QUOTE(naitas @ 2006 12 06, 21:41)
Tiesiog išėmiau iš konteksto šią frazę, nes labai tinka mano gyvenime dabar. Bet šiaip šioj frazėj daug teisybės, tiesiog "tolerancijos" esmės branduolys

Dabar jau aiskinsiuos

, bet viena is daugelio situaciju: maniskei 1,5men., as mokausi aukstojoj ir beveik visa laika praleisdavom pas tevus, nes reikejo karpyti medziaga siuvimui; mama ilgai dirbdavo, tai pietus, indai, namu tvarka ant mano galvos. Brolis grizta su mergina, pavalgo ir i savo kambari (as girdziu komentarus, kaip man lengva mokytis kai visi padeda).
Pasigimdo broliene (dar gyveno pas mano tevus): mama grizus naktim tvarkosi ir daro valgyt, nes su 1-12 men. vaiku nieko nespejama padaryti (ir vis tiek as girdziu, kad man labai lengva, nes auginu dvi paneles ir viska darausi pati).
Kokius 5m. tylejau (net kai per mano 20-eti pasakojo, kaip man viskas ant lekstes paduota, o mano rankos apibintuotos, nes ruosiant valgi truko pusles), bet dabar tikrai sakau kaip yra ir dzin man ant visu toleranciju, bet bunant pas tevus kartais nuo stalo indus nunesa

, tipo man padeda

. Jos atzvilgiu pasidariau ziauriai pikta ir nebesiruosiu nors kada nusileisti, nes tokios situacijos buna pastoviai kai kalbames