Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

QUOTE(Ziuzi @ 2007 08 13, 22:49)
Turiu is rubuku viena diesel maikute  ax.gif  visai nieko  rolleyes.gif

Aš irgi vieną maikutę turiu... Tai laaabai man patiko, wub.gif ir kokybė gera tik kainos milžiniškos... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 09 11, 18:06)
Aš irgi vieną maikutę turiu... Tai laaabai man patiko,  wub.gif ir kokybė gera tik kainos milžiniškos...  blink.gif

niu kaip sakoma uz varda ir kokybe reikia moketi
Atsakyti
thumbup.gif turiu pora dzinsiu ir striuke thumbup.gif gerai nesiojasi wub.gif
Atsakyti
tikrai labai gera firma, kaina atitinka kokybe. bet lietuvos turgus pilnas diesel padielku schmoll.gif
Atsakyti
man ir mano draugui patinka Diesal,o ypac draugui wub.gif Dzincai tikrai geros kokybes,sijonai,batai thumbup.gif
viskas thumbup.gif
Atsakyti
visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaca @ 2007 10 06, 18:41)
man ir mano draugui patinka Diesal,o ypac draugui wub.gif Dzincai tikrai geros kokybes,sijonai,batai thumbup.gif
viskas  thumbup.gif

Mano vyras irgi Diesal megejas biggrin.gif . Man irgi patinka, turiu kelis drabuzelius. Tik pas mus parduotuvese labai skurdus sio prekinio zenklo rubu pasirinkimas ir kainos kosmines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustulka @ 2006 11 18, 18:08)
Man ta desinej pusej faina ir spalva gera  wub.gif  Kazin kiek kainuoja?

fainos,bandau speti-apie 400 $,idomu istikruju kiek?
Atsakyti
Man irgi labai patinka diesal ypac dzinsai neseniai nusipirkau paltuka tai labai gera kokybe super
Atsakyti
diesel'is man siaubingai patinka.tik kad lt nieko gero nera.dzinsai simto metu senumo.suknele turiu super ir toki pavasarini ale languota svarka striuke. ir dar visko.esu diesel maniake.va neseniai humanoj radau dzinsus tai is kart nusipirkau.tik reikia susisiaurinti galus.nes dabar pati.tai nekas. ir bus labai labai jega;]]
as uz diesel thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi lb noriu Diesel'iu wub.gif tik galite padeti su dydziais, kokio reiktu su 92-93 klubais? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal atsirastų kokių atsiliepimų apie Diesel laikrodžius, kas turi?
Atsakyti