Siuo metu savo desiniojoje krutyje turiu 4, o kairiojoje 2 fibroadenomas. O viskas prasidejo pries gerus puse metu, kai budama duse apciuopiau nediduka guziuka savo desiniojoje krutyje (gydytoju terminais ties 2val). Jis man bandant uzciuopt tai atsirasdavo, tai pranykdavo. Aisku, supanikavau. Parodziau savo draugui, bet zinot kaip vyrai...

Operacijos ryta atavziavau i ligonine 8val, pamatavo spaudima, temperatura, atejo keli daktarai apziureti, kurioj vietoj bus pjaunama. Operacijai isveze 10val, pabudau po operacijos 11val ir 13val jau buvo paskambinta mano draugui ir buvau isleista namo. Po operacijos buvo pasiulyta arbatos ir siek tiek sausainiu. Jokio skausmo, jokio pykinimo nejauciau, tik gryzus mano labai norejau valgyt ir visa likusia diena miegojau. Po operacijos siek tiek maude ta vieta, bet maniau, kad cia taip gyje. Gryzusi Kaledoms buvau pas mamologe BMP pasidaryti ekoskopijos. Tai va tada ir suzinojau, kad vel ju turiu kruva. ir skaudejo man ne del tos ispjautos, o del salia isaugusios kitos. Daktare paguode, kad jos nepavojingos ir liepe pasirodyti po 6 men. Gryzusi nuejau cia i ligonine suzinoti pooperaciniu rezultatu ir pasakyti naujienu is Lietuvos. Taigi, sis daktariukas taip pat uzrase tyrimams po 6 men. Taip pat buvo pasakyta, kad kol fibroadenoma nevirsija 2.5cm, nepatartina pjauti. O siuo atveju man tektu mazais randais papuost savo abi krutis, nes jos issideste ratu.
Tai va, taip ir gyvenu laukdama. Ir esu labai dekinga savo draugui, kuris buvo su manim ne tik tyrimu, bet ir visu pas daktarus vizitu metu