Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(marieana @ 2005 03 08, 12:11)
Nu man reikejo metu po gimdymo, kad prisileisciua vyra, nu niekaip man normaliai neiseidavo, negalejau atsipalaiduoti:))... bet uztat kaip paskui pratrukau...ogogo:)).... tongue.gif ..vyrui  thumbup.gif

Tai taip visus metus ir neprisileidai blink.gif mirksiukas.gif
O ka jis-nepabego-kantriai lauke? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2005 03 08, 15:04)
Tai taip visus metus ir neprisileidai blink.gif  mirksiukas.gif
O ka jis-nepabego-kantriai lauke? mirksiukas.gif

nu, svitemele, tu mano...nu kam taip jau..prisileist tai prisileisdavau:))) tongue.gif ....o laukt teko vis tiek biggrin.gif ...lauke, jis lauke...ir sulauke:)), ir nepabego, reikia moketi:))..reikia patarimu?
Siap turejau omeny, kad man reikejo metuku, kad pilnai grizhti i zheme po gimdymo....
Atsakyti
Aš tai po mėnesio prisileidau savaji, tik nusiviliau visu tuo reikalu nu nebėr tos cinkelės. Kaškaip netaip viskas kad ir kaip vyras stengtusi. Po kiek laiko ir noras pradėjo dinkti o dar po kiek laiko net erzinti tokios mintispradėjo. Kai pasitarėm nuėjau pas savo gyditoja ir išsakiau savo bėda, pasirodo visa bėda tame kad man nesugijo siulė ir dabar tie raumenukai kurie ir suteikė ta malonuma nedirba. sad.gif

biggrin.gif Dabar kai mažiukui bus metai, reiks gultis į ligonine ir išnaujo siuti.
Atsakyti
kazina kaip manot ar galima po dvieju savaiciu <>??nes man jokiu plysimu nebuvo,tai viena siule uzkabinta ir ta pati jau nudribo pries tris dienas<>??kazkaip jau labai noretusi<>?bet drauge sako tipo negalima kol gimda nesusitrauks 6 savaites,nes gali infekcija but,ar tiesa.bet vistiek jauciu ,kad nesulauksiu tikrai 6 sav tuo labaiu ir jauciuosi gerai,jau pagimdzius ta pacia diena strikinejau po palata kiek energijos buvo,labai jau lengvas gimdymas buvo ax.gif blush2.gif <>?
Atsakyti
vava, gvidaa, man irgi taspats klausimas ishkiles buvo.. oabandem.. skaudejo truputi, kazhkaip netaip ten viskas buvo, bet nebloga proga buvo alternatyvas prisimint, blush2.gif na ir visai thumbup.gif viskas.. nei kokiu uzhdegimu, nei skausmu kokiu.. manau 6 savaichiu niekaip ishtverus nebuchiau, man atrodo neimanoma miegot vienoj lovoj ir nieko nedaryt, g.gif ypach kai dukryte uzhmiega, tai taip norisi atsipalaiduot po dienos darbu ir rupeschiu... cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
NU aš nuo pirmos grįžimo namo dienos savo vyre matau sexo objektą, nu negaliu man tai norisi juodai, gal dėl to, kad per neštumą visai nenorėjau ir to nebuvo nes buvau absoliučiai atšalus, o vyras koks laimingas ir geidžiamas jaučiasi wub.gif

Eina miegot nusirengia, o aš sakau nu neseksuok, nevaryk iš proto tongue.gif Laukiu nesulaukiu kada grįš iš komandirupotyės po savaitės ir gal jau mėginsim blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O mes pabandem po triju savaiciu. Is pradziu norejom saziningai laukti visas sesias, ale kad neistverem blush2.gif . Tiesa, buvo siek tiek baimes, kad kas nors bus ne taip (isivaizdavau, kad gal net ir skaudeti gali), bet viskas thumbup.gif . Na, gal tik is tos baimes negalejau visu simtu procentu atsipalaiduot smile.gif
Atsakyti
Ziuriu cia visos tokios sexpex tongue.gif saunuoles. man tiesa pasakius pirmus tris menesius visai ne sexas galvoj buvo, jei per para kokias dvi val pamiegi tai labai gerai buvo blink.gif vyras aisku pradzioj pyko, bet kai kelias naktis nebetausojau jo miego o itraukiau i musu "naktini gyvenima', tai suprato. Dabar uztat viskas thumbup.gif O ir vaikuciai kietai miega biggrin.gif
Atsakyti
norisi norisi smileysex.gif , bet kai pries 11 dienu gimdziau tai tikrai dar negaliu.
seip maanu, viskas bus gerai, jej aistra nedings tongue.gif tongue.gif
o kaip jus saugotes?? nes cia man bus didziausia baime. kokiosten yra KT maitinancioms??
Atsakyti
Man po gimdymo visai ne sexas galvoj buvo. Ir išvis kol maitinau krūtimi,visi tie reikalai buvo kaip per prievartą, tiesiog bandžiau suprasti vyrą. O maitinau beveik metus ax.gif bet po to viskas kažkaip natūraliai atsisratė:ir noras grįžo,ir praėjo visos baimės. Dabar būna dienų kai man to reikia labiau nei vyrui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marieana @ 2005 03 08, 15:10)
.. bet uztat kaip paskui pratrukau...ogogo:)).... tongue.gif ..vyrui  thumbup.gif

O aš jau keli mėnesiai kaip pratrūkai, o vyras ... bijot pradėjo vakarouser posted image
Atsakyti
O kur galeciau rasti informacijos apie kontracepsija maitinanciai mamai smile.gif????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 27 balandžio 2005 - 11:57