Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Hmm...As 12 paru po gimdymo, o vakar erotini (su vyru )sapnavau, tik kad tarpviete dar nesugijusi. O ir vyras alkanas kaip vilkas.
Atsakyti
Apie lytinius santykius po gimdymo yra diskutuojama, bet kiek laiko praejo po gimdymo taip ir neradau ax.gif
Atsakyti
mazhdaug po 10 savaichiu.
Atsakyti
Po 4,5 savaičių.
Nors ir labai sunkiai viskas gijo, bet labai jau norėjosi. blush2.gif
Buvo labai baisu, turbūt baisiau nei pirmą kartą, bet finale laaabai gera biggrin.gif
Atsakyti
Po 8 sav. ax.gif
Atsakyti
Kažkur po 8-9sav. Buvo baisu, o ir ypatingo noro nebuvo kol maitinau vaiką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2005 06 29, 21:16)
Kažkur po 8-9sav. Buvo baisu, o ir ypatingo noro nebuvo kol maitinau vaiką blush2.gif

Niekaip nesuprantu tokių pasisakymų. Tai kam reikia, jei baisu ir nesinori?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 28, 09:32)
Po pirmojo vaiko lytinių santykių turėjau, praėjus metams ir mėnesiui, po antrojo - septyniems mėnesiams. Niekas ten neužaugo tongue.gif

paguodei, Smurka, buvau besusimąstanti, kas ten kur pas mane užaugs g.gif biggrin.gif

QUOTE(nuodeme @ 2005 07 01, 09:29)
Niekaip nesuprantu tokių pasisakymų. Tai kam reikia, jei baisu ir nesinori?

matyt, vyrui laugh.gif
Atsakyti
O mes tik laukiam kada jau bus galima biggrin.gif Kad tik išlauktume kiek reikia biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Vaikui 6.5 men. Dar maitinu. Vyras nupirko vibratoriu. Kai pamaciau tokia "dovanele", apsaukiau ji kaip kokia ragana: jis cia man dirbtini kisa, kai normalaus nesinori cry.gif o po to atsiprasinejau visa vakara.... sakau jau gal tie hormonai visai pasiuto....
Ar ir jums taip buvo ar as cia kokia nenormali? doh.gif
Atsakyti
Nu duodamės kaip ir prieš tai tongue.gif Niekas nepasikeitė vis taip pat gerai thumbup.gif Daba jau organizuojam brolį/sesę 2.gif
Atsakyti
Po 6 savaičių smileysex.gif
Baisu buvo fear.gif , nes ir kirpo, ir siuvo; faktas kad ir skaudėjo, bet labai labai norėjosi ir galiausiai viskas buvo super ok.gif Ir šiaip po gimdymo pagerėjo viskas :-)
Šiaip jau beveik trys mėnesiai praėjo, bet vis tiek dar randus suskausta. Kas įdomiausia, nors Šemeta ir aiškina, kad plyštinės žaizdos lengviau gyja, gryna nesąmonė - kirptinė užgijo greit ir lengvai, o plyštinė - mama mia, iki šiol jaučiu, nelygus randas ir šiaip paskauda.
Atsakyti