Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Svarbiausia siuo atveju, kad artimieji butu salia. As pati iki biopsijos buvau isterike, nervu kamuolys. Neisivaizduoju, kaip aplinkiniai su manim istvere. Ju palaikymas man buvo didziule parama. Ir labai dziaugiuosi, kad yra sitas puslapiukas, kur gali issipasakoti, isgirsti kitu nuomone. Manau mes istversime, svarbiausia tiketi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
na Rimule, kaip sekėsi pas gydytoją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2007 02 23, 19:22)
Mane operavo pries kokius 7 m. Man jis tikrai patiko, tikrai geras gydytojas

Aciu visoms 4u.gif , atsiliepusioms apie daktara S. Bruza. Tikrai malonus gydytojas. Buvau pas ji nuejusi privaciai, tai nereikia laukti eilese, nervintis ir pan. Dideliu problemu neturejau, o dabar dar ramiau pasidare. Vis delto verta susiruosti ir nueiti.
Atsakyti
Labai džiugu, kad dar vienam žmogeliukui problemos baigėsi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
man pries metus buvo isoperave fibroadenoma..ir visai neseniai buvau nuejus pasitikrint echoskopu ar viskas gerai, tai daktaras pasake, kad padidejusios liaukos..ar kam taip buvo? kazin tai labai blogai
Atsakyti
pagaliau sulaukiau mmm, galvoju pasiskambinsiu užsirašyt pasitikrinti į Centro polikliniką, tai man pasakė, kad busiu priimta tik gegužės vidury blink.gif o kai paklausiai ar norint apsilankyt privačiai reikia tiek laukti blink.gif tai patylėjo patylėjo ir pasakė rytoj paskambint, nes jau šiandien neregistruoja verysad.gif nu nežinau, merginos... doh.gif
Atsakyti
Black angel, o tu eini profilaktiskai pasitikrinti ar yra kazkokiu problemu? g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, tai as jau po apsilankymo pas gydytojus. Na, aprimau siek tiek, nes ultragarsu tai labai blogu dalyku nemate, bet nakvisos alieju gerti liepe iskart, nes yra sustandejimu. O punkcijos rezultatas bus tik pirmadieni, tai dar teks pasinervinti g.gif O ranka tai skauda nei kiek ne maziau, nei iki siol, nors maniau, gal cia ir su nervais siek tiek susije, bet pasirodo, kad ne. Vistiek teks ieskoti priezasties. Siaip po apsilankymo onkologiniame dar visa diena keliai drebejo, mastymas apie visus zemiskus dalykus kardinaliai pasikeicia.

black angel
galiu apsviesti apie centro poliklinika. Pati ten pirmiausia kreipiausi del profilaktinio patikrinimo. Irgi kai skambinau, tai sake, kad tik geguzes menesiui bus vietu. Kai paprasiau mokamai, gavau talona kitai savaitei pas Tutku. Ten jis ir surado mano sustandejimus. Mokejau 40 Lt. Darant citologini tyrima, reiktu moketi dar mazdaug tiek pat. Taciau, kiek zinau, dabar Tutkus dvi savaites atostogauja, kita mamologe irgi ka tik grizusi po ligos, tai ten pilna zmoniu, tai tas uzrasymas gali siek tiek ir uztrukti, bet visgi greiciau, nei geguze.
Atsakyti
Taigi, tas onkologinis butent taip veikia, as tai kai gydytojo buvau nusiusta darytis echo, tai sedejau koridoriuje ir viska suvokiau tarsi pro ruka, mintys buvo mazdaug tokios, na turbut man kazkas yra, bet nieko baisaus jei kazkas ir bus juk mes visi kada nors mirsim, po to pradejo lysti mintys apie tai kaip pries 10 metu man isbure kad kai busiu virs 30 teks pakovoti su kazkokia liga taciau po to gyvenimas prasides is naujo, tikrai negaliu pasakyti kad tikeciau tuo bet vat tuo momentu kazkodel iskilo atminty...galiausiai uzvalde noras atsiduoti i mediku rankas, nieko nedaryti, tiesiog plaukti pasroviui, na o kada jau paskambino vyras tai aplanke kazkokios labiau realistiskos mintys kad niekas siame pasaulyje nuo musu nepriklauso gal tik labai nereiksmingi dalykai, cia kaip toj reklamoj apie gimdos kaklelio vezi - yra sarasas ir kazkas sprendzia pateksi tu i ji ar ne...
Papildyta:
rimule o naujienos visgi geros, tik auksciau nosi console.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2007 03 15, 22:57)
Black angel, o tu eini profilaktiskai pasitikrinti ar yra kazkokiu problemu? g.gif

Yra šiokių tokių problemų verysad.gif pagaliau pasiryžau pasitikrinti... gal ramiau gyvensiu ax.gif vienoj krūty apčioje yra keletas guziukų, nelabai didelių, bet vistiek jaučiasi sad.gif kartą keletą dienų labai skaudėjo tą vietą.. ir šiaip kartais pažastis skauda, spenelius degina, bet čia tik taip akimirkomis ir retokai g.gif dar prie to kitoj krūty yra mažas guziukas prie pažasties, kai man buvo 16 metų, išberė labai nuo soliariumo, buvau kaip nudeginta, tai nuo to buvo padidėjęs limfmazgis, taip jis iki galo ir nesumažėjo verysad.gif toks ir gyvena žirniuko dydžio doh.gif gal čia ir nieko tokio.. bet vistiek neramu 4u.gif

Rimule, užsirašiau jau ax.gif dabar kažkaip neramu biškiuką pasidarė unsure.gif bet gal bus ramiau.. užrašė kovo 28, bet tikrai mažiau laukti nei iki gagužės 17 doh.gif
Atsakyti
ir dar, o talonėlį ten kažkokį reikia registratūroje imti ar tiesiai į kabinetą? g.gif o gal kaip nors galit nupasakoti kurioj vietoj tas kabinetas yra, nes nelabai žinau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 03 16, 13:17)
Yra šiokių tokių problemų  verysad.gif pagaliau pasiryžau pasitikrinti... gal ramiau gyvensiu  ax.gif vienoj krūty apčioje yra keletas guziukų, nelabai didelių, bet vistiek jaučiasi  sad.gif kartą keletą dienų labai skaudėjo tą vietą.. ir šiaip kartais pažastis skauda, spenelius degina, bet čia tik taip akimirkomis ir retokai  g.gif dar prie to kitoj krūty yra mažas guziukas prie pažasties, kai man buvo 16 metų, išberė labai nuo soliariumo, buvau kaip nudeginta, tai nuo to buvo padidėjęs limfmazgis, taip jis iki galo ir nesumažėjo  verysad.gif toks ir gyvena žirniuko dydžio  doh.gif gal čia ir nieko tokio.. bet vistiek neramu  4u.gif
Rimule, užsirašiau jau  ax.gif dabar kažkaip neramu biškiuką pasidarė  unsure.gif bet gal bus ramiau.. užrašė kovo 28, bet tikrai mažiau laukti nei iki gagužės 17  doh.gif

Na viskas juk bus gerai console.gif tie guziukai dar nieko nereiskia, buna moterys ir nieko blogo nejausdamos ateina ir suranda ka nors verysad.gif
Atsakyti