Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

QUOTE(Kiesha @ 2008 03 11, 00:12)
Silvute, o jus matau visose temose esate "labai" mandagi... doh.gif

suprantu,kad gali skaudeti galva ir pan....bet butent kadangi esu "mazvaike" tai neateinu baliavoti, tuo labiau neateinu visai dienai, o dar tuo labiau ateinu karta i puse metu ir deja pas savo broli....

nu tai susitike kur mieste ir isgerkite ta puodeli arbatos su sausainiais. O piktintis ir skustis mamytei tuo, kad brolis atsiklausia zmonos, ar jinai nori savo namuose matyti svecius, yra tikrai mazvaikiska.
Papildyta:
juk as ne svetimas zmogus..

o tai kas tu, gal tu namu seimininke?
Atsakyti
matau jus daugiau atsakinejate pagal savo situacija.... doh.gif

"ar jinai nori savo namuose matyti svecius" sitas sakinys mane labiausia pribloskia....nezinau kokie jusu su broliu santykiai, bet maniskiai tikrai kitokie...visu pirma namai nera vien tik brolio zmonos...jie taip pat yra ir brolio(as jau neskaiciuosiu pinigu kad uz juos moka pokolkas tik jis) puikiai suprantu, kad jie yra abieju, o kitas dalykas as buciau svecias jei eiciau pas brolio zmona, o as einu pas broli ir jam as esu sese...taigi manau jis turi tokia pacia teisia apspresti ar pas ji gali ateini ne draugas (!) o sese.....

man patiko kitas jusu sakinys del susitikimo kur kavinej.labai gera ideja ir as tikrai buciau priemus, juk man kaip ir minejau kartais norisi pasimatyti su broliu, o tikrai ne ju namu padeties apziureti....tik vat mums nuejus i kavine zmona labai greitai pradetu skambinti ir klykti i rageli "kad tu parazite baliavoji mane namie palikes" arba "paskutinius pinigus pragersi (arbata) doh.gif i kavine jiems siulau nueiti labai daznai ir ne tik as....bet i kavine jie gali eiti tik su zmonos artimaisiais ar giminem, tuomet ir pinigu is dangaus atsiranda ir siaip visos problemos dingsta.....
apie ka ir kalba eina, kad nera noro suprasti, kad vistik ir po vestuviu brolis islieka broliu, o sese sese.sakysit ir sese turi suprasti, kad yra nauja seima? kazkaip su mano nuejimu i pusmeti karta nemanau,kad as jau labai kisuosi,tuo labiau gyvenu siuo metu uzsieny,tai jei skambinu artimiesiems suzinoti kaip jiems sekasi tai jau tikrai nekalbu brangiu pinigeliu apie tai kaip "naujos" seimos vaikus augina ar kaip jie ten pykstasi ar dar bala zino ka....turiu ir savu rupesciu...

nenusiteikite pries visas "seses" vienodai....kartais ir mums tenka kryziaus keliai susidurus su puikiosiomis "zmonelemis"....... thumbup.gif
Atsakyti
kiesha na tu ir issamiai viska aprasei 4u.gif manau esi labai gera sese. Kita vertus kiekvienas sprendzia pagal save - veiniems normalus tas antros puses atsiklausimas, kitiems tai atrodo keistai.
Na man irgi butu nesmagu, jei brolis atsiklaustu savo zmonos ar as galiu ateiti doh.gif musu seimoje santykiai gana silti, todel tokiu atsiklausimu niekada nebuvo - is viso kartais megom nei is sio, nei is to vieni pas kitus uzgriuti ir niekada del to nebuvo nepasitenkinimo (dabar irgi gyvenu uzsienyje, tai rasau butuoju laiku).
o vat Mb sesuo visada paskambina ir praso, kad vyras manes paklaustu ar as nieko pries, kad kartu pavakarieniautumem, arba kad ji uzsuktu. Bet cia gal del to, kad ji dar visai neseniai persikrauste arciau musu gyvent, o anksciau visai nesusitikdavom, tai gal kazkiek dar nezino kaip su manim bendraut ir pan.
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 03 09, 18:12)
drinks_cheers.gif aprasyta mano vyro sesuo biggrin.gif
Kai suzinojau ka ji apie mane tauskia, tai praejo visa pagarba jai. Drauge man niekada nebebus schmoll.gif

