Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

mamalelia, sveikinu!

Buvo ir man lyt. potraukis sumazejes, nuo nemigos, nuo rupesciu, nuo l. didelio emocinio rysio su vaiku. Dabar jau viskas gryzo i senas vezes. smile.gif Tuo ir dziaugiuosi, nes buvau issigandusi, kad kuo reciau patirsiu lyt. pasitenkinima, tuo vis maziau man jo reikes. g.gif
Atsakyti
O man valio valio pavyko pralauzti ledus. viena vakara supykau, kad ten nepraeina, tai taip teko jega biski panaudoti blink.gif
Bet kazkaip pramuse ledai ir buvo netgi neblogai. Bet vyras sake, kad dabar ash kaip mergaite. Nunieko sau!!! thumbup.gif smileysex.gif
Atsakyti
beje, turiu vilti kad galbut man kaip kai kurioms kitoms bus da geriau nei pries gimdyma good.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2005 02 07, 16:43)
Na paskaicius visus situs pasisakymus atrodo, jog seksu reikia megautis iki pirmojo nestumo, o veliau.......
As su savo beda taip pat pakliunui jusu gretas, tik va as zinau kas man trukdo, bet nera galimybes to pakeisti. Mat mes gyvenam viena kambario butelyje. Kai dukryte uzmiega atsipalaiduoji kaip ir uzsimanai, bet vos prisilietus vienam prie kito dukryte ima ir pabunda, juk apsoliucioj tyloj myletis neiseina, o kokioj vonioj, tai zinot juk mums moterims reikia daug glamoniu ir uzsivedimo, retai kad norisi tuoj pat ir greitai, tad vonioj irgi n kas.
Tad reikia uzdirbti daugiau pinigeliu, nusipirkti didesni busta, o tada....... aisku jau bus kitas problemos rolleyes.gif

Va va ir pas mus tos pacios problemos. Tik mes su vyru pradedam "shurum-burum", kaip iskart vaikas pradeda judeti, steneti.. Zodziu, labai nenori brolio biggrin.gif O kai vel siaip ne taip uzmigdai, tai ir noras buna pamirstas, arba vyras jau knarkia ir sapnuoja erotiskus sapnus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2005 02 09, 19:31)
beje, turiu vilti kad galbut man kaip kai kurioms kitoms bus da geriau nei pries gimdyma  good.gif

Aisku, kad bus geriau thumbup.gif Kai kurios moterys apskritai pirma karta pajaucia orgazma tik po gimdymo rolleyes.gif
Atsakyti
Na va man irgi viskas po gimdymo daug geriau.. thumbup.gif , bet anksciau ir neblogai buvo 4u.gif tik gal dabar dar labiau ji myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2003 10 03, 19:36)
Girdejau ne is vienos jauno mamos, jog gimus vaikeliui, net ir nustojus maitinti, atsala seksualiniai jausmai... Naturalu, kad vyras tampa  nepatenkintas tuom. Santykim tai ne i gera...
Ar jums taip buvo? Ar "sugrizo" lytini potraukis? Jei taip buvo, kaip sprendete sia problema?

Tikroji aistra grizo tik baigus maitinti vaikuti po 10men. smile.gif, nes krutys buvo laisvos, smegenys ramios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2005 02 11, 13:06)
Tikroji aistra grizo tik baigus maitinti vaikuti po 10men. smile.gif, nes krutys buvo laisvos, smegenys ramios biggrin.gif

o man tik paskutiniais nestumo menesiais nebuvo dideles aistros myletis ,bet po gimdymo smileysex.gif
Atsakyti
Mano situacija tokia... Antram vaikeliui 4 men. ir noro, ir aistos nera. O nera aisrtos jau senokai, po pirmo vaiko gimymo (2.5m.). Aisku, vyras nepatenkintas. O as vis katroju - reikia palaukti. Bet kiek jau laukti. Cia jau ne menasiai, o metai...
Atsakyti
Pasiskaiciau ir baisu pasidre, gerai,kad pas mene tokiu bedu lyg ir nera. Kadangi gimdydama neplysau, tai pasimylejau po 3,5savaites, kai tik baigesi kraujavimas. tiesa buvo kiek jautriau,nes kazkaip atrodo,kad raumenys labaiu susitrauke (o sako ,kad atvirksciai isitmpo). tiesa pasiskaiciau,kad nerekomenduoja myletis anksciau nei po 6 savaiciu,nes gali buti neuzgijes gimdos kaklelis, ir uzsinesti infekcija. O as dar net pas daktara neapsilankiau, tikiuosi,kad infekcijos jokios nebus.
user posted image
Atsakyti
as taip pat po gimdymo pasimylejau praejus lygiai 3 savaitem. pradzioj gal kiek sausoka buvo, bet po to... blush2.gif dabar zymiai geriau nei pries nestuma buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Nu man reikejo metu po gimdymo, kad prisileisciua vyra, nu niekaip man normaliai neiseidavo, negalejau atsipalaiduoti:))... bet uztat kaip paskui pratrukau...ogogo:)).... tongue.gif ..vyrui thumbup.gif
Atsakyti