Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

Puikiai sutariu,geras zmogus.
Atsakyti
man vaikino sesuo nepadare nieko blogo, bet kazkodel as jos nemegstu. na nepatinka ji man ir tiek doh.gif kazkokia lipsni, ikyri, per daug sleiksciai saldziai mandagi. isvis tokiu zmoniu nemegstu, kurie del kiekvieno menkniekio i sikna lenda (atsiprasau). tai vat ir pastebejau, kad su ja bendraudama labai issenku emociskai g.gif net nemoku paaiskint, veidmainiauju pati sau, o is salies ziurint pagalvotumet kad mes geriausios drauges doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano vyro sesuo yra labai didelė dviveidė, į akis lipšni ir gera,o už akių nera nei vieno žmogaus kurio neapkalbėtų,nesvarbu ar draugė ar ne,kaip pradeda varyt tai net bloga darosi klausytis,manau sutiks kiekviena,kad su tokiu žmogum nėra nei menkiausio noro bendraut,kada žinai kokia yra už akių blink.gif
Atsakyti
musu santykiai greiciau mandagus, negu mes drauges. Bet mano manymu tai normalu, as sunkiai prisileidziu zmones, o su vyro artimaisiais manau geriau per daug nesusidraugauti ir ne atvirauti, nes ir pykciu galimybe tada isauga g.gif . Na as taip manau, bet gal ir klystu.
Atsakyti
o mano vyro sesuo superine lb gerai sutariam thumbup.gif lb daug bendro turim nesiskundziu labai super zmogutis ji wub.gif
Atsakyti
mes su busimo vyro sesem sutariam, bet nesam lb drauges, tiesiog geros pazistamos, kartais malonu pabendraut, pasneket. Aciu Dievui, jokiu konfliktu kolkas tarp musu nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciu.ke @ 2008 03 06, 12:12)
Mano vyro sesuo yra labai didelė dviveidė, į akis lipšni ir gera,o už akių nera nei vieno žmogaus kurio neapkalbėtų,nesvarbu ar draugė ar ne,kaip pradeda varyt tai net bloga darosi klausytis,manau sutiks kiekviena,kad su tokiu žmogum nėra nei menkiausio noro bendraut,kada žinai kokia yra už akių blink.gif

drinks_cheers.gif aprasyta mano vyro sesuo biggrin.gif
Kai suzinojau ka ji apie mane tauskia, tai praejo visa pagarba jai. Drauge man niekada nebebus schmoll.gif
Atsakyti
oj kokia aktuali man tema lotuliukas.gif

perskaicius kelis postus kur minima, kad visos seses yra blogos...bet dabar mano situacija: turiu du brolius..as sese as bloga.turiu vyra, vyras sese.ji yra
sese vadinasi ji negera, nes seses negeros.o as gera....tai nesuprantu ar vistik as gera ar ne? g.gif nes tuo paciu esu ir sese ir broliene....

