Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

Sveikutes 4u.gif
Su vaikinu draugauju apie septynis metus ir su jo šeima sutariu puikiai,tik vat su jo brolio žmona doh.gif pragaras...nor esame pažystamos nuo mokyklos laiku.O vat susitikom vienoje šeimoje.Ji visada sugadina šeimos šventes,vis jai negerai ir ne taip kaip ji nori,jau senai nebemanau kad aš kalta kad aš nemoku su ja bendrauti.Ji net su savo giminėm nebendrauja blink.gif Visada bando buti už mane geresnė ,pirmesne...o kai nepasiseka tai bando mane su žemėm maišyti doh.gif Paskutinis bajeris:susipyko su ušveis ir aš kalta doh.gif vyras nedavė ,pinigu aš kalta,pasirodo jam neleidau doh.gif viskas sakiau daugiau nebebendrausiu schmoll.gif
Atsakyti
nekokie santikiai su anyta, tai tokie pat ir su vyro sesute.
Atsakyti
QUOTE(online @ 2007 01 10, 16:08)
as su vyro seserim viena kitos negalim pakesti  schmoll.gif  blink.gif

as negaliu pasakyti kad "negaliu pakesti", tiesiog nesirisa bendravimas verysad.gif gal del to kad JI manes nekencia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2007 01 08, 19:49)
a tau klausimų dar kyla?  blink.gif būsi senmegė neraliuota, neturinti savo nuomonės, norinti pasigviešti jų vaikus ir be abejo stora kaip karvė. šis paskutinis dalykas tavo brolienei teiks daug džiaugsmo  bis.gif

Na, dar galiu papildyti:
leisi sau komentuoti, kokie baisūs brolio vaikų vardai (garsiai spėliosi - gal brolienė sugalvojo),
galėsi pasakoti visiems kaimynams apie brolio vaikų ligas ligeles, savo nuožiūra duoti jiems vitaminus ir vaistus, nuvesti slapčia vaikus pas kokią nors burtininkę ir duoti jiems "rekomenduotas" tabletes,
galėsi nukarpyti nuo brolio vaikų drabužių etiketes...
Jeigu brolio kūdikiui pūs pilvą, galėsi garsiai apstaugti brolienę: "tai ko vėl pririjai, kad vaikui pučia pilvą?",
jei vaikas susirgs, galėsi apkaltinti nepriežiūra,
jei brolis tingi parsinešti alaus, tu irgi galėsi apkaltinti, kad brolienė jo nemyli nes neparnešė...
Galėsi brolio vaikams aiškinti, kokia bloga jų mama;
Galėsi apkaltinti brolio pinigų švaistymu, jeigu ana nusilakuos nagus, nueis į kirpyklą, ar nusipirks naujus drabužius iš eilinio salono (na ir kas, kad ta brolienė save pilnai išlaiko rolleyes.gif ).
Taip sakant, galėsi jaustis ir elgtis kaip dievas, kitus matantis ir teisiantis, bet tik ne save bigsmile.gif
Nu aš ant panašios jau padėjau "kryžių" rolleyes.gif
Atsakyti
as manau, kad po desimties metu mes su vyro sese is vis pamirsim viena apie kitos egzistavima lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai su broliene bendrauju tik tiek kiek reikia ,nors atrodo kad ji geranoriskai bendrauja ir stengiasi, bet vistiek is jos ir is anytos jauciu kazkoki nepasitenkinima manimi unsure.gif . nemoku paaiskinti ,vistiek jauciau kad ju nuomone as (broliui ar sunui) esu per prasta. del to nepergyvenu ,nes zinau kad savo vyrui esu geriausia ,bent jau kolkas rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai, kad nedaznai tenka su vyro seserim bendrauti doh.gif . Nieko blogo pries ja neturiu, taciau neturiu su ja apie ka sneketis. Ji senmergiauja, yra zmogus "prie meno" ir turi keistoka poziuri i gyvenima g.gif . Tik tiek.
Atsakyti
taiiiiiiip santykiai su vyro seserim g.gif pas mane iš vis idiotiška situacija... vyro sesuo mano buvusi klasiokė, labai gerai sutarėm, žinojau labai daug jos paslapčių bigsmile.gif , bet kai susiėjom su jos broliu tapo mirtina mano prieše, tokios neapykantos,l pavydo, kenkimo blink.gif nu vienu žodžiu, tiesa, visa tai ji jaučia ir savo broliui, mano vyrui blink.gif , o kita sesuo - esam labai artimos, bendravom dar kai nežinojau, kad ji jo sesuo, nors ir jaunesnė už mane trim metais. Tiesa jos ne seserys, nes vyro tėvai išsiskyrę, o jos yra viena mamos su kitu vyru - baisioji tiesa ji kenkia ir savo tikriesiems broliui ir seseriai ir vyro tėvo - geroji 4u.gif
Atsakyti
Pas mus situacija idomi. Jo sesuo mokosi Vilniuje- taciau niekada nera aplankius- o atrodo ir dukterecia auginam, tu progu buvo- plius tikrai laiko "tik besimokantis" zmogus turi.. pries vaikucio atsiradima dar yra teke su ja daugiau bendraut- bet "prakalbinti" nepavyko.. dazniausiai net pamirstu kad ji apskritai egzistuoja. o gal pas juos toks gimines bruozas... nes "seneliai' is vyro puses taip pat per 11 men, rado 3 progas aplankyti anuke, bet ir tai tik prie progos, velai vakare, pakeliui... unsure.gif verysad.gif

