Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

QUOTE(Habibi @ 2007 01 25, 15:22)
o Kaune galima kur nors privaciai ir greitai issitirti? kad akis i aki su gydytoju, o ne kokioj tai klinikoje po triju menesiu?....as itariu kazka negero...sedziu skaitau ciupt ir saltas prakaitas per nugara nupyle...nulekiau i tulika, akurat yra kazkas ko nebuvo anksciau....daba kojos dreba....

Kai buvau susistriokavojusi, tai tyriausi Bendrojoje medicinos praktikoje Savanorių pr. Tada dirbo gyd. Bartuškaitė, padarė echoskopiją ir viską išaiškino. Bet dabar, kiek skaičiau, tai jos pavardės neradau, bet dirba kita gydytoja. Jų svetainė www.daktaras.lt
Kažkaip man gaunasi, kad kai prireikia ką nors ekstra išsitirti, registruojuosi į BMP ir be problemų ar eilių gaunu konsultaciją. Aišku, nepigu, bet kai labai striokas, tai jau būna nesvarbu.
Atsakyti
Aš tai kreipiausi privačiai, pas gyd. Petraitienę. Man ji labai patiko. Į konsultacijas vaikščiojau privačiai, dabar operuos Grybo gatvėje. Ir tą pačią dieną paleis namo. Operaciją darys su vietine nejautra. Už konsultaciją, punkcijos paėmimą, ištyrimą, echoskopą ir dar kažką, jau nepamenu, sumokėjau 240 Lt. O operacija kainuos apie 900 Lt. Nors dabar turėtų būti pigiaus, lyg Medicinos diagnostikos centras pasirašė sutartį su ligonių kasom. Man svarbiausia, kad nereikia laukti jokių eilių, operuotis irgi laukti nereikia. Susitariau kada patogu ir rami galva.
kai pirmą sykį operavausi Santariškėse, praleidau ten 5 dienas. Morališkai buvau sugniuždyta. Kiek daug yra rimtų ligonių. Man buvo taip baisu. Per dvi dienas nunėriau staltiesę 2 m x 2 m. Visos žiūrėjo į mane, kaip į kokią išprotėjusią, ir visi lankytojai ėjo žiūrėti kaip aš greitai neriu biggrin.gif O man iš baimės ir gailesčio moterims, kurios tikrai rimtai sirgo, rankos pačios nėrė. Pasijutau labai keistai su savo fibroadenoma. Išeidama linkėjau visoms tik vieno, kuo greičiau iš ten ištrūkti ir daugiau niekada ten nepakliūti.
Gal kiek minoriškai rašau, bet jau aštuonimetai praėjo po operacijos, o man dar stovi vaizdai akyse iš ligoninės. Todėl moku pinigėlius, bet ten nenoriu...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
norejau jusu paklausti 4u.gif
profilaktiskai krutis tikrinausi lapkricio menesi. viskas buvo gerai.
pries kokias 3 savaites prie spenelio atsirado paraudimas ir viduj uzsiciuopia guziukas. pamaniau, kad koks spuogas, nes buvp pries mmm. dabar tas "spuogas" dar truputi padidejo ir paspaudus yra skausmingas.
vel kreiptis pas gyd? ar cia normalu? doh.gif
labai aciu 4u.gif
sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 01 30, 14:10)
sveikos  4u.gif
norejau jusu paklausti  4u.gif
profilaktiskai krutis tikrinausi lapkricio menesi. viskas buvo gerai.
pries kokias 3 savaites prie spenelio atsirado paraudimas ir viduj uzsiciuopia guziukas. pamaniau, kad koks spuogas, nes buvp pries mmm. dabar tas "spuogas" dar truputi padidejo ir paspaudus yra skausmingas.
vel kreiptis pas gyd? ar cia normalu?  doh.gif
labai aciu  4u.gif
sekmes visoms

nzn, bet man tai neatrodo "normalu". gal geriau pasitikrink.
Atsakyti
marazmai doh.gif
kiek galima verysad.gif
tik grizau is santariskiu ir vel per gydytojus verysad.gif
o man geriau palaukt mmm, ar eit i vsio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 01 30, 15:15)
marazmai  doh.gif
kiek galima  verysad.gif
tik grizau is santariskiu ir vel per gydytojus  verysad.gif
o man geriau palaukt mmm, ar eit i vsio  g.gif

nezinau kaip kitoms, bet man daktare visada sakydavo,kad geriausia tikrinti krutis is karto po mmm.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 01 31, 10:27)
nezinau kaip kitoms, bet man daktare visada sakydavo,kad geriausia tikrinti krutis is karto po mmm.

Jo, jo. Man gydytoja vizito laiką paskirdavo po mmm.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2007 01 31, 12:41)
Jo, jo. Man gydytoja vizito laiką paskirdavo po mmm.

zinau, bet reiktu laukt dar 3 sav doh.gif
uzsirasiau vasario 8 pas tutku.
ot visoki marazmai pas tas bobikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 01 31, 12:14)
zinau, bet reiktu laukt dar 3 sav  doh.gif
uzsirasiau vasario 8 pas tutku.
ot visoki marazmai pas tas bobikes  doh.gif

kur tu pas Tutku eini: Santariskese ar Pylimo pol-koje?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 01 31, 13:23)
kur tu pas Tutku eini: Santariskese ar Pylimo pol-koje?

prie santariskiu onkologijos instituto yra gintarine vaistine. jos pastate yra "onkovita". ten eisiu. kaina labai normali, o ir eiliu laukt nereiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 01 31, 18:11)
prie santariskiu onkologijos instituto yra gintarine vaistine. jos pastate yra "onkovita". ten eisiu. kaina labai normali, o ir eiliu laukt nereiks  ax.gif

Zinau, irgi buvau ten pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 01 28, 15:15)
Kai buvau susistriokavojusi, tai tyriausi Bendrojoje medicinos praktikoje Savanorių pr. Tada dirbo gyd. Bartuškaitė, padarė echoskopiją ir viską išaiškino. Bet dabar, kiek skaičiau, tai jos pavardės neradau, bet dirba kita gydytoja. Jų svetainė www.daktaras.lt
Kažkaip man gaunasi, kad kai prireikia ką nors ekstra išsitirti, registruojuosi į BMP ir be problemų ar eilių gaunu konsultaciją. Aišku, nepigu, bet kai labai striokas, tai jau būna nesvarbu.

Man Bendrosios Medicinos Praktikos klinikoj Savanoriu pr.423 abieju krutu ekoskopija kainavo 65Lt. Gydytojos pavardes nepamenu, tik zinau, kad savaiteje ji buna du kartus.
Atsakyti