Sveikos!
Na ka as galiu pasakyti sia tema...As pagimdziau pries beveik 2 menesius.Ir noras tikrai niekur nedingo gal net sustiprejo
Taciau praejus toms 6 savaitems mes pabandeme pasimyleti (as dar nebuvau nuejus pas gydytoja).Na, jis pasistenge mane sujaudinti ir viska, taciau kai bande "ieiti" man skaudejo
Net apsizliumbiau kaip mazas vaikas... Antrakart buvo tas pats, na gal truputi maziau skaudejo... Bet kazkaip labai bjauru yra kai noras yra, o neiseina
Jauciuosi tookia luzere. Kaszin kas man yra - ar ten per daug sausa, ar yra kokiu zaizdeliu dar...Nezinau ka cia daryt...
Taip nenoriu eit pas ginekologe (as su ja ir gimdziau), kad shakes...
Vien todel, kad ji ten "apziurineja" (tiksliau apciupineja) l.skaudziai
Bet pirmadieni vistiek eisiu (kaip sakoma:nado Fedia, nado
), ir vaikiuka
tuo paciu pasvert nunesiu.Juk MK yra tam paciam pastate kaip ir vaiku poliklinika...
Na ka as galiu pasakyti sia tema...As pagimdziau pries beveik 2 menesius.Ir noras tikrai niekur nedingo gal net sustiprejo

Taip nenoriu eit pas ginekologe (as su ja ir gimdziau), kad shakes...

O kada galima po gimdymo myletis anksciausiai?
QUOTE (PilvuLka @ 2004 01 28, 23:18) |
O kada galima po gimdymo myletis anksciausiai? |
Po 6 savaiciu.
as cia taip stradalinau o ir neparasiau kaip sekesi
tai va buvo 6sav ir 3d, nusipirkom lubrikantu, prezervatyvu su lubrikantu
pasirodo nieko nereikejo, oi reikejo prezervatyvu
ir viskas buvo liux
net pati nustebau
na gal... is pradziu sioks toks keistas jausmelis buvo, bet po 10sekundziu viskas liux

QUOTE (Smurka @ 2004 01 05, 00:46) |
Mano vaikui jau astuoni menesiai, trys is ju, kaip nebemaitinu. O sekso kaip nesinori, taip nesinori. Nei su savo vyru, nei su svetimu. LAukiu laukiu to noro, o jis kaip neateina, taip neateina. Kiek dar reiks laukt, idomu ![]() O man dzin! Kad tik mane ramybej paliktu. |
Tau astuoni menesiai, o man astuoni metai tai tesiasi.......

Ir visai cia ne hormonai kalti (cia as apie save), nepatikima apsauga ramybes neduoda........

Pavydziu, kurioms tas noras buvo ir liko...
Po sunaus gimimo ilgai nieko nesinorejo, tas jo nuolatinis rekimas issekindavo visiskai - nesinorejo nieko, o apie seksa neprisimindavau visiskai... Kai baigiau maitinti, po truputi viskas tvarkesi, ir noro daugiau, ir jegu, ir galimybiu... Ir kai karta taip uzsimaniau, kad pati uzpuoliau vyra
, jis liko nustebes ir suzavetas. Taciau ne tai smagiausia
- buvo nerealiai liuks, o po keliu sav. suzinau, kad vel laukiuosi !!!!
(nepaisant to, kad saugojomes) Bet tada supratau, kad tas vaikelis labai jau pas mus verzesi, nes tas mano noras net man paciai keistas pasirode
, o ir apsaugos barjerus visus iveike
Buna ir taip....

Buna ir taip....
As nuolat noriu,bet ir man buna taip kad negaliu net saves prisiverst i vyro puse paziurieti. Mano drauge,net nei vaiku dar neturi,ir diedo pastovaus,o jai uztenka 2 kartu per menesi.
Gera apsauga(is patirtes sakau)spirale.Sunku buna tik 3 menesei,o paskiau liuks.Ir baimes nera,ir pinigai tauposi.

Gera apsauga(is patirtes sakau)spirale.Sunku buna tik 3 menesei,o paskiau liuks.Ir baimes nera,ir pinigai tauposi.
QUOTE (Natalija @ 2004 02 05, 20:48) |
As nuolat noriu,bet ir man buna taip kad negaliu net saves prisiverst i vyro puse paziurieti. Mano drauge,net nei vaiku dar neturi,ir diedo pastovaus,o jai uztenka 2 kartu per menesi. ![]() Gera apsauga(is patirtes sakau)spirale.Sunku buna tik 3 menesei,o paskiau liuks.Ir baimes nera,ir pinigai tauposi. |
o tai kokia spirale teko naudoti? Kiek kainavo?
QUOTE (Natalija @ 2004 02 06, 13:49) |
As dejausi suomiska 15lt . Bet tas dalykas yra individualus,ka patars gydytoja.Rusiskos man netiko-iskrito.Kontracepcija (tabletes)tinka,jei neturi virssvorio,nerukai ir t.t. O spirale,vadinama hormonine,ji yra brangi nevisiems ikandoma. |
Man vakar idejo tipo labai gera T formos spirale. Na, gydytoja as kaip ir pasitikiu - kartu ir gimdeme, tai gal sh... neikiso

O kai yra ideta spirale - galima naudoti lubrikantus???
Man butent T formos ir iskrito,nes mano gimdos forma netaisiklinga. O kodel taip brangei? Juk si yra rusiska,pigi. O turejo gydytoja,turbut kam nors netiko,tai tau panaudojo. Nebijok,taip ir man dare. As sau pirkau pasageles forma,bet zaraza priaugo man. Negazdinu,cia tik man nutiko,del darbo saligu.....

Tu daugiau paklausinek savo daktares del spiraliu.
Liubrikantu gali nauduot drasei,negadina....
Tik saugok kojas,nesaldik,gali atsirast gimdos uzdegimas,nesikaitink vonioje, ir pa kol kas nekilnok sunkiau nei 3kg.