaip graziai "guli" ant mano uodegos,dirzai thumbup.gif ,o su batais ta pati situacija kaip su Egles klumpem,niekaip nesusinesioja,patogus labai,nors tik 2 poras turiu tokiu ceskiu,laisvalaikiui skirtu smile.gif
Atsakyti
Turiu Diesel velvetus ir kelnes. Kokybė thumbup.gif .
Atsakyti