QUOTE(Lt-FrAl @ 2008 03 11, 17:17)
kiesha na tu ir issamiai viska aprasei
kazkaip rasiau rasiau ir net nepastebejau,kad jau visas langas prirasytas....sorry

turiu tokia nezinau ar yda ar ne,bet jei pasakoju tai labai smulkiai, neiseina man labai sutrumpinti

o brolius as tikrai labai myliu, broliai mano pasididziavimas
na delto atejimo...zodziu isauklejo mane ta brolio zmona...dabar visad del bet ko skambinu tik jai...kazkodel niekad ji neatsiklause mano brolio ar jis nori,kad as ateiciau

ji pati priima sprendimus...manot tai labai normalu? noriu susitikt su broliu ar pasiprasyti i svecius ar pasiulyti visiems susitikti skambinu brolio zmonai...o ji juk man svetima...bet vat as SESE as turiu taikytis....o jai kas? as juk svetimas jai zmogus...nenores nebendraus, uzsimanys dar ir broli nuteiks....
dar man labai nepatinka pletkininkai....o ji baisus pletku maisas....jos mama taip pat viska zino.net kad kitas brolis skirtis ruosesi

ir iskur tokius dalykus istraukt reikia...nesuvokiu.
o siaip pokolkas su visais viskas gerai...tikiuosi ilgam

pasiskaicius tiek komentaru supratau,kad geriausia isvis kuo maziau bendrauti....nes vistiek neitiksim...
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 03 11, 20:11)
gal paskaityk tema apie nekviestus svecius, jeigu nesi kvaila, tai manau daug suprasi... tenais pilna tokiu, kurie mano, kad turi teise kada jie nori apsilankyti tenais kur jie nori, nes jie taip nori, o ka galvoji, kad ir buto seimininkai yra visai nereiksminga smulkmena.
juk aiskiai rasiau,kad pries ateinant paskambinau...ar jums nedaeina?

nekviestas svecias tas kuris paskambina i jusu duris, jus atidarot o ten babach svecias

pries einant i svecius,galiu stovet prie pat namo, bet niekada neateisiu nepranesus ir neatsiklausius...todel absurdisku dalyku prasau man netaikykit....