Turiu 2 poras dzinsu, vyras irgi 2 poras, maikuciu gal kokiu 10 vnt, dirza ir tase. Labai kokybe esam patenkinti , perku "Humanoj", dzinsu kaina nuo 15 iki 35 lt ir tikrai originalus daiktai dar batus-kerzus turiu, neapsakomo patogumo, irgi is ten 35 lt , saite ziurejau tokie patys begalo brangiai kainavo
tikrai diesel cia Lietuvoj beprotiskom kainom normalioj pardej. Bet as perku secondhand'uose tai nugvelbiau kelnes-sijona, dzinsine suknia daug maikuciu visi daiktai labai supper originalus Noreciau diesel batuku
oo. diesel ir man baisiai patinka perku daznai parduotuvje europoje , dar grand diuke buvo, ale uzsidare remontui jie ten kazko o dar ir tetis daznai parveza kaj keliauja
mano viena mylimiausiu firmu...kokybe ziauriai gera, ir modeliukai...ypac dzinsu.. Papildyta: turiu tokius labai patogus, ir kas svarbiausia nesudralinami...o tas ju trynimas...nu man idealus...tik kad kliosiniai turbut jau nemadingi... ir sviesiu, labai panasius i siuos taip pat turiu batus, tokius kaip kedus, tai nesusinesioja,atsibodo deveti
Dzinsai Diesel`io superiniai,jie kazkaip graziai "guli" ant mano uodegos,dirzai ,o su batais ta pati situacija kaip su Egles klumpem,niekaip nesusinesioja,patogus labai,nors tik 2 poras turiu tokiu ceskiu,laisvalaikiui skirtu