QUOTE (Smurka @ 2004 01 05, 00:46) |
Nes vyras, jau itariu, nubega sonan gazo nuleist. O man dzin! Kad tik mane ramybej paliktu. |
Va va va ... o paskui prasideda kaltinimai, kad vyras neištikimas ir t.t.
Dabar vyro nesinori, o ar nemanai, kad gali būti taip, kad vyrui nesinorės Tavęs? Mūsų šeimoje būtent taip ir įvyko: kaip "nutrūko" prieš 8 metus, taip +AMEN+
Gyvenam kaip brolis su sese, miegam atskirai he he he

man seksas po gimdymo tik pagerejo
ir noras didziulis, vos sulaukiau kada bus galima
ir pojuciai kazkokie kitokie, nesisikundziau ir iki gimdymo, per nestuma irgi viskas liuks, ir norejau, ir galejau. bet dabar, tai viskas kazkaip kitaip, gal del to ir noras yra
o del vyru, tai teisingai, ner ko jaudintis. nenori, tai ir nereikia saves prievartauti
gal vyrui tada reikia pasukti galvele kaip ta nora grazinti...

ir noras didziulis, vos sulaukiau kada bus galima

ir pojuciai kazkokie kitokie, nesisikundziau ir iki gimdymo, per nestuma irgi viskas liuks, ir norejau, ir galejau. bet dabar, tai viskas kazkaip kitaip, gal del to ir noras yra

o del vyru, tai teisingai, ner ko jaudintis. nenori, tai ir nereikia saves prievartauti

dar tik 5sav, o as jau visa sav nekantrauju... jau taip laukiu ir ruosiuosiu... ir noriu ir bijau, nes kai paskaitai daugumai ne kas buvo... nu bet reikia apsiginkluoti ivairiom priemonem ir bandyti

Nu čia tik mano nuomonė, bet man padėjo.

QUOTE (ENIGMA @ 2004 01 05, 11:11) |
![]() Nu čia tik mano nuomonė, bet man padėjo. ![]() |
Pritariu

oi, vakar pasnekejom dar su vyru sia tema... tai isvis uzsinorejau
as cia sakau gal davai... o jis sako - geriau palaukim tu 6sav (5dienos liko) ir tada bus ramiau, pamaitinsi vaika, uzmigdysim, ir tada romantiskai su taure vyno... ech, tai isvis kaip uzsinorejau...

QUOTE (Zhiema @ 2004 01 05, 12:53) |
dar tik 5sav, o as jau visa sav nekantrauju... jau taip laukiu ir ruosiuosiu... ir noriu ir bijau, nes kai paskaitai daugumai ne kas buvo... nu bet reikia apsiginkluoti ivairiom priemonem ir bandyti ![]() |
Mane ginekologe "paruoshe" kad bus tikrai "ne kas" pirma karta po gimdymo, kad sausa ten ir pan. Na, apsiginklavau visa kuo

QUOTE (maugli @ 2004 01 06, 15:25) |
Mane ginekologe "paruoshe" kad bus tikrai "ne kas" pirma karta po gimdymo, kad sausa ten ir pan. Na, apsiginklavau visa kuo ![]() ![]() ![]() ![]() |
man lygiai tas pats. bijojau to pirmo karto, galvojau skaudes ar bent jau nemalonu bus, bet ka gi, nei skausmo, nei nemalonumo. o gera buvo taip, kaip neikad anksciau

Nu man si tema kokia aktuali. Mano jaunelei -6 men. Bet as visdar "neatsisatau". Retai man iskyla "tas" noras.
Bet vyrui tai kasdien norisi. Suprantu, bet... Juk reikia vaikus uzmigdyti ir paciai but gerai nusiteikusiai... Man tai nepavyksta.
Ka daryti???
Tik alkoholio doze padeda grazinti aistra, vyras tai pastebejo

Tik alkoholio doze padeda grazinti aistra, vyras tai pastebejo

Vaikui trys menesiai ir lygiai tiek laiko jokio sekso. Iki siol nenorejau apie tai pagalvoti, bet lyg ir grizta po truputi noras.
Tikiuosi greit viskas bus gerai...

Nu su ta zoles tai gal ir geras
Bet gi laikinas poveikis