Su savo buvusių vaikinų seserimis labai puikiai sutardavom, dar iki dabar draugės, nors su vaikinais nebebendrauju
O vat su dabartine moša..

Jin pirmo kurso studentė ir atsikėlė pas mumi mano nėštumo paskutinį mėnesį. Mes patys į tą butą tebuvom atsikėlę tik porą savaičių prieš.. o aš labai nenorėjau, kad kas kitas su mumis gyventų..

bet mano uošviai mūsų paprašė, kadangi po metų tūrėjom grįžt į LT, negalėjau atsakyt.. pirmą dieną atsikėlus jin prie mano akių perėjo per visas lentynas svetainėj, atsidarinėjo stančius, jei rasdavo kokią dėžutę - atidarydavo

aš pamačius sėdėjau išsižiojus ir nė žodžio nesugebėjau ištart

gal jai ir normalu buvo po brolio daiktus pasikraustyt, bet tai juk mes jau atskira šeima ir jin tam tikra prasme yra svečiuose

kai ateina kokia jos draugė, sugeba ją atsivest į mūsų miegamąjį, mat, jin norinti lialką parodyt

apie namų tvarkymusis čia ir kalbos nėr: jos indus plaunu aš nes užknisa sudėliotos krūvos ant spintelės, daugmaž, jin laiko neturi, vėliau.. kartą vonią pravalė, tai parvažiavus uošviams pripliurpė kaip ten pas mus purvina, o kad pas pačią papinykai ant žemės mėtos nemato.. buvo čia visokių šposų, kai mašiną pasiima savaitgaliui ir grįžta namo be jos, matai, jin pagalvojo, kad mums jos nereikia

ai, nesubrendus per visus galus.. jai tik party visokie galvoj..
Aš iš pačių pradžių dar bandžiau su ja gražiai elgtis, dar kai pas uošvius porą mėnesių gyvenom (prieš tai LT sėdėjom). Bet jinai visai nesuinteresuota buvo, manęs nekalbindavo, nebent pati kiek jos paklausdavau ir iš vis jos namuos beveik nebūdavo. O nuo tada kai jin pas mus atsikėlė aš užsiraukiau.. ir kai gimė vaikas, tada jai parūpo. o vaiko aš jai naduodu

tai ne per seniausia žliumbė, kad jin man nepatinkanti.. man tai kas..

pati kiek stengės, tiek ir turi..
Aš tai bent tuo pasiguodžiu, kad uošvius auksinius turiu

ir jie mano pusę palaiko, nes žino kokia ta Claudi.. kai jin susitūpės, prisigimdys vaikų, gal ir atrasim bendrą kalbą..

Beje, pati turiu 4rias brolienes (visos 10metų vyresnės) ir su visom santykiai arba geri, arba labai geri