QUOTE(La fraise @ 2007 01 11, 13:22)
padejai, aciu
o pokalbiai daug maz taip ir prasideda, kodel nori keisti darba, tai pasakau, kad netenkina alga, kad noriu darbo, kuriame galeciau, kaip tu sakai "toliau save realizuoti" (nes dabar, kur dirbu, tai darbas toks primityvus gan

), o tada ir prasideda, o tai gal jus neverta, kad jums moketu daugiau, o gal nieko tokio nepadarete, kad jums uz tai butu mokama..labai viena karta pribloske tokia stacioke moteriske, kuri tiesiog vos nesaukdama man liepe isvardinti ka tokio padariau darbe, kad is vis gauciau nors lita

ir ka pas ja padaryciau, kad ji man turetu moketi

jauciausi labai nepatogiai.. as tokia esu, kad gal nelabai sugebu atsikirtineti...

o jei dar buna nuotaika kokia apatiska, jautri, tai atrodo dar biski ir verkti tuoj pradesiu
nu žinai, patarčiau skaityti visas pleputes temas, neskubant ir tikrai atrasi atsakymus į visus klausimus, ypač kalbant apie psichologinį aspektą, kaip elgtis per pokalbį, ką gali reikšti vienas ar kitas klausimas
kiek pamenu, plepute rase, kad jeigu darbdavys su tavim nemandagiai kalba, tai tiek ir vertas tas darbdavys
geriausia išlikti ramiai ir viskas, uždaryti duris, apgalvoti viską ir toliau ieškoti
kita vertus, kartais gali būti, kad dabrdavys nori išbandyti tavo nervus, nes galbūt kolektyvas nervingas ar dar kažko, tai nori pamatyti, kaip reaguoji į stresą, į nelabai malonius žodžius
man labai patiko, kai NOA paeašė kažkurioj temoj: įsivaizduok, kad tu ieškai darbo kaip batų, eini į vieną parduotuvę, nieko nerandi, netinka dydis, modelis, kaina, eini į kitą ir tą dieną nieko nerandi, bet juk nenusimini, juk žinai, kad reikia paieškoti, kol rasi to ko nori
o klausimą, ką tokio padarei, plepute kažkur rašė, tai kiek prisimenu, reikia kalbėti, kad turi darbo patities, tai yra jau turi darbo įgūdžių, moki prisiimti atsakomybę
žinok, laikui bėgant įgysi atsparumą, nes darbdaviai gali bet ką padaryti, kad tik gauti gerą darbuotoją kuo pigiau