drinks_cheers.gif Tai va tame ir reikalas,kad su tokiais zmonem reikia labai atsargiai,visada gelvojau,kad cia man vienai taip nepasiseke,bet pasirodo ne doh.gif
Atsakyti
oi, pasirodo, kaip man pasiseke bigsmile.gif , mes su vyro sesem visai normaliai sutariam, buna tokiu tarpsniu, kad kasdien susiskambinam net po kelis kartus tongue.gif o su brolio pana irgi stengiuosi buti draugiska ir maloni, tik ji nelabai komunikabilus zmogutis, tai i dusia ir nelendu.
Bet kad ir kaip butu, kad ir kaip gerai su kuo sutariu, visada perspeju eidama i svecius ir labai nemegstu nelauktu sveciu, as isvis megstu neatidaryt duru, jei kas ateina neperspejes, nes mano namai, mano tvirtove, nevalia trikdyti kitu zmoniu planu ju neperspejus nono.gif
MB visada manes atsiklausia, jis pas mane issiblaskes ir kartais pamirsta apie tai ka buvom suplanave doh.gif
O jei ir jusu brolis atsiklausia savo zmonikes, gal vertetu pasidziaugti, kad jis paprasciausia gerbia savo zmona ir jos nuomone(juk ji tikriausiai neisspiege, kad jus ju namuose nepageidaujama) tai ir nematau cia problemos g.gif
VAIKAI, GYVENKIME DRAUGISKAI 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiesha @ 2008 03 11, 16:02)
matau jus daugiau atsakinejate pagal savo situacija.... doh.gif

"ar jinai nori savo namuose matyti svecius" sitas sakinys mane labiausia pribloskia....nezinau kokie jusu su broliu santykiai, bet maniskiai tikrai kitokie...visu pirma namai nera vien tik brolio zmonos...jie taip pat yra ir brolio(as jau neskaiciuosiu pinigu kad uz juos moka pokolkas tik jis) puikiai suprantu, kad jie yra abieju, o kitas dalykas as buciau svecias jei eiciau pas brolio zmona, o as einu pas broli ir jam as esu sese...taigi manau jis turi tokia pacia teisia apspresti ar pas ji gali ateini ne draugas (!) o sese.....

o tu pagal savo.
Ar klausiai ju abieju atsisedus, ar jie nori tave bet kada matyti savo namuose. Ar jiems yra priimtina tai, kad ju namuose tu save laikai ne sveciu ir t.t.
Kaip tik atrodo, kad pati tai sumaniai ir manai, kad ir kiti turi taip pat galvoti.

Jeigu namai nera tavo, tu juose esi svecias. Labai paprasta.
AS nuo tevu namu ir raktus turiu, kartais dienomis kai ju nebuna ten uzsuku, bet visada prisimenu, kad tai ne mano namai - paskambinu, perspeju, atsiklausiu. Nors ir atsakyma zinau is anksto, bet tai elementariausias mandagumas.
Gal paskaityk tema apie nekviestus svecius, jeigu nesi kvaila, tai manau daug suprasi... tenais pilna tokiu, kurie mano, kad turi teise kada jie nori apsilankyti tenais kur jie nori, nes jie taip nori, o ka galvoji, kad ir buto seimininkai yra visai nereiksminga smulkmena.
Atsakyti
QUOTE(Kiesha @ 2008 03 11, 15:02)

Sakai, kad namai "taip pat yra ir brolio", bet lygiai taip pat gali pasakyti, kad jie taip pat yra ir jo žmonos. Aš nedrįsčiau pasikviesti kažką į svečius nesuderinus su savo vyru, ir ne todėl, kad jis tam priešintųsi ar man kažką draustų - tiesiog aš gi nežinau, gal jam galvą skauda, gal pavargęs, o gal tiesiog nuotaikos nėra svečiams? Net jei tai tėvai ar broliai/seserys. Jis galvoja lygiai taip pat, ir manęs visada atsiklausia. Net jei brolienė tada ir pasakė, kad nenori tavęs svečiuose - tai visai nebūtinai ji prieš tave nusistačiusi, gal tik pailsėti žmogus norėjo be jokių pašalinių namuose? Ir gali galvoti, kiek tik nori, kad sesuo - ne pašalinė, kad čia pas brolį, kad normalu, bet juk ne tik pas brolį, o ir pas svetimą žmogų...
Atsakyti
QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 03 11, 17:17)
kiesha na tu ir issamiai viska aprasei 4u.gif 

kazkaip rasiau rasiau ir net nepastebejau,kad jau visas langas prirasytas....sorry 4u.gif turiu tokia nezinau ar yda ar ne,bet jei pasakoju tai labai smulkiai, neiseina man labai sutrumpinti 4u.gif o brolius as tikrai labai myliu, broliai mano pasididziavimas wub.gif

na delto atejimo...zodziu isauklejo mane ta brolio zmona...dabar visad del bet ko skambinu tik jai...kazkodel niekad ji neatsiklause mano brolio ar jis nori,kad as ateiciau g.gif ji pati priima sprendimus...manot tai labai normalu? noriu susitikt su broliu ar pasiprasyti i svecius ar pasiulyti visiems susitikti skambinu brolio zmonai...o ji juk man svetima...bet vat as SESE as turiu taikytis....o jai kas? as juk svetimas jai zmogus...nenores nebendraus, uzsimanys dar ir broli nuteiks....
dar man labai nepatinka pletkininkai....o ji baisus pletku maisas....jos mama taip pat viska zino.net kad kitas brolis skirtis ruosesi blink.gif ir iskur tokius dalykus istraukt reikia...nesuvokiu.

