QUOTE(slonko @ 2006 11 21, 17:51)
Kaip jums sekasi sutarti su vyro seserim?
O jei jus esat ta sesuo- tai del ko nemegstat brolio zmonos?
Klausiu del to, kad mums su vyro sese nepavyko surasti bendros kalbos
Ilgai del to pergyvenau, negalejau tuo patiketi, nes esu komunikabilus zmogus, maniau kad su kiekvienu galiu "susisneketi", o cia.. Aisku, ten charakteris ir budas-
Pirma laika po vestuviu gyvenom pas vyra su jo tevais ir 5metais jaunesne sese. Ji nuo pat pradziu manes "neprisileido", galejo kelias dienas vaikscioti pro sali lygtai neegzistuociau
Po saves visur palikinejo baisia netvarka, temokejo 20 metu budama makaronus isvirti, bet niekada nieko jai nepasakiau. Pirma bandziau susidraugauti, bet net pokalbi neimanoma buvo pradeti: atsako vienu zodziu arba ka nors tokio kad pasijunti kvaila.
Pirma labai krimtausi del to, kad ji manes nemegsta, paskui pati pradejau jausti jai antipatija, o po kurio laiko nusprendziau nereaguoti
Dabar ji man kaip ir neegzistuoja, nors labai gaila kad taip yra 

O jei jus esat ta sesuo- tai del ko nemegstat brolio zmonos?

Klausiu del to, kad mums su vyro sese nepavyko surasti bendros kalbos

Pirma laika po vestuviu gyvenom pas vyra su jo tevais ir 5metais jaunesne sese. Ji nuo pat pradziu manes "neprisileido", galejo kelias dienas vaikscioti pro sali lygtai neegzistuociau

Pirma labai krimtausi del to, kad ji manes nemegsta, paskui pati pradejau jausti jai antipatija, o po kurio laiko nusprendziau nereaguoti

O aš visai nebendrauju, ir gerai darau