Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

QUOTE(cavalli @ 2008 06 18, 10:07)
Ar cia  tas pats kremukas, kuri cia taip giriat?
user posted image
Papildyta:

Pasiskaitinejau cia apie ta kremuka ir isbandziau pati ax.gif . Efektas nerealus thumbup.gif . Rezultatai jau matyti po keletos dienu naudojimo, tai kas bus po viso buteliuko blink.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Reikia būtinai išbandyti tą Kanebo kremuką, nes po antro gimdymo, jau baigiau maitinti, krūtinė ne kokia, tuo labiau dar ir pradėjau mesti svorį.Kažin ar yra šios firmos kremuko Airijoje, reiks paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 07 15, 11:22)
Reikia būtinai išbandyti tą Kanebo kremuką, nes po antro gimdymo, jau baigiau maitinti, krūtinė ne kokia, tuo labiau dar ir pradėjau mesti svorį.Kažin ar yra šios firmos kremuko Airijoje, reiks paieškoti.

Pasiskaitinėjau apie Kanebo kremukus ir radau, kad yra kūno stagrinamasis kremas ir biūsto stangrinamasis kremas, manau, kad galima krūtine tepti ir kūno kremu,kaip galvojat? g.gif
Atsakyti
manau kad kremas vienas tikrai geru ir ilgalaikiu rezultatau neatns, kaip ir suderinta mitybe be sporto nepadarys grazios figuros. labiau pasikliauciau treneriu pratimais, nes visgi ramenys cia yra svarbiausi. o pati odo stangruma, galima ir kremukais puoselet. ax.gif
Atsakyti
Na keliauja Kanebo jau pas mane, laukiu nesulukiu. rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2008 07 17, 11:52)
Na keliauja Kanebo jau pas mane, laukiu nesulukiu. rolleyes.gif  wub.gif

As jau sulaukiau savo Kanebo kremuko bigsmile.gif Tikiuos, kad ir man duos geru ir pastebimu rezultatu, kaip cia merginos, kad giria ji thumbup.gif
Dabar labai laukiu, kada galesiu pradet naudoti bigsmile.gif Dar matinu savo pupyte wub.gif
Atsakyti
GAL KAS ESAT IŠBANDES KRŪTINĖS STANGRINIMA ???? g.gif
Atsakyti
Turiu vakumine pompa krutims. Rezultatas akivaizdus: stangresne, apvalesnes formos- vos po savaites. Net lienenele is B i C pasikeiciau thumbup.gif
Rezutatas laikosi- tad ko daugiau noreti smile.gif
Atsakyti
O kur pirkai tą pompą, kiek kainavo?
Atsakyti
Joa, o kur ja pirkai? 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Sex shope Aistra, kainavo apie 200Lt
Paziurekit nuroda:

http://www.seksoreik...ompos/moterims/

tik teko ja truputi persidaryti, nes esu smulki ir abu indai kartu ant manes netelpa, tad naudoju po viena thumbup.gif

Atsakyti
Kiek laiko jau naudoji?
Atsakyti