Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Praejo jau 3 su puse menesio, bet reikalai nekokie. Tenai toks vaizdas kad kas uzsiuvo per puse kelio blink.gif Su vyru einam einam man jau atrodo kad viskas - pabaiga, o jis sako: kad ne, dar tik pradejau. cry.gif Tai taip rankos nusvyra. Ir toliau nei per kur. gal kam taip yra buve? sako po gimdymo ten viskas issitampo, praplateja. man kaip tik ten viskas taip susitrauke, kad niekas nebetepla biggrin.gif biggrin.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mes pradejo po 6 sav, kai gydytoja leido. Labai bijojau, bet nieko baisaus nebuvo, neskaudejo, bet ir gero nelabai buvo. Kazkaip tas noras myletis dingo, gal kai baigsiu maitinti atsiras???Gal del pervargimo???
Atsakyti
Pirmą kartą po gimdymo pabandėm gal po 6 sav, pačiai noras nerealus buvo pabandyt ar nesugedo ten kas blush2.gif Viskas buvo normos ribose, O paskui noras kažkur išgaravo cry.gif ir iki šiol negryžta. Kartais pradedu galvot, kad nenormali esu? Bet nesinori ligų ieškot, vis dar tikiuos, kad viskas susitvarkys. Gal kai baigsiu maitint, ir tos keturios sienos nebeslėgs viskas pasikeis? Labai tikiuos, labal labai g.gif
Atsakyti
Sveikos, as va pries 1.5menesio pagimdziau ir plysusi buvau, bet kazkaip norai tai dideli, tai jau laukiau tos dienos. Na pirma sueitis tai labai skausminga buvo, o antra karta su vaikisku aliejuku pabandem ir viskas ok. Tik va nuotaika ne kokia, gal kad nusikalu sad.gif
Atsakyti
Na paskaicius visus situs pasisakymus atrodo, jog seksu reikia megautis iki pirmojo nestumo, o veliau.......
As su savo beda taip pat pakliunui jusu gretas, tik va as zinau kas man trukdo, bet nera galimybes to pakeisti. Mat mes gyvenam viena kambario butelyje. Kai dukryte uzmiega atsipalaiduoji kaip ir uzsimanai, bet vos prisilietus vienam prie kito dukryte ima ir pabunda, juk apsoliucioj tyloj myletis neiseina, o kokioj vonioj, tai zinot juk mums moterims reikia daug glamoniu ir uzsivedimo, retai kad norisi tuoj pat ir greitai, tad vonioj irgi n kas.
Tad reikia uzdirbti daugiau pinigeliu, nusipirkti didesni busta, o tada....... aisku jau bus kitas problemos rolleyes.gif
Atsakyti
Suprara,
nejaugi ir mano lelius po poros menesiu "girdes" ka mes darome? smile.gif dabar maniskiui 3,5 men tai parpia kaip turi buti, tik reikia per daug nesaukti. cia labai tiktu zodziai: "nesaukti is skausmo"... bo taip yra... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
O kas tas yra tie "lytiniai santykiai" g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirma karta pasimylejom mazdaug 7 savaites po maziaus gimimo, jauciausi kaip pirma karta doh.gif , nes cia, forume, prisiskaiciau kaip ten kam buvo, kaip skaudejo ir t.t., tai kojos drebejo benkiek, bet mes po truputi po truputi... jau lyg ir gaunasi kazkas, o mazius kad uzsiklyyyks doh.gif biggrin.gif
Na, pratesem tik vaikeliui uzmigus, bet neskaitant to, kad man irgi "atrodo uzsiuvo per daug" biggrin.gif , viskas baigesi puikiai. Ir kol kas tik i gera wub.gif
Mano teta thumbup.gif , kai dar buvau nestuke.gif , vis kartodavo, kad svarbiausia nesinervint (atseit visos bedos nuo nervu), gerai maitintis ir nusiteikt, kad viskas bus dar geriau nei iki nestumo...
Tik kur jau ten ramiai ir pilnavertiskai pagyvensi kai sedi istisai su mazium, diena nakti pampersai, maitinimas... uzsiciklini, nuvargsti nuo rutinos... Bijau, kad mano "geros pradzios" ta rutina nesuestu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga22 @ 2005 02 06, 17:29)
Sveikos, as va pries 1.5menesio pagimdziau ir plysusi buvau, bet kazkaip norai tai dideli, tai jau laukiau tos dienos. Na pirma sueitis tai labai skausminga buvo, o antra karta su vaikisku aliejuku pabandem ir viskas ok. Tik va nuotaika ne kokia, gal kad nusikalu sad.gif

Sveika, o mes isbandem po 2,5 savaites, niekur neskaudejo, nes as nebuvau daug plysusi. Man pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
paskaiciau ir galima sakyt truputi nusiraminau - jau buvau pradejus galvot, kad man cia vienai taip... Noras dingo, potraukis dingo, viskas dingo, nieko nenoriu, truputi skauda, taigi malonumo jokio. Na, bet kaip ir visos kitos, viliuosi, kad tai laikina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merlote @ 2005 02 07, 17:46)
Suprara,
nejaugi ir mano lelius po poros menesiu "girdes" ka mes darome? smile.gif dabar maniskiui 3,5 men tai parpia kaip turi buti, tik reikia per daug nesaukti. cia labai tiktu zodziai: "nesaukti is skausmo"... bo taip yra...  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Tikriausiai jums nebus tokiu problemu, nes musu zuikutis nuo pat gimimo miega taip, kad teveliams reikia ant pirstu galiuku vaikscioti..........
Atsakyti
sveikos, mamytes
o mano patirtis turbut atvirkstine smile.gif ash kaip tik iki gimdymo ypatingo malonumo mylintis nejutau. o vat po gimdymo - ohoho, kaip viskas pasikeite! pagaliau suzhinojau kas per daikts tas orgazms yr smile.gif
Atsakyti