Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(tinginiukai @ 2005 07 23, 18:35)
Po 6 savaičių  smileysex.gif
Baisu buvo  fear.gif , nes ir kirpo, ir siuvo; faktas kad ir skaudėjo, bet labai labai norėjosi ir galiausiai viskas buvo super  ok.gif Ir šiaip po gimdymo pagerėjo viskas :-)
Šiaip jau beveik trys mėnesiai praėjo, bet vis tiek dar randus suskausta. Kas įdomiausia, nors Šemeta ir aiškina, kad plyštinės žaizdos lengviau gyja, gryna nesąmonė - kirptinė užgijo greit ir lengvai, o plyštinė - mama mia, iki šiol jaučiu, nelygus randas ir šiaip paskauda.

o ba... pirma karta girdziu, kad plystines zaizdos greiciau gyja... doh.gif doh.gif nu, tegu neisizeidzia tas Semeta, bet doh.gif nu durnius... blink.gif

O mes su vyru pirma karta pasimylejome po 3 menesiu. bandem ir anksciau, bet man nepatiko - ne tiek fiziskai, kiek moraliskai nebuvau pasiruosusi... Uzsimerkus vis gimdyma prisimindavau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ambra1 @ 2005 07 20, 20:48)
Vaikui 6.5 men. Dar maitinu. Vyras nupirko vibratoriu. Kai pamaciau tokia "dovanele", apsaukiau ji kaip kokia ragana: jis cia man dirbtini kisa, kai normalaus nesinori cry.gif o po to atsiprasinejau visa vakara.... sakau jau gal tie hormonai visai pasiuto....
Ar ir jums taip buvo ar as cia kokia nenormali? doh.gif

dar ir kaip normali... As turbut irgi ar ilgai nenoreciau... bet vyras labai, nu jau labai stengesi... wub.gif wub.gif jau kantrumas jo neispasakytas... ir jis priverte mane noreti...
Atsakyti
as pirma kart po gimdymo pasimylejau praejus 2sav blush2.gif nebegalejau kentet ax.gif skausmas nebuvo didelis,panasiai kaip pirma karta biggrin.gif tik va iki siol jauciu diskomforta pries pati pirnma kyst,nemalonus jausmas labai,gal del tu kirpimu visu iki galo nepraejo sad.gif
o ir nesinori visai.ir vyro gaila.visumoj santykiai kuo toliau tuo labiau sala sad.gif isku ne vien del lytiniu santykiu. schmoll.gif ir nzn ne ka daryt...siaubas kazkoks cry.gif
Atsakyti
Aš tai kaip ir dera po 6 sav. Buvo baugu, nes darė cezarį. Koks ten mylėjimasis buvo, kai babys miega ir gali bet kurią akimirką valgyti paprašyt.
Atsakyti
na, kadangi gimdymas praejo be jokiu traumu...dar gimdymo namuose tisodama apie tai svajojau blush2.gif taip kad po geru poros sav.... yahoo.gif biggrin.gif jausmas kaip pirma kart rolleyes.gif ...niekas ne tik , kad nepasikeite, bet netgi geriau, nei buvo wub.gif
Atsakyti
Išlaukėm 8 savaites. buvo baisu, bet likau baisingai nustebus, kad niekas nepasikeitė thumbup.gif o galvojau, skaudės ar dar kas nors ne taip bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2003 10 03, 20:35)
Girdejau ne is vienos jauno mamos, jog gimus vaikeliui, net ir nustojus maitinti, atsala seksualiniai jausmai... Naturalu, kad vyras tampa  nepatenkintas tuom. Santykim tai ne i gera...
Ar jums taip buvo? Ar "sugrizo" lytini potraukis? Jei taip buvo, kaip sprendete sia problema?

Viskai teisi. Pas mus tokia situacija, tai yra problema.Pres gimdyma viskas buvo puiku, bet po gimdyma nustojo noreti myletis. Tai yra uzsinori bet 1-2 kartai i menesi. Blogiausia kad kad zmona visiskai nemato tame problemos ,jai viskas gerai kaip yra. Gaunasi taip kad cia mano problema,jei as perdaug jos noriu, bet as sveikas zmogus man vieno karto tikrai neuztenka. Ir galvoju kad sitoje situacijoje mano zmona mane pati stumia i meiluzes glebi. Bet kam taip daryti ? beje po gimdymo prajejo jau 2 metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GERAS VYRAS: 28 liepos 2005 - 19:50
ei, mielos mamytes! as po gimdymo buvau visiskai praradus nora myletis, nuovargis ir rutina buvo nustelbe viska. Pradejau bijot, kad taip ir nebegris noras... smile.gif nes suneliui jau 10 men,o niekas nesikeite, tik kazkaip viena diena man i rankas papuole erotinis romanas irka manot, ji beskaitant "uzsidege" vaizduote ir as lindau prie vyro ir net "apsildymo nebereikejo biggrin.gif
jau praejo menuo, o jausmas vis dar tas pats! Patikekit, as labai tuom dziaugiuosi. taigi siulau ir kitoms mamytems pabandyt. O gal pades? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GERAS VYRAS @ 2005 07 28, 19:49)
Viskai teisi. Pas mus tokia situacija, tai yra problema.Pres gimdyma viskas buvo puiku, bet po gimdyma nustojo noreti myletis. Tai yra uzsinori bet 1-2 kartai i menesi. Blogiausia kad kad zmona visiskai nemato tame problemos ,jai viskas gerai kaip yra. Gaunasi taip kad cia mano problema,jei as perdaug jos noriu, bet as sveikas zmogus man vieno karto tikrai neuztenka. Ir galvoju kad sitoje situacijoje mano zmona mane pati stumia i meiluzes glebi. Bet kam taip daryti ?  beje po gimdymo prajejo jau 2 metai

Vat tokiais atvejais ir pasireiškia vyro fantazijos trūkumas doh.gif taip taip-lengviausias būdas, šokt į meilužės lovą doh.gif Jei tik vyrelis pastengtų gerai pakirkint žmonikę,tai net pati frigidiškaiusia virsta tikra sekso pantera tongue.gif bet vat,vis tas tingumas ir abejingumas doh.gif
Atsakyti
Ir dar....natūralu,jei gimus vaikui nuo didelio nuovargio ir noras mylėtis dingsta,prie visų vyro kojinių skalbimo,tūpėjimo prie puodų dar ir 2.gif jėgas gręžia,tai nakčiai ir jėgų nebelieka....sad.gif vat čia irgi, jei tik vyrai pagelbėtų daugiau,tai ir atlygio didesnio sulauktų smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(gmama @ 2005 07 28, 21:34)
ei, mielos mamytes! as po gimdymo buvau visiskai praradus nora myletis, nuovargis ir rutina buvo nustelbe viska. Pradejau bijot, kad taip ir nebegris noras... smile.gif nes suneliui jau 10 men,o niekas nesikeite, tik kazkaip viena diena man i rankas papuole erotinis romanas irka manot, ji beskaitant "uzsidege" vaizduote ir as lindau prie vyro ir net "apsildymo nebereikejo biggrin.gif
jau praejo menuo, o jausmas vis dar tas pats! Patikekit, as labai tuom dziaugiuosi. taigi siulau ir kitoms mamytems pabandyt. O gal pades?  ax.gif

Ko gero ir atitinkami filmukai taip pat veikia... g.gif Nemanau, kad viskas taip beviltiska, tiesiog nuovargis daro savo.
Atsakyti
o as po cezario po 3 dienų norėjau pasimylėti blush2.gif
Atsakyti