Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Aš jau sau mastopatija įtariu doh.gif lotuliukas.gif na pažiūrėsim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 14:13)
Aš jau sau mastopatija įtariu  doh.gif  lotuliukas.gif na pažiūrėsim  cool.gif

Na mastopatija tai tikrai nieko baisaus ax.gif
Atsakyti
gerai būtų jei taip būtų thumbup.gif bet...
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 16:51)
gerai būtų jei taip būtų  thumbup.gif bet...

Na gal as mazai apie ja zinau bet kai man buvo, israse Mastodynon ir tiek ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2007 03 16, 18:03)
Na gal as mazai apie ja zinau bet kai man buvo, israse Mastodynon ir tiek ziniu bigsmile.gif

o pas Tave guziukas buvo vienas ar daugiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 17:23)
o pas Tave guziukas buvo vienas ar daugiau?  blush2.gif

Guziuku tai nera pas mane, tik vienoje krutyje kazkoks plotas, koks man nesugebejo isaiskinti doh.gif ir cistine ar tiesiog cista, na kazkas bet kokiu atveju yra, kai paklausiau kokia rizika susirgti tai sako, ziuresim, stebesim, blogiausiu atveju galima operuoti kas man visai neatrodo priimtina ax.gif zodziu bus aisku birzelio 4 diena, jau uzsirasiau o dabar geriu Mastodynon ir nakvisu alieju ax.gif
Atsakyti
sveikutes
ziuriu cia jus visos nakvisu alieju geriat. o man tai nieko tokio daktaras nepatare. na cia anglijoj mazai jiems rupi. tai gal reiktu ir man profilaktiskai gerti. turiu as 4cm augliuka ( pusiau cistini, pusiau kietos sandaros).
gal kuri paaiskintumet, kuo tas aliejus geras. ar sustabdo tokiu blogybiu augima, ar jas naikina? ar reikia su gydytoju pasitarti ar cia saugus naminis vaistukas? ir, svarbiausia, ar galima ji gerti zindant kudiki?
aciu
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2007 03 16, 18:29)
Guziuku tai nera pas mane, tik vienoje krutyje kazkoks plotas, koks man nesugebejo isaiskinti doh.gif ir cistine ar tiesiog cista, na kazkas bet kokiu atveju yra, kai paklausiau kokia rizika susirgti tai sako, ziuresim, stebesim, blogiausiu atveju galima operuoti kas man visai neatrodo priimtina ax.gif zodziu bus aisku birzelio 4 diena, jau uzsirasiau o dabar geriu Mastodynon ir nakvisu alieju ax.gif

aišku ax.gif na, tikėkimės, kad po vaistukų Tau pagerės ir medikams nereikės prikišti savo nagiukų wub.gif o dėl mastopatijos tai kaip suprantu gali tų guzelių visai nebūti, gali būt vienas, gali būt daug, o kartais net visa krūtis grublėta pasidaro g.gif oj, kažkaip jau norisi greičiau sužinoti.. nusibodo ta nežinomybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 03 16, 17:57)
sveikutes
ziuriu cia jus visos nakvisu alieju geriat. o man tai nieko tokio daktaras nepatare. na cia anglijoj mazai jiems rupi. tai gal reiktu ir man profilaktiskai gerti. turiu as 4cm augliuka ( pusiau cistini, pusiau kietos sandaros).
gal kuri paaiskintumet, kuo tas aliejus geras. ar sustabdo tokiu blogybiu augima, ar jas naikina? ar reikia su gydytoju pasitarti ar cia saugus naminis vaistukas? ir, svarbiausia, ar galima ji gerti zindant kudiki?
aciu

Na zinok kaip tik del tavo situacijos reiktu turbut pasikonsultuoti, o nakvisos aliejus geras tuo kad sumazina PMS simptomus, man pvz israse todel kad pries mmm buna skausmingos krutys, na nakvisos aliejus dar kitaip vadinamas moteru papildu - jis viska pagerina, nagu, plauku bukle bet kai kurioms padideja apetitas, as geriu dar tik sav o jauciu kad valgyti labai norisi doh.gif Tau turbut Anglijoj sunkoka pasikonsultuoti g.gif bet visgi sunku pasakyti ar zindant kudiki galima vartoti si aliejuka koks geras jis bebutu

Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 19:05)
aišku  ax.gif na, tikėkimės, kad po vaistukų Tau pagerės ir medikams nereikės prikišti savo nagiukų  wub.gif o dėl mastopatijos tai kaip suprantu gali tų guzelių visai nebūti, gali būt vienas, gali būt daug, o kartais net visa krūtis grublėta pasidaro  g.gif oj, kažkaip jau norisi greičiau sužinoti.. nusibodo ta nežinomybė  doh.gif

Aciu uz palaikyma console.gif o del mastopatijos manau tikrai neverta labai gasdintis, tai nera didziausias pavojus, netgi tie guzeliai gali isnykti po mmm, ai apskritai siandien perskaiciau toki straipsni kad musu ligos tiesiogiai minta musu nervais, tad kuo daugiau nervuosies, tuo ligai geriau doh.gif tad pasistenkim islikti ramios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 19:05)
aišku  ax.gif na, tikėkimės, kad po vaistukų Tau pagerės ir medikams nereikės prikišti savo nagiukų  wub.gif o dėl mastopatijos tai kaip suprantu gali tų guzelių visai nebūti, gali būt vienas, gali būt daug, o kartais net visa krūtis grublėta pasidaro  g.gif oj, kažkaip jau norisi greičiau sužinoti.. nusibodo ta nežinomybė  doh.gif

Atsakyti
ne loja5, nepraeina jie man po menesinių verysad.gif patikrinta... mes taip kalbamės, tai jau ir pradėjau tikėti, kad man mastopatija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 23:38)
ne loja5, nepraeina jie man po menesinių  verysad.gif patikrinta... mes taip kalbamės, tai jau ir pradėjau tikėti, kad man mastopatija  doh.gif  lotuliukas.gif

Na juk greit suzinosi bigsmile.gif o visgi kas ta mastopatija? blush2.gif gal ir tu nelabai zinai kas tai, tik kad zodis baisus mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.medicine....raipsnioid=5042
Na, stai atrodo ir radau atsakyma mirksiukas.gif

Papildyta:
Sorry, mergaites, stai cia apie mastopatija

http://www.medicine....raipsnioID=5024
Papildyta:
Vat kaip su tais kontraceptikais? g.gif Niekaip nesuprantu, reikia juos gerti kad isvengtum visokiu negeroviu ar atvirksciai?
Atsakyti
kartais kyla klausimas, gal visai aš tik išsigalvoju doh.gif bet pasitikrinsiu ir liks rami galva.. 4u.gif
Atsakyti