na kas del tu testu, tai labai jau megsta chebryte duoti ta taip vadinama motyvacijos testa ( du teiginiai, reikia per abu skirti 5 balus , t.y. , kad jei vienas teiginys tinka labiau tavo budui tai duodi vienam x balu, kitam teiginiui lieka y , ar panasus variantai, bet balu suma(tu dvieju teiginiu) negali virsyti 5 : tai ji imanoma apgaut

, tai yra pakoreguoti savo atsakymus , kad tavo charakteristika atitiktu to darbo pobudi, i kuri dalyvauji konkurse. kai darysit, pastebekit, kad teiginiai sugrupuoti i grupes (jei neklystu 5-6) , kurios suzymetos raidemis desineje lapo puseje. kuriam teiginiui skiriate pirmenybe, atkreikite kuriai grupei priklauso, kad atsakydami i kitus klausimus tos pacios grupes galesite koreguoti savo charakeristika..... dar galima skirtingai teiginiu grupei skirti balus, tarkim kad viena savybe neisisoktu uz kita labiau ( jei vienam teiginiui skirsi 5 o kitam 0, tai biski krastutiniskumai gausis, nors ka as zinau gal kartais kokiem darbam ir reikia sito, galima ir saugiau suzaisti , pvz 3-2 , 4-1 ) man labiausiai patiko suzaisti situacijose kai motyvacija labiau lemia pinigai arba motyvuoja darbo idomumas, atsakomybe, karjera .....na paskutinius testu rezultatus ( panaudojes tikimybiu teorijas ir logini mastyma

) pasidariau taip kaip man reikejo

gal ir sumaliau viska kruva , bet kas toki dare tai tikrai supras apie ka kalbu , ....na o del kalifornijos, pirma karta sprendziant nieko nepasukciausi, bet kuo daugiau sprendi....... aisku stipriai nepakoreguosi, bet truputeli pagirti save tikrai galima ( svarbu atsiminti i kokas klausimu grupes kaip atsakai ) ......todel as ir ne vertinu tu zmoniu, kurie net nepakalbeje su kandidatu duoda testus kokiom trim valandom pasprest , po to kalbasi ........teatleidzia man testu zinovai, jei truputi i pievas nugrybavau