QUOTE(fistik @ 2007 03 16, 17:57)
sveikutes
ziuriu cia jus visos nakvisu alieju geriat. o man tai nieko tokio daktaras nepatare. na cia anglijoj mazai jiems rupi. tai gal reiktu ir man profilaktiskai gerti. turiu as 4cm augliuka ( pusiau cistini, pusiau kietos sandaros).
gal kuri paaiskintumet, kuo tas aliejus geras. ar sustabdo tokiu blogybiu augima, ar jas naikina? ar reikia su gydytoju pasitarti ar cia saugus naminis vaistukas? ir, svarbiausia, ar galima ji gerti zindant kudiki?
aciu
Na zinok kaip tik del tavo situacijos reiktu turbut pasikonsultuoti, o nakvisos aliejus geras tuo kad sumazina PMS simptomus, man pvz israse todel kad pries mmm buna skausmingos krutys, na nakvisos aliejus dar kitaip vadinamas moteru papildu - jis viska pagerina, nagu, plauku bukle bet kai kurioms padideja apetitas, as geriu dar tik sav o jauciu kad valgyti labai norisi

Tau turbut Anglijoj sunkoka pasikonsultuoti

bet visgi sunku pasakyti ar zindant kudiki galima vartoti si aliejuka koks geras jis bebutu
Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 19:05)
aišku

na, tikėkimės, kad po vaistukų Tau pagerės ir medikams nereikės prikišti savo nagiukų

o dėl mastopatijos tai kaip suprantu gali tų guzelių visai nebūti, gali būt vienas, gali būt daug, o kartais net visa krūtis grublėta pasidaro

oj, kažkaip jau norisi greičiau sužinoti.. nusibodo ta nežinomybė
Aciu uz palaikyma

o del mastopatijos manau tikrai neverta labai gasdintis, tai nera didziausias pavojus, netgi tie guzeliai gali isnykti po mmm, ai apskritai siandien perskaiciau toki straipsni kad musu ligos tiesiogiai minta musu nervais, tad kuo daugiau nervuosies, tuo ligai geriau

tad pasistenkim islikti ramios
Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 19:05)
aišku

na, tikėkimės, kad po vaistukų Tau pagerės ir medikams nereikės prikišti savo nagiukų

o dėl mastopatijos tai kaip suprantu gali tų guzelių visai nebūti, gali būt vienas, gali būt daug, o kartais net visa krūtis grublėta pasidaro

oj, kažkaip jau norisi greičiau sužinoti.. nusibodo ta nežinomybė