Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

sveikutes! 4u.gif
turiu ia aš kažkokia problema, nors man dar tik 19... unsure.gif kairėje krūtyje iš apačios yra keletas smulkių guziukų, jų ribos aiškios, kartais paskaudėdavo.. net nzn, prisigalvojau visko, bet kažkaip dabar apsiraminau, laukiu menesinių ir eisiu pasitikrint doctor.gif kažkaip baugoka... unsure.gif bet tikiuosi bus viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
Jau tikrai geriau nelaukti ir eit pasitikrinti. Is savo patirties zinau, kaip yra baisu ir kiek visko prisigalvoji... Pamenu po biopsijos man taip silpna pasidare, kad vos nenualpau. matyt tiek visko prigalvota ir tiek bijota doh.gif
Atsakyti
Po vakarykscio apsilankymo onkologiniame ir as patarciau visoms - moterys nedelskite, tikrinkites kol dar nevelu!!! Pas mane po maitinimo pasidare idubes spenelis, vakar dare echo ir rentgena rado kazkokia cistine...net nezinau ka, labai sunku is tu gydytoju ka nors istraukti bet tik tiek kad uztikrino kad kol kas nieko blogo nera ir ta cista nepiktybine, liepe gerti Mastodynon ir ateiti po 3 men.tai va taip. Taigi vakar buvau soke, kad bet kada bet kas gali atsitikti verysad.gif gal kuriai yra buve panasi situacija net nezinau ka dabar galvoti ir ko laukti toliau
Atsakyti
man visą laiką įdomu buvo, o darant biopsiją nuskausminama? g.gif čia šiaip, dėl įdomumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 03 13, 00:07)
turiu ir as augliuka kairej krutyje. beda ta, kad aptikau ji jau budama 6 men  nestuke.gif .

as buvau lb panasioj situacijoj, tik augliuka aptikau budama 8 men nescia. padare man echo, nuramino, kad greiciausiai firbroadenoma, bet nusiunte i onkologini. Ten man liepe pasirodyt is karto po gimdymo. O va tada tai ir prasidejo doh.gif Kai atsrado pieno, tas guzelis isaugo i toooki guza blink.gif Galvojau, isprotesiu, ji man skaudejo, verze. Po gimdymo penkta diena jaqu stovejau onkologiniam. Pradejo eiti daktarai, bade mane kaskart, dare echo, ciupinejo. Jis padidedavo, kai pieno prisikaupdavo. Niekads nieko negalejo pasakyti, as toks atvejis pirmas buvau. Liepe nutraukt maitinima ir operuotis. Kadangi maitinti negalejau dar ir del skydliaukes problemu, tai nutraukiau ir issioperavau. Aciudie, nieko blogo nerado - sklerotine adenoma. Bet kiek zinau, operuoja ir maitinancias, ir galima piena issaugot.

QUOTE(rimule @ 2007 03 13, 17:04)
Na, mane tai isvis siaubas sueme. Toje puseje, kur krutyje rado sukietejima, eme skaudeti pazastyje ir dar visa ranka svilina. Tai cia kas - veziukas su metastazemis ?help.gif

Neprisigalvokit nesamoniu. Cia greiciausiai psichologinis skausmas. O pazastyje gal skauda del padidejusiu limfmazgiu.

Black angel, nenuskausmina. Skauda ne daugiau kaip i uzpakali vaistus leidziant. nemalonu ir tiek.

Loja5, pritariu tau 100 proc drinks_cheers.gif Kai pamaciau onkologiniam daugybe jaunu mergaiciu, baisu pasidare... verysad.gif
Atsakyti
Ačiū Dievui, kad piktybiniai pakitimai jaunoms moterims pasitaiko retokai karsta.gif
Atsakyti
Na, as jau rytoj per pazistamus varau i onkologini tikrintis. Bet nervai tai jau pakrike visai - negaliu su zmonemis bendrauti, net su sunumi, ir tai normaliai kalbetis negaliu, o viena irgi vietos neberandu. Ranka su kiekviena diena skauda vis labiau, ir asaru upeliai liejasi. Net negalvojau, kad galiu taip suskysti. O juk dar atsakymo po biopsijos reiks laukti turbut apie savaite. Tai galutinai nuprotesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2007 03 14, 18:12)
Na, as jau rytoj per pazistamus varau i onkologini tikrintis. Bet nervai tai jau pakrike visai - negaliu su zmonemis bendrauti, net su sunumi, ir tai normaliai kalbetis negaliu, o viena irgi vietos neberandu. Ranka su kiekviena diena skauda vis labiau, ir asaru upeliai liejasi. Net negalvojau, kad galiu taip suskysti. O juk dar atsakymo po biopsijos reiks laukti turbut apie savaite. Tai galutinai nuprotesiu doh.gif

rimule, gal as ka nors praleidau bet kas tai bebutu pasistenk nusiraminti ir svarbiausia tikek kad tau viskas bus gerai tiesiog patikek tuo ir taip bus, as irgi nezinau kas laukia po triju menesiu bet atsisakau galvoti kad kas nors bus ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2007 03 14, 19:12)

Turbūt kiekviena rašanti šiame skyrelyje pergyveno tokį siaubą, bet žiūrėk, pasitikrina ir baimė dingsta mirksiukas.gif pačios sau esam geriausios gydytojos, išgalvojam paskutinias stadijas ir vos ne savo laiduotuves įsivaizduojam doh.gif lotuliukas.gif Aš įsitikinusi, viskas bus tvarkoj su Tavim Rimule console.gif taip pergyvenant kaip tik galima kokią ligą įsivaryti umn.gif
Atsakyti
Pritariu, apskritai gal ir banaliai skamba bet bukime pozityvesnes ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
ir gyvenimas linksmesnis taps sunglasses2.gif
Atsakyti
Aciu, mielosios, uz paguoda. Bus matyt unsure.gif
Atsakyti