Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

as savo vyro zmonos labai nemegstu. ji yra tingine, apsileidele, megsta isgerti, vaiku nesirupina.. nu zodziu, nera joje nieko gero doh.gif
Atsakyti
Su MB sesike sutariu puikiai.
Nuo pat pradžiu kažkaip viskas gerai buvo. Aišku aš negaliu įlysti į jos dušę ir pasakyti ką ji apie mane galvoja. Bet mūsų santykiai puikus. Visada mane palaikydavo. Dar ir MB visokias baikas krėsdavom. Kai pagimdžiau mažiuką, jinai jį dievina. Planuojam vasarą daryti krikštinas, tai beabėjo ji bus krikšto mama.
MB sesę labai priėmė ir mano tėvai. Visada yra laukiama jų namuose.
Šiaip mes su MB gyvename Jonavoje, o mūsų visi artimi žmones Klaipėdoje. Tai aišku ne super dažnai matomes. Bet jau kas 2-3 mėn. visad atvažiuojam ir bunam kokią savaitę ir ilgiau.
MB tėvų nėra, gal dėl to pas mus visus tokie šilti santykiai. wub.gif
Su MB sese pas mus 2 metai skirtumas. Gal dėl to turim daug bendro rolleyes.gif
Atsakyti
mūsų santykiai yra normalūs, nesame draugės bet sutariame neblogai 4u.gif
Atsakyti
Kadangi apsivedžiau su draugės broliu, tai santykiai normalūs. Jei ne MB sesuo, tai gal ir susipažinę nebūtume
Atsakyti
Su abiem vyro seserim sutariu gerai, nesame geriausios drauges, taciau bendra kalba iki siol surasti pavykdavo biggrin.gif .
O kokie bus mano santykiai su brolio zmona, kai ja tures, sunku pasakyti g.gif . Kazkodel man rodos, kad busiu labai priekabi ir bjauri bigsmile.gif .
Atsakyti
as su savo vyro seserim sutariu puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 11 15, 00:33)
O as vis nerandu kelio.. kaip sutarti su broliene..
esam labai skirtingos... absoliuciai..  j

norsd as stengiuos bet poziuri i zmogu pakeist ne taip lengva. dar sunkiau kai nezinau nuo kurio galo pradet..
nezinau, gal turit man kas patarima, ka daryti.. ir ar isvis verta.. nes jau vaidmainiaut nemoku nekiek.. bet kai pagalvoju kad pati kazkam busiu broliene, tai noras nuryt ta karteli ir kazkaip susidraugaut yr..

O man atrodo, kad nereikia galvos į sieną daužyt.
Juk tu jai nekenki kaip nors specialiai, kaip čia ne viena pasakoja. Ir broliui stengiesi įtikti. Bet juk būna - nesiriša su žmogum, ir tiek.

Telieka du keliai: arba stengtis "įtilpti" į brolio lūkesčius ir veidmainiauti sau, arba neįtikti broliui, jausti dėl to sąžinės priekaištus, bet užtat nejausti diskomforto bendraujant su žmogumi, kuris tavęs nesupranta, o ir tu jo nesupranti.

O jei su broliu artimi santykiai - ar ne geriau paaiškinti jam, kad bendravimas nesiriša, ir kad atiduosi "duoklę" - neignoruosi jų, nevengsi susitikti su jų šeima per būtiniausias šventes, bet ir neskambinsi kas antrą dieną pasiteirauti, kaip brolienės sveikata?

Atsakyti
QUOTE(pupa66 @ 2008 02 12, 17:38)
as su savo vyro seserim sutariu puikiai  thumbup.gif

Aš ir gerai sutariu,net ner del ko ir pyktis. thumbup.gif
Atsakyti
Nors tarp MB sesrs ir manes tik 1 metu skirtumas,bet mes labai skirtingos ir retai kada susisnekam blush2.gif Bet akiu viena kitai nedraskom.Bandau palaikyti tokius darbinius santykius mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vyro sesuo kažkokia keistoka...būna ir sutariam ir ne,draugėm niekad nebūsim schmoll.gif jokios pagarbos savo motinai,šaukia pastoviai ant savo mergaitės,nežino ko nori...kaip 16metė,o jau 32 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 27, 22:16)
as savo vyro zmonos labai nemegstu. ji yra tingine, apsileidele, megsta isgerti, vaiku nesirupina.. nu zodziu, nera joje nieko gero  doh.gif

Nemėgsti SAVO vyro žmonos? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as dar vyro neturiu, taciau turiu nuostabu drauga, su kuriuo bendraujame pakankamai ilgai ir nuolat kai pas ji atvykstu, tai tenka susidurti su jo seserimi, vyresne uz mane 10ia metu..Nezinau kodel taip yra, gal del to kad ji neturi vaikino, bet i mane pastebejau jog zxiuri nekaip..anksciau to nebudavo, arba nepastebejau, bet graziai sutardavome, o dbr..jauciuosi labai prastai, kai ji jeigu ka su draugu padarome, tai sako kad tik jis saunuolis, nes jis tai padare, kai kur kviecia eiti, tai kviecia tik ji..kaip ji negali suprati, kad esame MES, o ne tik JIS...ech...galeciau aisku, as jai tai pasakyti, bet visai susipyksime, tai zinau vien todel, nes ji karstoko budo..isizeis, pagalvos, kad cia as purkstauju be reikalo..
Atsakyti