prisijungiu ir ash prie Jusu
priesh savaite visai netiketai "radau" nemazha guza krutyje

kazhkaip baisu man, pasimetusi, gyvenau grazhiai ir laimingai, auginu tris nuostabius vaikus, ish kuriu mazhiausiam dar nera net dvieju metuku.
zhinau, kad reikia veikti, tik nelabai zhinau, kur kreiptis

ar galetumete pasakyti, kur galechiau ant "smugio" pasidaryti mamograma, man ne uzh kalnu keturiasdeshimtmetis

ir kiek kainuoja tokios proceduros privachiai (juk reikia zhinoti, kiek piniginen pasiimti), o gal ir mamologa kuri rekomenduotumete?

sorry, kad ishliejau savo beda, bet mane jau panika apimineja

ish anksto dekinga

Papildyta:
QUOTE(Caramele @ 2007 03 24, 18:25)
black angel neįsivaizduoju, galbūt ir limfazgis
db taip pat abejoju ar man eiti pas tą gydytoją išvis, palaikys durna.,kad niekus išsigalvoju
ett nžn nžn bet rizikuoti taip pat nenoriu...
Nu daugiau aišku visokių limfazgiukų vėliau užčiuopiau, bet šis guziukas labiau apčiupiamas, ir kažkoks kitoks, bet jis aišku nedidukas pora milimetrų tik, bet aš ir pati smulkutė gan esu, tj nžn...
O prieš menustracijas jis negalėjo man čia tjp atsirasti, kažin?? nes man po savaitės turėtų būti...aj net nežinau db ką ir galvoti

Nu daugiau aišku visokių limfazgiukų vėliau užčiuopiau, bet šis guziukas labiau apčiupiamas, ir kažkoks kitoks, bet jis aišku nedidukas pora milimetrų tik, bet aš ir pati smulkutė gan esu, tj nžn...
O prieš menustracijas jis negalėjo man čia tjp atsirasti, kažin?? nes man po savaitės turėtų būti...aj net nežinau db ką ir galvoti

manau, nereikia abejoti del vizito, tikrai durna moters, besirupinanchios savo sveikata, nepalaikys