taigi pradesiu pasakoti nuo to kai nesutariau(labai) su vieno is brolio tuo metu dar panele.taigi su savo broliais ypac situo kuri minu(vyresnis 10m uz mane), sutariau labai gerai.taip isejo,kad su juo gyvenau.nes arti buvo tuo metu mokykla ir pan...kai jis susipazino su savo panele,klause manes patarimo,ar jam verta su ja prasideti...ir zinote as jam pasakiau,net siektiek verciau prasideti.tarkim budavom dirbam darze, o as nupjaunu roze ir sakydavau,kad nuveztu saviskei.tuo metu ji man labai patiko,buvo tokia draugiska,meili,nuosirdi.taigi as irgi pasidaviau jos itakai ir stengiausi buti su ja labai draugiska...nuo tada viskas ir prasidejo.kadangi gerai sutariau su broliu ir su jo panele,tai budavo jie vaziuoja maudytis ar kur i kita miesta pasiimdavo ir mane...tai sakykit ar as pavydejau?juk sutarem gerai.kol ilgainiui nepradejo pavydeti jo panele...kuo ilgiau tesesi ju draugyste tuo labiau ememe nesutarti.kadangi gyvenau su broliu budavom vaziuojam apsipirkti maisto.beabejo brolis dirbantis ir man jaunesnei sesei nupirkdavo kazkokiu saldumynu ar tiesiog siaip tai ko as norejau.jo panele eme reiksti nepasitenkinima,kad jis perka kazka man.faktas,kad ji norejo jog viskas atitektu jai.ji nenorejo suprasti,kad atsiradus jai, dar nereiskia,kad mano su broliu santykiai turi atsalti.ir kad vaziuojant apsipirkti jis gink dieve negali nupirkti man ledu...
veliau jo panele apsigyveno kartu su juo.niekada nesakiau broliui,kad jis turi atsiklausti manes ir pan...jis mokejo uz buta,pirko maista(tevai taip pat duodavo man pinigu,kad nupirkciau) todel tai buvo jo pasirinkimas,kuriam as nedariau jokios itakos.namuose isvis budavau labai mazai,nes diena mokykloj,veliau su vaikinu(dabar vyru).bet zinoma dvi seimininkes namuose beabejo gyventi negali.pykciai prasidejo nuo to,kad tarkim ji susitvarko ir broliui gryzus is darbo vedzioja ji po namus ir rodo ka ji sutvarke.as namuose buvau mazai,todel ir priziurejau juos maziau.nedarydavau ten valgyti todel logiska,kad ir plyteles nesveiciau(anksciau viska darydavau as)todel ir prasidejo pykciai,kai ji pareiksdavo broliui,kad va kokia ji tvarkinga,vos ne pedante save vadindavo ir kokia as negera,nes nesitvarkau.o as kaip panele labai pastebedavau netvarko is jos puses,kuri mane tiesiog pjove.karta neiskentus atvedziau broli ir sakau "tai kaip galima tvarkytis,kada jos trusikai,naktiniai kojnes ismetyti palei lova" negi as dabar turiu jos trusikus rankioti,kad galeciau kambary issiurbti? kadangi tas butas,kuriame gyvenome nebuvo musu namai nuo mazu dienu,todel ir kambariai nebuvo padalinti,kad va tas tavo sitas mano.gal tada ir pykciu nebutu buve.butas buvo 2kambariu.vienas is ju toks kaip svetaine daugiau,jame gyvenau as.budavo gryztu jie guli mano lovoj,mano patalynej tarkim ziuri filma per kompiutery ir manes praso eik i musu kambary siandien miegot....taip varinedavo mane kiekviena diena skirtingai.man negaila,bet atsiprasau tu moterie nesupranti,kad bent patalyne persinest?....nes man visai nesinoredavo ju patalynej (juk ir mylisi ten) miegot, ir as gryzus vidurnakty turiu eiti keistis patalynes.ir taip kas antra diena. veliau ji pradejo vos ne skaiciuoti ka as galiu valgyt ko ne,nes maistas jau buvo perkamas su ja.man buvo tas pats,turejau drauga ir daznai nakvojau pas ji.todel tai jau buvo tape ju reikalu.jie juk nauja seima.bet mane sokiruodavo kada man gryzus ji atbegdavo i virtuve ir imdavo man pasakoti,kad va ten prasau nesuvalgyk visu ten kokiu nors riesutu nuo stalo...as pati ne durna ir isvis ilgainiui namuose nebevalgiau.brolis aisku pats ta pastebedavo ir budavo piktai saukdavo mane valgyti po to kai atsisakydavau.(ir nesvarbu jog istikro nenoriu valgyti)...veliau ji pastojo...oj siaube...prasau dievo,kad kai kada nors lauksiuosi nebuciau tokia pati... doh.gif apie nervu issiliejimus ant manes patyliu...
dar kas buvo tai,kad atejus mano draugui jis labai megdavo pripirkti visokiu gerybiu.tai jei palikdavom ka nors nepaslepus(ko as nemegstu) tai spekit ar rasdavau? o juk as valgyt namie jos skanumynu negalejau...tada ji pradejo pavydeti,kad as gaunu dovanu nuo saviskio,o ji ne...tiesiog brolis islaike buta,pirko maista, ir jo pinigu likdavo tiek kad jiems uztekdavo tik pragyvenimui...o maniskis gyveno su tevais ir todel galejo leisti nupirkti man kvepalus ar visokiu gerybiu...
baisiausia,kad tokiose situacijose man labiausiai gaila budavo brolio...galbut cia ir atsiskleidzia kas ka ir kiek gali padaryti del brangaus zmogaus....maciau kad brolis jauciasi kaip tarp dvieju ugniu...noredavo ir viena apginti ir kita,nes kartais jam neisikisti tiesiog neiseidavo...
aciu dievui visa tai baigesi.gyventi kartu ilgai neprireike.ir viskas gerai kas gerai baigiasi.dabar jie turi savo namus.turi vaika,kuri as labai myliu.ir zinot ka...idomiausia tai,kad jo zmona po poros metu kalbedama su manimi galima sakyti atsiprase...o del brolio as galiu viska.galiu pamirsti save ir taikytis prie jos, kad tik broliui nereiktu draskytis.siuo metu su ja sutariam gerai.ateinu i svecius,zinau kad esu laukiama, kvieciama vakarienei.susirasom,susiskambinam...tiesiog pradzia buvo nekokia...

