QUOTE(VILTE20 @ 2005 04 27, 11:56)
O kur galeciau rasti informacijos apie kontracepsija maitinanciai mamai

????????
O as Kipli knygoj apie maitinima bei Zarskaus knygelese skaiciau, kad teoriskai jei neprimaitini (tai reiskia, kad net jokiu arbateliu neduodi, tik piena savo, tada aisku nesergi ir nevyksta ten jokie procesai, kad galetum pastot), pastoti neimanoma, taciau patirtis kai kuriu mamu rodo kitka, tai ka as zinau, bet jos kaip taisykle buna padariusios pertrauka ir ilgesni laika nemaitinusios savo pienu, arba primaitindavo. As tai maitinant jokiu kontraceptiku jokiu budu negerciau, kam tos chemijos deti i save, su neaisku kokiu poveikiu mazyliui, gi ir kitu budu yra...Bet cia mano nuomone, as apskritai pries tu tableciu gerima, nieko gero jos...Jei paklausi gnekologu, taoi kaip mat prirekomenduos ir ikis visokio brudo. Bet cia tik mano nuomone, ir kiekviena sprendzia pati, pasvarsciusi...
O del spiraliu tai gydytojas Serapinas, genetikas ir seimos daktaras sako, kad jos veikia taip: jei uzsimezga gyvybe, ji pirmom dienom po pradejimo sunaikinama, man tai skamba ziauriai, lygiai kaip ir nusiurbimai visokie, klaikuma, tikrai tokiu dalyku nenaudociau kaip gyva...As siais klausimais konservatyi labai, bet sakau, tikrai nieko nekritikuoju, tokia mano nuomone, o as gerbiu visu kitu nuomones ir pasirinkima