o siaip pokolkas su visais viskas gerai...tikiuosi ilgam 4u.gif pasiskaicius tiek komentaru supratau,kad geriausia isvis kuo maziau bendrauti....nes vistiek neitiksim...
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 03 11, 20:11)
gal paskaityk tema apie nekviestus svecius, jeigu nesi kvaila, tai manau daug suprasi... tenais pilna tokiu, kurie mano, kad turi teise kada jie nori apsilankyti tenais kur jie nori, nes jie taip nori, o ka galvoji, kad ir buto seimininkai yra visai nereiksminga smulkmena.

juk aiskiai rasiau,kad pries ateinant paskambinau...ar jums nedaeina? g.gif nekviestas svecias tas kuris paskambina i jusu duris, jus atidarot o ten babach svecias blink.gif lotuliukas.gif pries einant i svecius,galiu stovet prie pat namo, bet niekada neateisiu nepranesus ir neatsiklausius...todel absurdisku dalyku prasau man netaikykit.... bash.gif frusty.gif

Atsakyti
Mes su mb sese sutariam pakankamai graziai. kazkaip visada gera su ja susitikti, pabendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiesha @ 2008 03 12, 03:29)
....
dar man labai nepatinka pletkininkai....

o pati saves prie ju kartais nepamirsai priskirti?
Atsakyti
smile.gif sutariam pakankamai gerai.tikiuosi ilgam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 12 kovo 2008 - 10:51
QUOTE(Orkinta @ 2008 03 12, 11:43)
smile.gif  sutariam gerai

Sutariau gerai, kol dar buvo pakenčiami santykiai su anyta ( apie šitą daug rašiau skyrelyje apie anytas), nebuvom geriausios drauges, bet nebuvom ir priešės. Bet kaip dabar jos mamytės nenoriu akyse matyti, tai užsiraukė ir mano "MB" sesutė, nes gyvena su anyta po vienu stogu, bet man tiek ji ir reikalinga, kaip ir jos nukvakus mamytė schmoll.gif
Papildyta:
Silvute, o jus matau visose temose esate "labai" mandagi... doh.gif

suprantu,kad gali skaudeti galva ir pan....bet butent kadangi esu "mazvaike" tai neateinu baliavoti, tuo labiau neateinu visai dienai, o dar tuo labiau ateinu karta i puse metu ir deja pas savo broli....jei as noriu ateiti pas ji tai dar nereiskia, kad man reikia uzleisti svetaine, issiuctyti kambary, ar paruosti vakariene...ateinu su sausainiu pakeliu isgerti arbatos....daugiausia pusvalandukui.taigi galiu pasedet su juo virtuvej, ir man tikrai nereikia kad brolio zmona lakstytu su skaudancia galva aplink.... doh.gif  dar kitas dalykas jei namie kazkas ruosiama tai brolis ir pats turi zinoti. o dar kitas reikalas jog veliau brolio zmona pati aiskinosi,kad pas ja brolis nieko neklause ir kad ji tikrai mielai norejo,kad ateiciau...tai jei taip buvo padaryta kodel tada delto reikia teisintis?...jei taip galvoji tai ir teisintis tada nereikia....

o dabar del mamos...mama man tas zmogus su kuriuo as kalbu apie viska, o tuo labiau apie seima...ir begti as pas ja nebegu...tai pat aplankau kai tik uzsigeidziu...jei jusu su mama santykiai kitokie (o speju kad turint tokia pikta dukra jie tikrai kitokie) tai cia jau jusu problema....

as taip pat esu sesuo.ir kai man paskambina brolis ir prasosi i svecius visada mielai parodau,kad jis laukiamas mano namuose....o jei kazkas ruosiama ar suplanuota sakau iskart....ir apie tai dazniausiai zinoma iki skambucio...neisivaizduoju kaip mano broliai sureaguotu jei as pokalbio su jais metu pradeciau rekti i rageli klausdama vyro ar pas mane gali ateiti brolis...nu man tai cia kazkokia nesamone...juk as ne svetimas zmogus..o tuo labiau ne priesas... drinks_cheers.gif kitas reikalas galbut jei as prasyciausi ateiti su vyru.tuo met aisku,kad prasomes pasisedejimui ilgesniam laikui...tada butu sureaguota visiskai normaliai...
Papildyta:
beto ir mano situacija kitokia..kadangi as nesu ta blogoji teta,broliene kuriai 40 metu ir kuri ateina pas broli situacijos apziureti,kaip gyvena,ka valgo,kaip namai atrodo...man atejus puikiai ir ant lovos pagulim, ir pries mane nebega brolio zmonos sukuotis ar graziau apsirengti...todel ir priimti manes nereikia kazkaip ypatingai...

Nekreipk dėmesio į piktus komentarus, tavęs nesupras tas, kas nepabuvos tavo situacijoj. Noriu pasakyti tik vieną dalyką, dabar brolio žmona šita, vėliau gali būti kita ir t.t. o tu visuomet liksi jo mažoji sesutė ir tavo vietos tikrai niekada negalės užimti, juolab jokia žmona. mirksiukas.gif
Atsakyti