su kito brolio zmona pykciai irgi kitokie...na negyvenom niekada kartu ir siaip retai susimatom....bet pykciai tokie jau kaip ir visur...karta skambinu broliui klausiu ar galiu ateiti i svecius...ir ka manot? girdziu brolis saukia zmonai ir klausia ar galiu ateiti i svecius...zinot pasibaisejau...papasakojau mamai,tiesiog pasiguodziau,kad ateiti pas broli turiu gauti zmonos leidima.o mama eme ir karta pasake broliui,jo zmona isgirdo.prirase man sms kad kalbu uz akiu(nzn ar mama tai svetimas zmogus) ir kad taip tikrai nebuvo...zodziu irgi uzsimirso.dabar bunu gaunu sms ir pakvietimu i svecius,bet netraukia...nueinu is pareigos.buna sumastom susitikti visi.na tevai broliai su zmonom as su vyru...bet vat musu susitikimai sitai brolio zmonai neidomus.karta sitas brolis paklause kodel tu manes niekad neprasai kur nors nuvezti ar ka padeti padaryti?aisku tiesos nesakiau kodel..issisukinejau.o istikro tik delto, kad zinau jog man kazko paprasius tuoj zmonos bus suskaiciuota,kad cia benzinas iseis, kad cia laiko nera ir pan...o kartais pagalbos reikia...

dar vyro sese irgi ne auksine...bet su ja bendrauti neiseina,nes ji labai nesutaria su broliu,mano vyru...jisai jai durnas,kvailas, idiotas ir pan...mane tas siutina.vyras neima i galva to..jie niekada nesutare gerai,bet kad jis toks gerasirdis....tik ji labai ispaikyta.jai ji kazko praso pas broli tai jau gerute gerute.as visada verciu vyra bendrauti su sese.as prismenu jos gimtadieni ir perku dovanas,kaledoms taip pat....jau antri metai nuperku jai dovanu...o pati gaunu paveluotai ir tik is atsako i mano dovanas...isvada apie mane pagalvota nebuna....
bet irgi tfu tfu tfu paskutiniu metu kazkas buvo pasikeite...nzn ar ilgam...bet kartu visi trys ir i parduotuves vaziavom, ji pasiule rolleyes.gif o mes net pasisokeje sutikom tongue.gif

zodziu nepykit prirasiau daug...bet tik norejau,kad suprastumet, kad mes seses atsiduriam ir kitame kailyje....ir kad nevisada galim buti kaltos tik mes...

jei mano postus kada nors perskaitys broliu zmonos ir vyro sese ir supras kad tai apie jas tai pasakysiu tik tiek,kad tikiuosi viskas liko uz nugaros ir dabar viskas bus tik gerai..ir as vistiek jus myliu wub.gif
Atsakyti
Po šešuro mirties neliko jokių santykių,kadangi buvau iškoneveikta paskutiniais žodžiais,kad jai nepadedu žiūrėt tėvo,o dabar kai mirė anyta ir vėl buvau apipilta pamazgom,tai tokių giminių man nereikia.Gerai sakydavo viena kolegė:vyro giminė,velnio subinė.Netaikau visiems,pažįstu gerai sutariančių,bendraujančių.na bet man su vyro gimine nepasisekė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiesha @ 2008 03 10, 19:09)
bet pykciai tokie jau kaip ir visur...karta skambinu broliui klausiu ar galiu ateiti i svecius...ir ka manot? girdziu brolis saukia zmonai ir klausia ar galiu ateiti i svecius...zinot pasibaisejau...papasakojau mamai,tiesiog pasiguodziau,

