Įkraunama...
Įkraunama...

Aklas pasimatymas

laugh.gif nu nevisos mamos myli Voveriuka,nevisos... rolleyes.gif as jo nemyliu.....
As ji dievinu!!!!!! wub.gif laugh.gif
Atsakyti
Nauja gan esu , bet vovieriukas is kart i akis krenta blink.gif Gan saukianti persona , bet labai faina pabendraut rolleyes.gif Nepavydziu tam kas balsa ant jo kelia ohmy.gif
Atsakyti
Voveriukas jau kaip celkava mergaite kuklinasi blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 07, 16:28)
Voveriukas jau kaip celkava mergaite kuklinasi blush-anim-cl.gif

laugh.gif vargselis,juk tau nebuna nekada geda,o gal.... g.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 05, 19:53)
Išpažintims yra "miegamasis" arba "privatas" wink.gif

varyk i privata, ka cia skelbsi savo nesekmes atvirai....................
Atsakyti
Tik per mano lavoną. Niekada nesu buvusi ir neisiu.
Atsakyti
Į tokius pasimatymus vaikštau jau pusmetis. Buvo momentas, kai padariau išvadą, kad visi laisvi vyrai Vilniuje yra nesubrendėliai, mamyčių vaikeliai, proto deficito savininkai doh.gif , didžiausi egoistai (visgi neveltui išsilaikę iki tokių metų vieniši) ir t.t. kiti gražūs epitetai... (atsiprašau visų, manančių, kad jie kitokie- aš Jūsų nesutikau).
Tačiau vienas "bet"- beveik visi iki vieno buvo pakankamai turtingi (čia jei kas ieško pagal šį kriterijų).
Na eit į tuos pasimatymus tai tikrai nebaisu, visgi viešoj vietoj ir dar pavalgai nachaliavu tongue.gif Futbolintis niekada neteko- visi iki vieno paklausė mano nuomonės apie santykių perspektyvas... Bet... Vienam žmogui aš pasakiau "pabandom"... Nuo to aklo pasimatymo praėjo savaitė, tai superinių rezultatų dar nėra (abu dirbam 6-ias- 7-ias dienas/savaitę, tai kokiais būdais tie santykiai plėtosis, nežinau ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2005 06 29, 19:23)
Į tokius pasimatymus vaikštau jau pusmetis. Buvo momentas, kai padariau išvadą, kad visi laisvi vyrai Vilniuje yra nesubrendėliai, mamyčių vaikeliai, proto deficito savininkai  doh.gif , didžiausi egoistai (visgi neveltui išsilaikę iki tokių metų vieniši) ir t.t. kiti gražūs epitetai... (atsiprašau visų, manančių, kad jie kitokie- aš Jūsų nesutikau).
Tačiau vienas "bet"- beveik visi iki vieno buvo pakankamai turtingi (čia jei kas ieško pagal šį kriterijų).
Na eit į tuos pasimatymus tai tikrai nebaisu, visgi viešoj vietoj ir dar pavalgai nachaliavu  tongue.gif  Futbolintis niekada neteko- visi iki vieno paklausė mano nuomonės apie santykių perspektyvas... Bet... Vienam žmogui aš pasakiau "pabandom"... Nuo to aklo pasimatymo praėjo  savaitė, tai superinių rezultatų dar nėra (abu dirbam 6-ias- 7-ias dienas/savaitę, tai kokiais būdais tie santykiai plėtosis, nežinau  ax.gif ).

Soul o tu kada pasakai, kad turi sūnų? ax.gif
Atsakyti
Kad turiu sūnų pasakau pirmame laiške, kad paskui nebūtų nesusipratimų. Jei po to dar nori bendrauti, tai atrašo mirksiukas.gif ... o tada jau seka aklas pasimatymas:) Esu net kartu su vaiku ėjusi, bet tai buvo labai seniai- su vežimu trenkiausi... Su tuo vyriškiu susirašinėjam iki šiolei, karts nuo karto susitinkam papletkint drinks_cheers.gif ...
Ir šiaip mano vaikas jau didelis ir irgi turi nuomonę apie mamytės draugus, kuri visada sutinka su mano smile.gif
Atsakyti
mano akli pasimatymai ne ne pvykę buvo.po kelių tokių pasimatymų nutariau nebe rizikuoti doh.gif
Atsakyti
O aš per vieną tokį aklą pasimatymą savo vyrą radau ax.gif Dabar laukiuosi vaikučio, esu laiminga ir mylim vienas kitą wub.gif
Patys dabar stebimės, kad įmanoma ir tokiu būdu susirasti savo antrąją pusę. biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien į tokį vieną eisiu. Tai jau dabar strategijas kuriu, ką daryti, jeigu iš pirmovilgsnio kas nepatiks.
Atsakyti