Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro sesuo- kokie jūsų santykiai?

QUOTE(naitas @ 2006 12 06, 21:41)

Bet mano vyrui TIKRAI labiau patinka švęsti šv.Kalėdas su mano tėvais,

va jei mano brolis man taip pasakytų tiesiai šviesiai, tai užsikriokčiau negyvai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 12 06, 21:41)
Tiesiog išėmiau iš konteksto šią frazę, nes labai tinka mano gyvenime dabar.  Bet šiaip šioj frazėj daug teisybės, tiesiog "tolerancijos" esmės branduolys  lotuliukas.gif

Dabar jau aiskinsiuos biggrin.gif , bet viena is daugelio situaciju: maniskei 1,5men., as mokausi aukstojoj ir beveik visa laika praleisdavom pas tevus, nes reikejo karpyti medziaga siuvimui; mama ilgai dirbdavo, tai pietus, indai, namu tvarka ant mano galvos. Brolis grizta su mergina, pavalgo ir i savo kambari (as girdziu komentarus, kaip man lengva mokytis kai visi padeda).
Pasigimdo broliene (dar gyveno pas mano tevus): mama grizus naktim tvarkosi ir daro valgyt, nes su 1-12 men. vaiku nieko nespejama padaryti (ir vis tiek as girdziu, kad man labai lengva, nes auginu dvi paneles ir viska darausi pati).
Kokius 5m. tylejau (net kai per mano 20-eti pasakojo, kaip man viskas ant lekstes paduota, o mano rankos apibintuotos, nes ruosiant valgi truko pusles), bet dabar tikrai sakau kaip yra ir dzin man ant visu toleranciju, bet bunant pas tevus kartais nuo stalo indus nunesa thumbup.gif , tipo man padeda lotuliukas.gif . Jos atzvilgiu pasidariau ziauriai pikta ir nebesiruosiu nors kada nusileisti, nes tokios situacijos buna pastoviai kai kalbames bigsmile.gif
Atsakyti
Aš matyt prie tų "piktūjų" brolio seserų. Nu ką man daryti, jeigu man tas žmogus nepatinka? Na bendrauju su ja tiek kiek reikia. Tiksliau bendravau, nes brolis su žmona išsiskyrė.
O pykčiai prasidėjo nuo to, kad jei brolio šeimoje kildavo nesutarimų, ta ciocė skambindavo mamai (mūsų su broliu mamai) baisiai guosdavosi koks jos vyras (t.y. mano nrolis) negeras, kaip ją skriaudžia ir t.t. Mamkai ne vieną kartą esu sakiusi - tegul jie ten pasikaria, kokio velnio tu ten leki iš kito LT galo jų taikyti? O kadangi ji lekia, tai aš su mašina ją ir vežiodavau pastoviai.
Dar po to dasidėjo jos pletkai, kokia mano šeima turtinga, kaip mes vartomės kaip inkstai taukuose (čia iš tetos tokias kalbas išgirdau) ir kokie mes kiaulės jiems vargšams nepadedame. Atsiprašant, darbe krušuosi, diedas irgi ne ką mažiau dirba, tai mūsų kruvinus pinigus dar visiems kaip labdarą dovanai duoti?

Ačiū Die išsiskyrė, nors mergą brolis normalią susirado. Tik vat dukrų gaila jo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 12 05, 22:50)
nepavydžiu nei vieno brolio. deja, ne su abiem brolienėm sugyvenu...
man tai išvis labai keistas pasakymas - kaltos sesės, kad su brolienėm

as tai sakyciau, kad tai ne tiek pavydas, kiek isiutis, kad nebegali buti taip kaip buvo anksciau.
Jeigu anksciau tarp brolio ir seses buvo artimi santykiai ir jie daug ka darydavo kartu, tai broliui sukurus seima, sesei gali butu sunku susitaikyti su situacijos pasikeitimu ir atsidurti antroje vietoje - tai stengiasi atsigroti ant jos manymu tokios situacijos kaltininkes.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 12 06, 23:45)
....................................Ačiū Die išsiskyrė.................................

