QUOTE(Vitalija @ 2007 01 12, 18:26)
Nukrypsiu, bet man pasidarė įdomu, kodėl visi kaip didelį privalumą taip pabrėžia greitą mokymąsi dirbti

Nesu iš didelių spartuolių, t. y. užtrunka, kol viską įsimenu, bet dažniausiai viską atlieku labai atidžiai, jei abejoju, grįžtu dar ir dar, pasitikrinu

Mano kolegė atvirkščiai: viską daro labai sparčiai, įsimena greitai, bet per skubėjimą privelia nemažai klaidų. Greitai dirbantis žmogus turbūt sudaro daug dirbančio žmogaus įvaizdį?

Ir dar: psichologė įvertino mane kaip darbščią, atidžią, atsakingą, kryptingą, įžvalgią, gerai ištveriančią monotoniją. Įdomu, ar tas atsparumas monotonijai darbdaviams atrodo kaip gera darbuotojo savybė?

Turbūt priklauso nuo darbo pobūdžio?
Grubiai skirstant zmones i dvi grupes galima pasakyti, kad vieni greitai priima nauja informacija, sudelioja ja i vietas, bet tuo paciu neisvengia klaidu, nes jiem pritruksta atidumo, noro kelis kartus patikrtini tai, ka padaro. jie bega

kiti ramiai ir uztrinkintai eina - du kartus patikrina tai, ka padaro, isitikina, ar tikrai viska padaro gerai. Apie sia savybe kazkada rasiau (poste apie tai, kaip galima pagridnines asmenybes savybes isskirti) kaip apie "kontrole".
Siam pasauliui reikia ir tokiu, ir tokiu

Tik darbus jie dirba skirtingus. Tai, kas idomu vieniems, visiskai neidomu kitiiems, ir atvirksciai

Taigi, Vitalija, tavo paminetos savybes yra labai geros tam darbui, kur jos reikalingos, ir nelabai ten, kur reikia priesingu savybiu

Kodel visi pabrezia greita mokymasi? Todel kad is siu abieju "pusiu" isrenka, kas geriausia, ir bando tai "parduoti" darbdaviui. Pvz., is "greituoliu" paima tai, kad greitai mokosi, o is "negreituoliu" tai, kad yra labai atsakingi, patikimi

O tiesa, kaip zinia, yra kazkur vidury...