Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

na va aš irgi į jūsų ratelį doh.gif
žinokit su niekuo gyvenime tokių problemu neturiu kaip su vyro brolio antrąją žmona....kas per žmogysta dar reikia gerai pasaulyje antros tokios paieškoti doh.gif
įsivaizduoja kad yra " pasaulio bamba" ir visi turi apie ją sukti, stengris jai įtikti.....
***** sakyčiau gal čia aš nerandu priėjimo prie jos...bet kad visa šeima nesupranta kaip su ja elgtis......
paskutinis fenomenas kad patys įsiprašė pas mus naujuosius švesti ir "madam de pompadur" visą vakarą su distanciniu rankoje prasėdėjo ir junginėjosi tuos naujametinius kanalus kuriuos jai norėjosi per visą vakarą susimylėjus vos 5 žodžius iškosėti....jei tuomet nebūtų vyro tėvai atvykę (iš toli ir retai matomės) tai būčiau sudėjus viską ką apie ją galvoju o dabar kažkaip uošviam nuotaikos gadinti nesinorėjo.
gal nebūtų taip pikta jei būtų kokia jauna piemenė bet ten matrioška jau greitai 40-metį švęs doh.gif negaliu jaučiu iš jos vien vampyrizmą ir daugiau nieko...kai ji išeina noris plačiai langus prasiverti ir išsivėdinti ....
žodžiu dar vienas kuriozas, ji pas mus psihologė (pagal specialybę) matot tai labai intensyviai būna užsiėmus visų mūsų analize :bigsmile:nuolat jautiesi stebimas o jei jos ko užklausi tai vietoj to kad palaikyti nors minimalią diskusiją kai atkirs daugiau nesinori net atsisukti į jos pusę....absoliutus kultūros trūkumas arba atsakymai vienu žodiu.
žodžiu lyg ir nieko piktybiško bet tas nuolatinis savęs į "kažką" statymas doh.gif
vienintelis būdas (mano patikrintas) jai įtikti tai jei jai žeri komplimentus tai nors gali matyti minimalų pasitenkinimą, dėl kažko, jos veide.bet man jau iki gyvo kaulo atsibodo šeimos šventes dėl jos gadintis, tai po pastarojo naujų metų šventimo sutarėm su vyrų kad daugiau jokių švenčių kartu. gaila jam visgi brolis jos vyras bet kadangi jis pilnai pavaldus Jai...daugiau neturim iš ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2007 01 05, 17:27)

ne tiesiogine prasme blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o as su brolio drauge (dar ne zmona) sutariu gerai, bet kas bus po kurio laiko tikrai nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 01 08, 16:19)
sutariu gerai, bet kas bus po kurio laiko tikrai nezinau biggrin.gif

a tau klausimų dar kyla? blink.gif būsi senmegė neraliuota, neturinti savo nuomonės, norinti pasigviešti jų vaikus ir be abejo stora kaip karvė. šis paskutinis dalykas tavo brolienei teiks daug džiaugsmo bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2007 01 08, 18:49)
a tau klausimų dar kyla?  blink.gif būsi senmegė neraliuota, neturinti savo nuomonės, norinti pasigviešti jų vaikus ir be abejo stora kaip karvė. šis paskutinis dalykas tavo brolienei teiks daug džiaugsmo  bis.gif

negasdink zmoniu lotuliukas.gif
o jei rimtai tai nereikia daryti isvados is vieno zmogaus zinutes biggrin.gif nes tuoj visos brolienes atrodys piktos ir nedraugiskos unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš prie jūsų bigsmile.gif Turiu brolienę, su kuria santykiai kuo toliau, tuo blogiau. O viskas taip gražiai prasidėjo.... Prieš 11 metų , kai pranešė, kad bus jų vestuvės, apsidžiaugiau, maniau pagaliau turėsiu sesę, apie kurią nuo vaikystės svajojau, taigi su džiaugsmu priėmiau kvietimą būti jų piršliais. Atrodė, kad visada viskas bus puiku, bet ko gero tas faktas, kad jie nusprendė gyvent pas mano tėvus, buvo lemiamas. Po truputį ji pradėjo griežt dantį ant mano tėvų, nors mano mama auksinis žmogus tikra to žodžio prasme-2 metus jiems gamino valgyt, skalbė, už tai nieko neprašė, sakė "tegul pasitaupo".Anūkai prižiūrėti, kai tėvai tuo tarpu guli, TV žiūri, jie ateina pas močiutę ir valgyt prašo paduot.Bet jau kokie 2 metai, kaip mano brolienė akivaizdžiai demonstruoja savo neapykantą visai savo vyro giminei. Vakar buvo situacija- Vakare mes su šeima nuėjom sveikint mano tėvo 65 metų proga. Atėjom pasveikinom, kaip priklauso, o ji net galvos iš savo kambario neiškišo, taigi mes nuėjom jai "labas" pasakyt, o mano brolienė net galvos į mūsų pusę nepasuko, kaip žiūrėjo TV, taip ir toliau toj pozoj, nė burbt. Kai mama nuėjo pakviest prie stalo, vaizdelis tas pats, iš kambario neišlindo, nors gyvena uošvių bute, pagarbos nulis
Atsakyti
as su vyro seserim viena kitos negalim pakesti schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
Per vestuves mano vyro sesuo pasake, kad labai dziaugiasi, kad as esu jo brolio zmona. Tai man didziulis komplimentas! ir be to, gera, kad nereikes sturmuoti tylos sienu ir visokiu kitokiu tylejimu ir panasiai bandant susidraugauti. Tikiuosi, kad ir ji susiras faina vyra ir galesime bendrauti seimomis.
Atsakyti
Vyro sesuo?Galeciau parasyti tik tiek,kad nepatinka tos,kurios vaidina tokias fifackas,kad vemti norisi.Ji tik geriausia,jos vaikas super,kitu negrazus,elgiasi keistai kiti vaikai,zodziu ji ideali.Tai abi koliojames,kai susitinkam,viena kart metuose. doh.gif doh.gif
Va o brolio zmonele-liuks.Zmogus,kuri gerbiu.Nors taip pat mazai matau,bet jau nei kalbes ko nereikia,nei kisis kur nereikia. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 17, 00:35)
jos vaikas super,kitu negrazus,elgiasi keistai kiti vaikai

o tau tavo vaikas ne pats gražiausias, protingiausias, superiausias ir pats pačiausias? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(online @ 2007 01 10, 15:08)
as su vyro seserim viena kitos negalim pakesti  schmoll.gif  blink.gif

as taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 18 sausio 2007 - 02:53
Normali ta vyro sesuo thumbup.gif kazkaip interesai pas ja vienoki, pas mane kitokie, bet nereikia nei pestis, nei koliotis. papliotkinam bendrom temom. as galiu su ja ir asmeniskiau, bet ji kiek jaunesne ir manes raganos gal privengia tai apie simpatijas neissiduoda. o kai jau rimta tures tada idomu kaip bus smile.gif
Atsakyti