QUOTE (Natalija @ 2004 02 06, 19:13) |
Man butent T formos ir iskrito,nes mano gimdos forma netaisiklinga. O kodel taip brangei? Juk si yra rusiska,pigi. O turejo gydytoja,turbut kam nors netiko,tai tau panaudojo. Nebijok,taip ir man dare. As sau pirkau pasageles forma,bet zaraza priaugo man. Negazdinu,cia tik man nutiko,del darbo saligu..... ![]() Tu daugiau paklausinek savo daktares del spiraliu. Liubrikantu gali nauduot drasei,negadina.... Tik saugok kojas,nesaldik,gali atsirast gimdos uzdegimas,nesikaitink vonioje, ir pa kol kas nekilnok sunkiau nei 3kg. |
Tai kad T formos spirales buna ne tik rusiskos...

Siaip tai man atrodo, kad kazkam netikusios spirales yra ismetamos.Nes ten tie siulai juk visada nukerpami.Man dejo tikrai nauja, supakuota spirale. Tik va firmos ant pakuotes nepasiziurejau

Kas del kilnojimo iki 3kg, tai mano leliukas 2 menesiu sveria 7.4kg, bet as ji turiu truputi panesiot - juk jam visa para gulet tikrai nepatinka

Be to, mano gydytoja nesake, kad negalima kilnot sunkiu daiktu (as jai sakiau kad mano leliukas kai buvo menesio 6kg svere

As dar maitinu,tai negaliu nei kontraseptiku,nei spirales isideti.O prezervatyvam esu alergiska.Po kekvienos sueities labai niesti.Gal yra kokiu kitu priemoniu?Patarkit jei zinot.

QUOTE (werona @ 2004 02 06, 20:41) |
As dar maitinu,tai negaliu nei kontraseptiku,nei spirales isideti.O prezervatyvam esu alergiska.Po kekvienos sueities labai niesti.Gal yra kokiu kitu priemoniu?Patarkit jei zinot. ![]() |
As irgi maitinu,bet spirale isidejau... Gal ir ne geriausias pasirinkimas, gal kitos ir smerktu, bet...yra kaip yra.Siuo metu nera kitos iseities

QUOTE (Zhiema @ 2004 01 06, 13:12) |
oi, vakar pasnekejom dar su vyru sia tema... tai isvis uzsinorejau ![]() |
Zhiema aš čia ne į temą biški, bet toks gražus tavo vaikiukas avatare, kad negalėjau nepagirti. Grožybė nesvietiška

QUOTE (werona @ 2004 02 06, 22:41) |
As dar maitinu,tai negaliu nei kontraseptiku,nei spirales isideti.O prezervatyvam esu alergiska.Po kekvienos sueities labai niesti.Gal yra kokiu kitu priemoniu?Patarkit jei zinot. ![]() |
Tik naturaliu budu! As irgi, maitinu ir negaliu nei to nei to

O tai kodel spirales negalima - nenorite ar del kazko kito.Juk spiraliu yra ir nehormoniniu...
Labux, na norėčiau paklausti. Tai kaip tas turi būt po gimdymo?
Gimdžiau prieš 4 mėn., atliko Cezario pjūvį. Dabar maitinu. Gal tie hormonai kalti, gal aš įsikaliau, jog man skaudės, gal dar kažkas? O gal dar ne laikas? O gal mano vyras manęs nebetraukia? Kažkur dingo tas potraukis,pagaliau, romantika. Aš pastoviai galvoju apie Mažą
, apie tekantį pienelį. Nenoriu, kad mane kas liestų, o gal man reik kreiptis į psichologą?
Gal ką patartumet?
Gimdžiau prieš 4 mėn., atliko Cezario pjūvį. Dabar maitinu. Gal tie hormonai kalti, gal aš įsikaliau, jog man skaudės, gal dar kažkas? O gal dar ne laikas? O gal mano vyras manęs nebetraukia? Kažkur dingo tas potraukis,pagaliau, romantika. Aš pastoviai galvoju apie Mažą