o kas cia keisto, kad atsiklause. Tenais yra ir jos namai, jos erdve i kuria jinai isileidzia ka nori, jinai gali tureti kitokiu planu tai dienai, gali nekaip jaustis ir t.t
O tu mazvaike iskart begai pas mama skustis.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 03 10, 21:54)
o kas cia keisto, kad atsiklause. Tenais yra ir jos namai, jos erdve i kuria jinai isileidzia ka nori, jinai gali tureti kitokiu planu tai dienai, gali nekaip jaustis ir t.t
O  tu mazvaike iskart begai pas mama skustis.

Na iš principo tai teisingai,gal turi kitų planų,o gal blogai jaučiasi,nori pagulėt ar pabūt dviese.Pas mus kartą svečiuose buvo dėdė su teta,tai aš su jais pasisveikinau ir išėjau į savo kambarį.Vėliau dėdienė aplojo mane močiutei,kokia aš nemandagi,kad nebaliavojau su jais,o kad tą dieną nuo migrenos priepolio vos nenusibaigiau,tai niekam nesvarbu schmoll.gif plius man neįdomu kaip ji krauna ant visų giminaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglė: 10 kovo 2008 - 21:53
Silvute, o jus matau visose temose esate "labai" mandagi... doh.gif

suprantu,kad gali skaudeti galva ir pan....bet butent kadangi esu "mazvaike" tai neateinu baliavoti, tuo labiau neateinu visai dienai, o dar tuo labiau ateinu karta i puse metu ir deja pas savo broli....jei as noriu ateiti pas ji tai dar nereiskia, kad man reikia uzleisti svetaine, issiuctyti kambary, ar paruosti vakariene...ateinu su sausainiu pakeliu isgerti arbatos....daugiausia pusvalandukui.taigi galiu pasedet su juo virtuvej, ir man tikrai nereikia kad brolio zmona lakstytu su skaudancia galva aplink.... doh.gif dar kitas dalykas jei namie kazkas ruosiama tai brolis ir pats turi zinoti. o dar kitas reikalas jog veliau brolio zmona pati aiskinosi,kad pas ja brolis nieko neklause ir kad ji tikrai mielai norejo,kad ateiciau...tai jei taip buvo padaryta kodel tada delto reikia teisintis?...jei taip galvoji tai ir teisintis tada nereikia....

o dabar del mamos...mama man tas zmogus su kuriuo as kalbu apie viska, o tuo labiau apie seima...ir begti as pas ja nebegu...tai pat aplankau kai tik uzsigeidziu...jei jusu su mama santykiai kitokie (o speju kad turint tokia pikta dukra jie tikrai kitokie) tai cia jau jusu problema....

as taip pat esu sesuo.ir kai man paskambina brolis ir prasosi i svecius visada mielai parodau,kad jis laukiamas mano namuose....o jei kazkas ruosiama ar suplanuota sakau iskart....ir apie tai dazniausiai zinoma iki skambucio...neisivaizduoju kaip mano broliai sureaguotu jei as pokalbio su jais metu pradeciau rekti i rageli klausdama vyro ar pas mane gali ateiti brolis...nu man tai cia kazkokia nesamone...juk as ne svetimas zmogus..o tuo labiau ne priesas... drinks_cheers.gif kitas reikalas galbut jei as prasyciausi ateiti su vyru.tuo met aisku,kad prasomes pasisedejimui ilgesniam laikui...tada butu sureaguota visiskai normaliai...

Papildyta:
beto ir mano situacija kitokia..kadangi as nesu ta blogoji teta,broliene kuriai 40 metu ir kuri ateina pas broli situacijos apziureti,kaip gyvena,ka valgo,kaip namai atrodo...man atejus puikiai ir ant lovos pagulim, ir pries mane nebega brolio zmonos sukuotis ar graziau apsirengti...todel ir priimti manes nereikia kazkaip ypatingai...
Atsakyti