Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Mes pabandėm po 3savaičių,nes buvo kirpimas,tai turėjo sugyti. blush2.gif Man asmeniškai nepatinka tos tabletės,turi sukti galvą ar išgėrei,ar ne g.gif Vienintelis būdas kuris mums su vyru tinka,tai spiralė wub.gif Ji visiškai man netrugdo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 01 gegužės 2005 - 13:14
QUOTE(Č. Giedrė @ 2005 04 28, 14:09)
Mano gydytoja rekomendavo tik prezervatyvus arba zvakutes.

Vien tik žvakutes nepatartina, nes mažas patikimumo procentas. Dažniausiai kombinuojama kartu su sargiais wink.gif
Atsakyti
Na mes, kaip ir liepe gydytoja, po 6 savaiciu pabandem, ir viskas tvarkoje buvo. O noras tai tikrai, kad sumazejo, palyginus pries nestuma. Nes tas nuovargis, miego trukumas issekina, kad kartais daugiau apie nieka ir nenori pagalvot , bet reikia nepamirsti ir vyro, todel nori nenori, reikia skirti demesio ir jam. smile.gif
Atsakyti
kol maitinau pati tai man visiškai nieko nesinorėjo..., jau galvojau, kas čia su manimi darosi ar nuovargis ar kas??o kai nustojau maitinti, matyt, kiaušidės vėl savo darbą pradėjo ir viskas čiki:ir savijauta ir noras normalus. Įtariu, kad ar ne bus kažkoks panašus ir kontraceptinių tabl. poveikis, nes kai maitini krūtimi juk irgi nepastojama, nedirba kiaušidės, nevyksta ovuliacija...( na čia apskritai, aš nekalbu apir riziką) .
Atsakyti
niu jus mane tai stebinat su tokiais norais vos tik pagimdzius... blink.gif va pas mus jau daugiau kaip 2 men. po gimdymo praejo, o noro nera nors tu ka...niu ir is kur bus tas noras, jei kruopa sitaip nustekena o dar nuo jos istisinio zviegimo man paciai su nervais jau turbut negerai, viskas erzina verysad.gif o pora kartu pabandem smileysex.gif , tai uzaugt gal ten ir neuzaugo, ale nelenda nors tu ka plius dar ir skauda cry.gif musied ne ten uzsiuvo g.gif niu ir nesuku kolkas as sau galvos, nenoriu ir psio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nusia @ 2005 05 14, 12:47)
o pora kartu pabandem  smileysex.gif , tai uzaugt gal ten ir neuzaugo, ale nelenda nors tu ka plius dar ir skauda cry.gif musied ne ten uzsiuvo  g.gif niu ir nesuku kolkas as sau galvos, nenoriu ir psio blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif manes irgi netraukia.... doh.gif schmoll.gif net erzina, kai vyras to praso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 05 17, 18:47)
thumbup.gif  thumbup.gif  manes irgi netraukia....  doh.gif  schmoll.gif  net erzina, kai vyras to praso...  doh.gif

niu jums dar ankstoka sakyciau... g.gif
Atsakyti
kada po gimdymo galima smileysex.gif ?
Atsakyti
QUOTE(meja @ 2004 01 05, 03:52)
man seksas po gimdymo tik pagerejo clap.gif
ir noras didziulis, vos sulaukiau kada bus galima rolleyes.gif
ir pojuciai kazkokie kitokie, nesisikundziau ir iki gimdymo, per nestuma irgi viskas liuks, ir norejau, ir galejau. bet dabar, tai viskas kazkaip kitaip, gal del to ir noras yra biggrin.gif
o del vyru, tai teisingai, ner ko jaudintis. nenori, tai ir nereikia saves prievartauti tongue.gif gal vyrui tada reikia pasukti galvele kaip ta nora grazinti...

Man ir po gimdymo labai norejosi, bet kai tik pradedam smileysex.gif, man skaudet pradeda cry.gif , o taip noriu... blush2.gif . As pabandziau po menesio, bet nieko nesigavo cry.gif .
Atsakyti
mums dar dabar po dvieju menesiu nesigauna...skauda man verysad.gif
Atsakyti
blogiausia tai, kad mane labai erzina, kai vyras to praso... Nu negaliu, kaip erzina... protest.gif frusty.gif
Atsakyti
Na kazkaip ziauriai atrodo... pries gimdyma kokis du menesius neiseina apie tai galvot...kazkoks grupinis gaunasi....nu ne... O dar jei po gi,mdymo skaudes kelis menesius..uju. Bijau ir pagalvot. g.gif
O del kontracepcijos, tai nejuokaukit, kazka vartokit. tie pasakymai man nepatinka svetimkunis i, sunku prisimint ar isgeriau tablete...nu neatsakingai skamba, mergiotes./ maciau tokia viena...pastojo tuoj, pasidare issiurbima, nes salygu neturi kol kas antram ir po to komplikacija gavosi. papudo kraujais po menesio, teko gramdyt, o gydytojai sako, kad tai gali dar kartotis. Kiek fiziniu kanciu, didele tikimybe antro nesulaukt isvis, o psichologine savijauta..neduok dieve. Tai va geriau kazka daryt, kad nereiktu grauztis iki smerciaus cry.gif
Atsakyti