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 12 07, 15:31)
as tai sakyciau, kad tai ne tiek pavydas, kiek isiutis, kad nebegali buti taip kaip buvo anksciau.
Jeigu anksciau tarp brolio ir seses buvo artimi santykiai ir jie daug ka darydavo kartu, tai broliui sukurus seima, sesei gali butu sunku susitaikyti su situacijos pasikeitimu ir atsidurti antroje vietoje - tai stengiasi atsigroti ant jos manymu tokios situacijos kaltininkes.

ir as taip manau verysad.gif
ji pirma laika vis eidavo i musu (anksciau vyro) kambari kai musu nebuvo, jungdavo ten muzika, gulejo skaite ar pan. Nors musu kambarys buvo 1,5 kartu (jei ne daugiau) mazesnis uz jos (plius dar balkonas pas ja biggrin.gif ) Matyt, trauke ja, norejo itikinti save, kad viskas kaip buve rolleyes.gif Nors as su savo principais nelisciau, juk jau kitas zmogus gyvena, ten jo daiktai sudeti.. unsure.gif
Dabar kai pagalvoju- pas mus ten tik sofa, spinta ir rasomasis stalas tilpo, po 2 metu vos lovyte ikisom doh.gif Neisivaizduoju, kaip vaikui gimus ten "marinavomes" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 12 07, 14:56)

O ko čia spoksoti? KIba nežinai tam tikros kategorijos moteų ir galvoji, kad visos brolienės yra tiesiog auksinės ir angelai, siūsti žemėn? lotuliukas.gif
Yra tam tikra kategorija žmoniu, su kuriais ne tik, kad bendrauti nesinori, bet ir dar aplinkeliu norisi apeiti - kuo toliau, tuo ramiau vėliau.

P.S. Ir pavydas čia ne prie ko, bent jau iš mano pusės. Aš turiu savo šeimą, mes gyvename vienas nuo kito 100 km atstumu. Bet tai stervai, už mano mamos bemieges naktis ir įvarytus stresus, ne tik galvą nusukti maža. gun_rifle.gif Jau vien suaugusiai moteriai gėda būtų iš moters, kuri gauna vos ne mažiau atlyginimo imti kiekvieną mėnesį pinigus, nes jie vargšai neturi iš ko pragyventi aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 12 07, 16:31)

Gal dar turi reikšmės tai, ar ta sesuo yra vyriausias vaikas šeimoje. Ji įpratus vadovauti jaunesniems broliams, rūpintis jais galų gale, nes to gal net reikalavo tėvai.. o kai ateina brolienės, tai pajunta kad jau yra kaip ir nereikalingos, praradę savo įtaką.
Bet man nuo to visai ne geriau verysad.gif . Negaliu save sutvardyt, kaip man šlykštu dabar važiuoti pas uošvius, nes išlįs vėl ta "lyderė" ph34r.gif

Visgi durnos tos seserys.. Jeigu jau taip išgyvena brolio "netektį". Tai ką tada kalbėti apie motinas, kurios tuos vyrus pagimdė, užaugino?? blink.gif Tai kokiais metodais jos turėtų tada stoti prieš marčias...
Atsakyti
Na, dar galiu pridurti, kad truputuka ir ir jaunamartes isivaizduoja, kad ju brangiuju neturi teises myleti kiti zmones.

Bet, as visiskai pritariu, kad kartais seses perlenkia lazda. Nu cia as ne apie save. Bet turejau pazistamu tarpe panasu atveji.

Bet, ar mylejimas to paties zmogaus gali buti nesantaikos pagrindu??? Juk sesuo ne meiluze.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 12 08, 22:59)
Visgi durnos tos seserys..

topas. reikia dėt į parašą.

aha, visos. aš vat ir galvoju, kodėl LT tiek daug durnių. ogi todėl, kad jos brolius turi. tu matyt neturi schmoll.gif nes labai protingai šneki.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 12 08, 22:59)
Visgi durnos tos seserys.. Jeigu jau taip išgyvena brolio "netektį".

QUOTE(Lemone @ 2006 12 09, 01:02)
topas. reikia dėt į parašą.

Tai gal viską reikia cituoti, o ne ''patikusią'' vietą iš konteksto ištraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 12 07, 14:31)

O jei sesuo anksciau istekejo, pasigimde, bet vis tiek su broliene negali sutarti (tiksliau broliene su vyro sese, nes pvz. sesuo pirma pasigimde, todel dabar ji ir mano brolis negali tureti vaiku bigsmile.gif ).
As sakyciau atvirksciai, isteka ir nori buti "lyderes" seimoje, kurioje yra tradicijos (bent mano giminej ju labai daug) ir stengiasi paveikti vyra, kad jis keistusi, nes aplink vieni priesai. O jis stengiasi itikti abiems pusems (pvz. per Onos atlaidus visada vaziuojam i kaima -broliene iki vestuviu tai priime ir nebuvo problemu- pirmais metais po vestuviu ji tai dienai susitare su drauge kepti saslykus, aisku ju seimoj konfliktas, o kalciausi mano tevai, nes prisigalvoja nesamoniu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 09 gruodžio 2006 - 14:36