Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

QUOTE(Stigma @ 2006 12 12, 11:28)
Sveikos 4u.gif as jau po operacijos bigsmile.gif vakar ispjauste-siandien namo paleido bigsmile.gif viskas gerai praejo,biski pamaudzia ta vieta ir silpnoka dar jauciuos,bet uztai be guzu  tongue.gif
Daiskre,kur tu? unsure.gif kaip tau operacija praejo? g.gif

Stigma,džiaugiuosi,kad viskas tau gerai pasisekė 4u.gif .

Na mamai nieko glogo kol kas nerado.Visa tai susiję su mėnesinių išnykimu.
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2006 12 13, 23:24)
Stigma,džiaugiuosi,kad viskas tau gerai pasisekė  4u.gif .

Na mamai nieko glogo kol kas nerado.Visa tai susiję su mėnesinių išnykimu.

aciu 4u.gif bet tavo mamai tai siaubas doh.gif net nepagalvociau,kad cia tik del meneseniu blink.gif svarbiausia,kad viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti

aciu 4u.gif bet tavo mamai tai siaubas doh.gif net nepagalvociau,kad cia tik del meneseniu blink.gif svarbiausia,kad viskas gerai bigsmile.gif

Sveika Stigma,
As gyva ir beveik sveika biggrin.gif 4u.gif
Smagu, kad tau operacija praejo puikiai tongue.gif
Pas mane irgi operacija praejo gan greit, augliukai tai keturi buvo, per abi krūtis. Mane operavo daktare Gudavičienė. Labai puiki gydytoja. Taip pat norejo paleist kita diena po operacijos, bet del daug augliukų norejo kad dar per nakti pasilikciau ir jie galetu stebet ar viskas bus gerai. Tai va sutikau. Ir ant rytojaus pakilo temperatūra, nors ir nedidelė bet pakilo, tad teko pagulet dar dienele.... doh.gif
Penktadienį leksiu, kad nuimtu tvarsčius ir ištrauktu siūlus.... lotuliukas.gif labai to laukiu, nes niesti be prootto............ wub.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Ir turbut leis praustis jau...... nes iki šiol dar neleido ........... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
mane su tirpstanciais siulais susiuvo unsure.gif ir pleistra toki dideli uzklijavo ir tiek.kita ryta ji pakeite,tai as dabar pati kas ryta pasikeiciu,o jau ryt galesiu vaiksciot be to pleistro ir nusipraust jau galesiu normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 14 gruodžio 2006 - 10:32

mane su tirpstanciais siulais susiuvo unsure.gif ir pleistra toki dideli uzklijavo ir tiek.kita ryta ji pakeite,tai as dabar pati kas ryta pasikeiciu,o jau ryt galesiu vaiksciot be to pleistro ir nusipraust jau galesiu normaliai biggrin.gif

Mane tai per dvi vietas irgi su tirpstanciais, vienoj vietoj kur didziausias pjuvis buvo tai su isimamais, sako stipriau laiko... g.gif lotuliukas.gif
O pleistrų paciai tai dar neleido keiteliot.... kiek pati maciau tai melynes stovi ten kur pjauta.....
lotuliukas.gif bet viskas gerai
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 12 14, 12:08)
Mane tai per dvi vietas irgi su tirpstanciais, vienoj vietoj kur didziausias pjuvis buvo tai su isimamais, sako stipriau laiko... g.gif  lotuliukas.gif
O pleistrų paciai tai dar neleido keiteliot.... kiek pati maciau tai melynes stovi ten kur pjauta.....
lotuliukas.gif  bet viskas gerai
thumbup.gif

svarbiausia,kad nebeliko tu guzu thumbup.gif
Atsakyti

Taip pritariu... biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 12 14, 12:48)

Taip pritariu...  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

norejau paklaust,kaip tau gyja? ir kada planuoji pas gydytoja pasitikrint? man kazkaip norisi isitikint,kad ten viskas gerai dabar unsure.gif
Atsakyti
o Kaune galima kur nors privaciai ir greitai issitirti? kad akis i aki su gydytoju, o ne kokioj tai klinikoje po triju menesiu?....as itariu kazka negero...sedziu skaitau ciupt ir saltas prakaitas per nugara nupyle...nulekiau i tulika, akurat yra kazkas ko nebuvo anksciau....daba kojos dreba....
Atsakyti
Sveikos, juongiuosi ir aš prie jūsų. prieš aštuonis metus man buvo išoperuota fibroadenoma. Kitą savaitę, t. y. ketvirtadienį operuos kitą. Pirmą kartą buvo didelė, dabar mažytė. Bet kitoje krūtyje vėl kažkas formuojasi. Labai bijau. Operuosiuos Grybo g. pas gyd. Petraitienę, gal kas žinot kaip ji? Esu girdėjusi, bet labai seniai, kad labai nebloga gydyotja. Operacija bus trumpa, darys vietinę nejautrą ir po poros valandų paleis namo. Iš karto ištirs tai, ką išpjaus. Baimės pilnos kelnės.
O kaip jūs jaučiatės po operacijos, ar ilgai jaučiasi skausmas ir pan. Nes aš po savaitės keičiu darbą ir neįsivaizduoju kaip jausiuos? Patarkit, prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2007 01 26, 11:35)
Sveikos, juongiuosi ir aš prie jūsų. prieš aštuonis metus man buvo išoperuota fibroadenoma. Kitą savaitę, t. y. ketvirtadienį operuos kitą. Pirmą kartą buvo didelė, dabar mažytė. Bet kitoje krūtyje vėl kažkas formuojasi. Labai bijau. Operuosiuos Grybo g. pas gyd. Petraitienę, gal kas žinot kaip ji? Esu girdėjusi, bet labai seniai, kad labai nebloga gydyotja. Operacija bus trumpa, darys vietinę nejautrą ir po poros valandų paleis namo. Iš karto ištirs tai, ką išpjaus. Baimės pilnos kelnės.
O kaip jūs jaučiatės po operacijos, ar ilgai jaučiasi skausmas ir pan. Nes aš po savaitės keičiu darbą ir neįsivaizduoju kaip jausiuos? Patarkit, prašau  blush2.gif

nu man gana didele operavo,tai po operacijos gal 3 dienas tokia prislabus buvau ax.gif skaudet,tai beveik neskaudejo,net nenorejau,kad nuskausminamuosius leistu,bet sake,kad reikia doh.gif nebijok,viskas bus ok mirksiukas.gif
Habibi,kaune kur issitirt neisivaizduoju,bandyk sena tema perziuret,ten kiek pamenu buvo is kauno atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2007 01 26, 10:35)
O kaip jūs jaučiatės po operacijos, ar ilgai jaučiasi skausmas ir pan. Nes aš po savaitės keičiu darbą ir neįsivaizduoju kaip jausiuos? Patarkit, prašau  blush2.gif

mano drauge operavo si daktare Santariskese, o konsultuotis ji vaziavo pas ja privaciai. labai patenkinta liko rezultatais. linkiu, kad tau butu viskas gerai.
jei nebus sunku, gal galetum po visko parasyti kaip tau sekesi, kiek tai kainavo...man asmeniskai tai labai svarbu suzinoti blush2.gif aciu ir dar karta sekmes.
Atsakyti