na kazkaip nefaina ir tiek. atmuse bet koki nora bendrauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 23 vasario 2007 - 11:17
mano santykiai su brolio žmona thumbup.gif thumbup.gif ji, man kaip sesuo, labai gerai sutariam (nors buvo momentas, kai viena į kitą pažiūrėt negalėjom). bet dabar mes tuikrai geros draugės thumbup.gif
o su vyro sese g.gif g.gif nebendraujam visiškai. pradžioj truputį bendravom(su ja vienoj mokykloj mokiausi), draugės toli gražu nebuvom, bet aš esu žmogus, kuris mėgsta bendrauti ir kuriam šeima yra viskas. (taip pat ir vyro (na, stengiuosi,. kad santykiai su visais būtų geri), tačiau po konflikto (nesutapo nuomonės) su sesės vaikinu, sesuo supyko ant viso pasaulio, tame tarpe ant manęs mano vyro ir savo tėvų blink.gif (kadangi jie palaikė mano nuomonę). Nuo to karto bendravimas ir baigėsi. kai mes ateinam pas uošvius, jo sesuos su vaikinu išeina iš namų, o nors ir būna namie, su mumis nei kalbasi, nei sveikinasi, nei prie vieno stalo sėdasi doh.gif doh.gif žodžiu, su proteliu ryškiai susipykę doh.gif doh.gif
pradžioj buvo skaudu, bet dabar nebeimu į galvą... irnesakyk.gif pabarabanu man lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš pasakysiu iš savo pusės, kodėl aš nenoriai bendrauju su brolio žmona. Tiesiog ji visą laiką laiko save daugiau išsilavinusia. Ji visą laiką visus smerkė kas blogiau mokydavosi. Jai 8, tai jau blogas įvertinimas. Tad aš jai buvau žemo lygio. verysad.gif O dar, kai pagimdžiau sūnų, tai girdėjau tokių priekaištų, kad ji turėjo būti pirma, o ne aš. Na, bet aš tikrai nesiruošiau dėl jos daryti aborto. schmoll.gif Dabar girdžiu, kad aš per daug lepinu vaiką, kas yra tikra nesamonė schmoll.gif Ji išsivaizduoja, kad kūdikai niekad neverkia. Labai jau nepatenkinta, kad mano mažius rytą pabudęs verkia blush2.gif ir ją pažadina. Juk jis dar per daug mažas, kad pasakytų mama noriu valgyt unsure.gif Ir dar jai nepatiko, kai vieną kartą neapsikentusi pasakiau, kai turėsi savo vaikų, tu auklėsi ir auginsi savo vaikus kaip norėsi. Tad džiaugiuosi, kad ji negyvena kartu su mumis, nes tikrai neištverčiau 4u.gif Aš ir taip pavargstu, kai ji būna 2dienas unsure.gif
Atsakyti
as tai su vaikino sese sutariu neblogai. na mes is skirtingu miestu, tai daznai bendrauti mums netenka, bet jei tenka man gana didelis malonumas pas ja pavieseti ar su ja pakalbeti. ji tokia jaunatviska, labai fainas zmogus. bene fainiausias is visos vaikino seimos (isskyrus ji pati zinoma) 4u.gif
Atsakyti