QUOTE(fistik @ 2007 03 13, 00:07)
turiu ir as augliuka kairej krutyje. beda ta, kad aptikau ji jau budama 6 men

.
as buvau lb panasioj situacijoj, tik augliuka aptikau budama 8 men nescia. padare man echo, nuramino, kad greiciausiai firbroadenoma, bet nusiunte i onkologini. Ten man liepe pasirodyt is karto po gimdymo. O va tada tai ir prasidejo

Kai atsrado pieno, tas guzelis isaugo i toooki guza

Galvojau, isprotesiu, ji man skaudejo, verze. Po gimdymo penkta diena jaqu stovejau onkologiniam. Pradejo eiti daktarai, bade mane kaskart, dare echo, ciupinejo. Jis padidedavo, kai pieno prisikaupdavo. Niekads nieko negalejo pasakyti, as toks atvejis pirmas buvau. Liepe nutraukt maitinima ir operuotis. Kadangi maitinti negalejau dar ir del skydliaukes problemu, tai nutraukiau ir issioperavau. Aciudie, nieko blogo nerado - sklerotine adenoma. Bet kiek zinau, operuoja ir maitinancias, ir galima piena issaugot.
QUOTE(rimule @ 2007 03 13, 17:04)
Na, mane tai isvis siaubas sueme. Toje puseje, kur krutyje rado sukietejima, eme skaudeti pazastyje ir dar visa ranka svilina. Tai cia kas - veziukas su metastazemis ?
Neprisigalvokit nesamoniu. Cia greiciausiai psichologinis skausmas. O pazastyje gal skauda del padidejusiu limfmazgiu.
Black angel, nenuskausmina. Skauda ne daugiau kaip i uzpakali vaistus leidziant. nemalonu ir tiek.
Loja5, pritariu tau 100 proc

Kai pamaciau onkologiniam daugybe jaunu mergaiciu, baisu pasidare...