Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

As siandien gavau atsakyma tyrimo - man nustate mastopatija, liepe gerti vaistuku ir rudeni vel pasirodyti. Tai jau lyg ir nusiraminau smile.gif Net sunku patiketi,kad mane buvo uzvaldziusi tokia panika doh.gif Na, ka gi, turejau proga permastyti apie gyvenimo vertybes. Siaip nesijauciu visiskai sveika, vis tiek skausmas rankoje ir pazastyje nepranyko, bet dabar ramiau ieskosiuos priezasties.
Jums visoms linkiu stiprios stiprios sveikateles. Geriau susitikime kuriame nors linksmesniame skyrelyje friends.gif
Atsakyti
o gal zinot vilniaus onkologino registraturos nr? ir ar ilgai reik eiles laukt? seniau tai is anksto nesiregistruodavau, o nuvaziuodavau ir ten uzsiregistruodavau ir ta pacia diena priimdavo, bet db girdejau, kad taip nepriima (na gal supratot ka norejau pasakyt 4u.gif )
Atsakyti
Zinot, bandau rast sasajas, bet... gal jus man padesit. Ar kuriai po fibroadenomos pasalinimo atsirado problemu su veido oda? Pries daugeli metu esu turejus problemu, be viskas jau kaip ir buvo susitvarke. Bet va iskart po operacijos visa veida isbere dideliais spuogais. Jau ir pas kosmetologe kelis kart buvau, priemones pakeiciau, bet rezultato jokio schmoll.gif
Atsakyti
Prašau jūsų pagalbos, nes tikrai šnd labai susirūpinau g.gif Taigi man 17 metų ir šnd vonioje užčiuopiau ant krūtinės guzelį, bet man jo neskauda, ir toks gan nedidelis...Ir jis randasi netoli pažasties, nu bet dar krūtinės ribose... ar gali būti kas nors rimto? g.gif unsure.gif unsure.gif prašau atsakykit blink.gif
Atsakyti
Caramele
siulau kuo greiciau varyti pas gydytojus ir issiaiskinti. Nes tie speliojimai nieko gero neduoda, tik nervus gadina. As sau jau visa diagnoze buvau nusistaciusi doh.gif . Tai sunku net apsakyti, kiek man tas nervu kainavo. Vis tik tik gydytojai padarys echoskopija, ir matys, kas yra. O nuo nervu galima ir kitu ligu isivaryti.
Atsakyti
Rimule tu teisi 4u.gif
Aš vakar prisiskaičiau internete dar visokių baisybių apie blogiausias diagnozes, visą naktį beveik akių nesudėjau, ryte atsikėlus pirma mintis, kad mirsiu, nu rytas, tj jau seniai tokio liūdno neturėjau... unsure.gif unsure.gif ir diena nepasakyčiau, kad linksmesnė, vis lįsdavo į galvą blogos mintys schmoll.gif
Bet ir pas daktarus šiaip bijau eiti... O čia pas ginekologę tikriausiai reikia, dėl tokios problemos? blink.gif o aš dar niekada nei nebuvus doh.gif tj jaučiu reikia pas savo gydytoją nueiti ir ta siuntimą duos ar kaip čia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 03 23, 19:53)
Rimule tu teisi 4u.gif
  Aš vakar prisiskaičiau internete dar visokių baisybių apie blogiausias diagnozes, visą naktį beveik akių nesudėjau, ryte atsikėlus pirma mintis, kad mirsiu, nu rytas, tj jau seniai tokio liūdno neturėjau... unsure.gif  unsure.gif ir diena nepasakyčiau, kad linksmesnė, vis lįsdavo į galvą blogos mintys schmoll.gif
    Bet ir pas daktarus šiaip bijau eiti... O čia pas ginekologę tikriausiai reikia, dėl tokios problemos? blink.gif  o aš dar niekada nei nebuvus doh.gif  tj jaučiu reikia pas savo gydytoją nueiti ir ta siuntimą duos ar kaip čia? blink.gif

