Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

QUOTE(vduska @ 2008 07 24, 15:25)
Turiu vakumine pompa krutims. Rezultatas akivaizdus: stangresne, apvalesnes formos- vos po savaites. Net lienenele is B i C pasikeiciau  thumbup.gif
Rezutatas laikosi- tad ko daugiau noreti smile.gif

g.gif jei oda sustangreja - krutine turetu pakilti ir sumazeti, panasiai kaip po salto duso... mirksiukas.gif tai gal ta pompa ne stangrinanti, o tampanti tongue.gif
Atsakyti
Na, pradejau ir as pagaliau ta auksini Kanebo kremuka clap.gif Ziuresim ar vertas jis tu pinigeliu ir ar pagrazins mano pupulius tongue.gif
Ka pastebejau tai, kad naudojasi taupiai thumbup.gif Paskacius info lapeli, net nepatikejau, kad gali uztekt 4-5 paspaudimu dviems papukams blush2.gif Nes is vieno paspaudimo toks lasiukas iskrenta ax.gif Bet kuo puikiausiai uztenka ir labai gerai ir greitai susigeria i oda 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tik po dušo, šalto vandens srove lieju TIK iš apačios. Krūtinė galėtų būti ir standesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 18, 12:16)
Aš tai tik po dušo, šalto vandens srove lieju TIK iš apačios. Krūtinė galėtų būti ir standesnė biggrin.gif

o kodel tik is apacios?
as tai naudoju kontrastini dusa:siltas-saltas-siltas-saltas-siltas-saltas ir kazkaip nepagalvojau kad reikia "tik is apacios" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2008 08 17, 10:54)
Na, pradejau ir as pagaliau ta auksini Kanebo kremuka clap.gif Ziuresim ar vertas jis tu pinigeliu ir ar pagrazins mano pupulius tongue.gif
Ka pastebejau tai, kad naudojasi taupiai thumbup.gif Paskacius info lapeli, net nepatikejau, kad gali uztekt 4-5 paspaudimu dviems papukams blush2.gif Nes is vieno paspaudimo toks lasiukas iskrenta ax.gif Bet kuo puikiausiai uztenka ir labai gerai ir greitai susigeria i oda 4u.gif

as ir ji uzsisakiau bigsmile.gif
Atsakyti
Man patinka Qlinique losjonas arba gelis krutinei. Bet jei papuliai kaip takso ausys kabaliuoja tai niekas nepades, tik operacija.
Dar rusai ale kazkokia manksta isrado, bet nebandziau, nezinau, cia ju psl:
http://www.plus2razmera.ru/index_2.php
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 19, 18:13)
as ir ji uzsisakiau  bigsmile.gif

Prisiskaicius tiek pagyrimu jo adresu, tai visi kiti variantai iskart atkrito ax.gif Tepu dar tik kelias dienas, bet tikrai jauciu, kad oda tapo tokia tvirtesne thumbup.gif Na, o jei dar pupsikai nors biski pasikels, tai isvis butu super tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 19 rugpjūčio 2008 - 22:03
Nusipirkua ir aš tą išgirtą kanebo, bet kažkokio tai poveikio nepajutau...Man matyt padidinti reikia blush2.gif ...jei atsirastų norinčių, galėčiau perleisti kremuką, l. nedaug tesunaudojau...(į až rašykit)
Atsakyti
as tai viska bandau ant saves, visoki S. esu isbandzius tabletes krutinei didinti. nepadidejo 2 dydziais, bet kad papilnejo, padidejo - tikrai. nes po maitinimo buvo skuros. o per menesi laiko pasidare pilnos krutys.
tableciu pav nepamenu, tai nepasakysiu. ale pirkau per e-bay...
Atsakyti
QUOTE(mondze @ 2007 01 30, 11:48)
Noreciau isbandyti krema krutinei kuris pastangrintu nors kiek oda,nes takio paglebus po maininimo,krutis sumazejo o oda vis vien taip greit neatsistato.Tad mamytes patarkite koki kremukas krutines odai pastangrinti kad kaina nesikandziotu ir geras butu?Dar norejau paklausti kaip jums avono biusto kremas?gal kuri bandet?ar patiko,ar buvo poveikis?

as jau naudoju antra buteliuka avono biusto kremo. nepasakyciau, kad yra labai didelis pagerejimas, bet kad po tiek laiko naudojimo krutine siek tiek suvirtejo -tai tikrai
Atsakyti
O iš kur jūs tą Kanebo siunčiatės ir kiek mokat?
Gundausi ir aš...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 01 rugsėjo 2008 - 16:20
QUOTE(himalaia @ 2008 09 01, 18:19)
O iš kur jūs tą Kanebo siunčiatės ir kiek mokat?
Gundausi ir aš...

Is braskiu mirksiukas.gif
Atsakyti