QUOTE (ragnez @ 2004 10 20, 19:53) |
po pirmo gimdymo randus jauchiau beveik metus. skaudedavo, ypach pradzhioj. |
oho

acipalaiduok, tikrai dar ne daug laiko praejo. bet jeigu tau trukdo ne tik mylintis, bet ir sedint ar tupint - gal pasirodyk ginekologui?
Va,va, aš ir bandau bandau-bet kad mano pačios mažasis pirštelis vos TEN įlenda.Aš ir vyrą apgavau-pasakiau, kad tik po 3mėn mylėtis galima, bet kad jau tuoj mano limitas išseks?Manau, kad čia ne psichologinė problema-o iš tikrųjų SKAUDA! O ginekologė jau po 5sav konstatavo,kad viskas l gražiai sugijo.O ir aš pati pirmą kartą kai apsižiūrinėjau veidrodžio pagalba-ne iš karto randą įžiūrėjau.Taigi..
Man dar nera triju men kai man dare operacija, bet su vyru mes viska darome normaliai kaip ir pries visa nestuma, na gal truputy atsargiau nes pilva ir aplink ji dar vis skauda. Is pradziu ir as visaip bandziau issisukineti, bet vyras buvo atkaklus, svelnus..............
manau reikia ne tik apie save galvoti, bet ir apie vyra, ir zinoma su juo apie viska sneketis, pasakyti ka jauti, galvoji vnz buti vienas kitam atvirais. O meluoti kad dar negalima ar panasiai tai nesazininga nei vyro nei saves pacios atzvilgiu

Man te net liudna, nes po antrojo gimdimo visai blogai
man blogai ir kiek jau tesias.....
labai sausa ir del to skauda.......ir vyras l. atsargus ir t.t, bet nieko..susirupinau, kad tik frigidiska nepasidaryciau
seip noriu , bet po akto skauda.......skauda pilvo apacia.....
reikes eiti pas daktare
O viena syki pamasciau, gal mes pavarge abu, nes tikrai viskas pasikeite po antrojo...ar senstam
labai noriu tiketi, kad praeis

labai sausa ir del to skauda.......ir vyras l. atsargus ir t.t, bet nieko..susirupinau, kad tik frigidiska nepasidaryciau

reikes eiti pas daktare

O viena syki pamasciau, gal mes pavarge abu, nes tikrai viskas pasikeite po antrojo...ar senstam

Na, matyt, mes su vyru buvom labai greiti šioje srityje...Nes jau trečią savaitę mylėjomės, nors gimdant truputį plyšymų buvo, juos siuvo,po to narkozės dozę gavau, nes placenta neatsiskyrė...Tačiau jaučiausi pakankamai stipri, nes dar gulėdama gimdykloj rašiau draugėm SMS. O dėl mylėjimosi-labai jau keista buvo ir baisu pradžioje,kažkaip viskas vyko "lyg ir ne taip".Tas sausumas, baimė, kad neplyštų vėl, prisiminimai apie gimdymą ir t.t. Tačiau vyras buvo kantrus. Vis klausdavo, ar neskauda, pati rinkis, kaip nori mylėtis ir t.t. Jis vis man sakydavo:ATSIPALAIDUOK ir nebegalvok apie nieką. Būdavo, ir mažylė pradeda verkti...Taip, tai pradžioj trigdė, bet po to prie to pripratau.Na, o kas liečia orgazmą, tai galvojau, kad jo visai jau nebepatirsiu...Bet pavyko gal tik kokį septintą kartą...Ko gero, svarbu yra neskubėti.O tas nenoras yra visai natūralus dalykas, nes mums, mamoms, atsiranda už jį daug svarbesnių...
mano mazei sesi menesiai,bet ir dabar as palygint mazai noriu myletis.net ne palygint,o is tiesu mazai.viskas sueina i nuovargi-tiek fizini,tiek psichologini.kartais man tereikia ramiai pagulet ir pasisneket-nebereikia jokio sekso.zinau,kad su laiku ir as noresiu kaip ir anksciau.sunkiausia nenuskriaust vyro,nes jis tai nori tiek pat,kaip ir anksciau
o po gimdymo pirmakart mylejaus praejus amzdaug dviem savaitems.buvau smarkiai plysus,bet ziauriai norejau.ir nieko
o jei jau kazkas blogai (kaip kad randu jautimas ir pan),tikrai geriau pasirodyt gydytojui-juk bus ramiau
o po gimdymo pirmakart mylejaus praejus amzdaug dviem savaitems.buvau smarkiai plysus,bet ziauriai norejau.ir nieko

o jei jau kazkas blogai (kaip kad randu jautimas ir pan),tikrai geriau pasirodyt gydytojui-juk bus ramiau
Jooooo... Tai gerai, kad as si puslapi susiradau... O visi tik ir sneka - po 6-8 sav. jau viskas tvarkoj... Prabego 2 men. ir mes su nekantraujanciu vyru pabandem... Desimt kart skaudziau uz pirmaji karta...
Nors darytas cezaris ir lyg tvarkoj viskas turetu but...
Bet as neprarandu vilties - bandysim ir toliau po truputi, negiliai....

QUOTE (Betsi @ 2004 10 28, 17:52) |
Jooooo... Tai gerai, kad as si puslapi susiradau... O visi tik ir sneka - po 6-8 sav. jau viskas tvarkoj... Prabego 2 men. ir mes su nekantraujanciu vyru pabandem... Desimt kart skaudziau uz pirmaji karta... ![]() ![]() ![]() |
Darytas cezaris ir taip skauda?

Skaudeti gali ne del siuliu, o del to kad issauseje ten. Pabandyk pasitepti geliu lubrikantu, po keleto kartu turetu praeiti.
ash pati irgi norejau tokia tema uzhvesti
per mano gimtadieny bus kazhkur apie ųsav, tai ash planavau kur nors romantishkai nakchiai ishvazhiuot ta proga
bet paskui ngirdau tiek nuogirdu..
kaip jus manot, kodel nepavyxta, kodel skauda? nenorechiau paskui bijot visad

per mano gimtadieny bus kazhkur apie ųsav, tai ash planavau kur nors romantishkai nakchiai ishvazhiuot ta proga