Turbut geriausia pirma nueiti pas savo gydytoja. O kad reik eit kuo greiciau, tai jau tikrai. Aisku, kokia savaite gal nieko ir nepakeis, bet per ta savite kiek sau nervu pagadinsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 03 23, 22:53)
Rimule tu teisi 4u.gif
  Aš vakar prisiskaičiau internete dar visokių baisybių apie blogiausias diagnozes, visą naktį beveik akių nesudėjau, ryte atsikėlus pirma mintis, kad mirsiu, nu rytas, tj jau seniai tokio liūdno neturėjau... unsure.gif  unsure.gif ir diena nepasakyčiau, kad linksmesnė, vis lįsdavo į galvą blogos mintys schmoll.gif
    Bet ir pas daktarus šiaip bijau eiti... O čia pas ginekologę tikriausiai reikia, dėl tokios problemos? blink.gif  o aš dar niekada nei nebuvus doh.gif  tj jaučiu reikia pas savo gydytoją nueiti ir ta siuntimą duos ar kaip čia? blink.gif

Caramele, o gal ten tiesiog mažas limfmazgis? mirksiukas.gif kai kuriems žmoniems yra būdingi žirniuko dydžio limfmazgiai ax.gif daugiau tokių neužtikai?

aš jau dabar kažkaip apsiraminau, vis pagalvoju, o gal tai tik gyslelės, pieno liaukos... gal teisingai giminės sako, kad aš tik sau ligų ieškau doh.gif net nežinau ką daryti.. eiti pas ta gydytoją ar ne doh.gif
Atsakyti
black angel neįsivaizduoju, galbūt ir limfazgis g.gif db taip pat abejoju ar man eiti pas tą gydytoją išvis, palaikys durna.,kad niekus išsigalvoju doh.gif ett nžn nžn bet rizikuoti taip pat nenoriu...
Nu daugiau aišku visokių limfazgiukų vėliau užčiuopiau, bet šis guziukas labiau apčiupiamas, ir kažkoks kitoks, bet jis aišku nedidukas pora milimetrų tik, bet aš ir pati smulkutė gan esu, tj nžn...
O prieš menustracijas jis negalėjo man čia tjp atsirasti, kažin?? nes man po savaitės turėtų būti...aj net nežinau db ką ir galvoti doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramele: 24 kovo 2007 - 18:36
QUOTE(Caramele @ 2007 03 24, 17:25)
black angel neįsivaizduoju, galbūt ir limfazgis g.gif  db taip pat abejoju ar man eiti pas tą gydytoją išvis, palaikys durna.,kad niekus išsigalvoju doh.gif  ett nžn nžn bet rizikuoti taip pat nenoriu...
    Nu daugiau aišku visokių limfazgiukų vėliau užčiuopiau, bet šis guziukas labiau  apčiupiamas, ir kažkoks kitoks, bet jis aišku nedidukas pora milimetrų tik, bet aš ir pati smulkutė gan esu, tj nžn...
      O prieš menustracijas jis negalėjo man čia tjp atsirasti, kažin?? nes man po savaitės turėtų būti...aj net nežinau db ką ir galvoti doh.gif  unsure.gif

Patarciau nejuokaut ir geriau jau eit pasitikrint. Jau tikrai nieks nepalaikys taves durna, jei esi susirupinusi savo sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
CARAMELE, nueik pas daktare, bet manau nieko lb rimto nebus, nes man tai pat kai buvau 17 m buvo guzelis 2 cm, tada daktare dave siuntima i onkologini ir ten nustete, kad man fibroadenoma (lygtais taip rasosi), kadangi jis buvo didelis tai pasake, kad reikia operuoti..nesijaudink, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Antradieni man isoperavo fibroadenoma kuria turejau 3 metus. Visoms abejojancioms ir bijancioms drasiai galiu pasakyti, kad tikrai nieko baisaus cia nera visiskai neskauda ir po operacijos praejus valandai mane isleido namo taigi puse devyniu ryto nuejau i ligonine, o dvylikta dienos jau buvau namuose. Tikrai nebijokit dings didelis galvos skausmas
Atsakyti