Gal ką patartumet?
Na skaudėt tai tau tikrai neskaudės, bet nesinori nieko tikriausiai dėl pervargimo nuolatinio . Pasikalbėk atvirai su vyru apie tai, gal pavyks rasti sprendimą

QUOTE (Julena @ 2004 10 20, 13:25) |
Labux, na norėčiau paklausti. Tai kaip tas turi būt po gimdymo? Gimdžiau prieš 4 mėn., atliko Cezario pjūvį. Dabar maitinu. Gal tie hormonai kalti, gal aš įsikaliau, jog man skaudės, gal dar kažkas? O gal dar ne laikas? O gal mano vyras manęs nebetraukia? Kažkur dingo tas potraukis,pagaliau, romantika. Aš pastoviai galvoju apie Mažą ![]() Gal ką patartumet? |
Skaudeti tikrai neskaudes-gimdei per cezari, ten viskas liko neliesta. Gali buti sausiau- naudokit lubrikantus.Reikia pailseti,skirti ir gauti laiko tik sau, truputi pasneketi su vyru ir pradeti kurti romantika is naujo dviese- pradedant ne nuo akto, o nuo pasiglebesciavimu ir t.t. Ir manau viskas bus gerai.O kaip as tave suprantu del galvojimu apie

Labux, na norėčiau paklausti. Tai kaip tas turi būt po gimdymo?
Dabar maitinu. Gal tie hormonai kalti, gal aš įsikaliau, jog man skaudės, gal dar kažkas? O gal dar ne laikas? O gal mano vyras manęs nebetraukia? Kažkur dingo tas potraukis,pagaliau, romantika. Aš pastoviai galvoju apie Mažą
, apie tekantį pienelį. Nenoriu, kad mane kas liestų, o gal man reik kreiptis į psichologą?
Gal ką patartumet?
as taip pat gimdziau pries beveik 4 menesius ir bijau pagalvot apie kazkokius smagumus lovoj, pora kartu pabandem,tai is skausmo net apsiverkiau, pasirodo nesugije man normaliai, ir ka daryt, o ir atsipalaiduot neiseina, zodziu nezinau, ir noriu ir bijau ir tuo paciu nenoriu, kazkox chaosas
bandem lubrikantu pasinaudot-nepadejo,o apie psichologa ir as pagalvojau, bet ar jis cia ka pades...
Dabar maitinu. Gal tie hormonai kalti, gal aš įsikaliau, jog man skaudės, gal dar kažkas? O gal dar ne laikas? O gal mano vyras manęs nebetraukia? Kažkur dingo tas potraukis,pagaliau, romantika. Aš pastoviai galvoju apie Mažą

Gal ką patartumet?
as taip pat gimdziau pries beveik 4 menesius ir bijau pagalvot apie kazkokius smagumus lovoj, pora kartu pabandem,tai is skausmo net apsiverkiau, pasirodo nesugije man normaliai, ir ka daryt, o ir atsipalaiduot neiseina, zodziu nezinau, ir noriu ir bijau ir tuo paciu nenoriu, kazkox chaosas

bandem lubrikantu pasinaudot-nepadejo,o apie psichologa ir as pagalvojau, bet ar jis cia ka pades...

po pirmo gimdymo randus jauchiau beveik metus. skaudedavo, ypach pradzhioj. bet kazhkaip nesureikshminau ash to. vyras buvo kantrus, viskas vykdavo su ilgom izhangom, naudojom lubrikanta ir viskas po truputi susitvarke
aishku, su mazhu vaiku tai ir amzhinas nuovargis, neishsimiegojimas, ir nelaiku pasileidzhiantis pienas, vidury veiksmo nubundanti
bet sakau, viskas su laiku susitvarke - tiesa man tas laikas buvo tikrai ne 4 men - o daugiau kaip metai nuo gimdymo.

aishku, su mazhu vaiku tai ir amzhinas nuovargis, neishsimiegojimas, ir nelaiku pasileidzhiantis pienas, vidury veiksmo nubundanti

bet sakau, viskas su laiku susitvarke - tiesa man tas laikas buvo tikrai ne 4 men - o daugiau kaip metai nuo gimdymo.