Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Mes mylejomes po 8 sav. Negaliu sakyti, kad labai skaudejo- tik vietos gal mazoka buvo. Tiesa naudojau lubrikanta.
Manau, kad viskas nuo vyro pastangu priklauso- jei svelnus, atidus, romantiskai nusiteikes- tai viskas liuks.
Isgerkite po taure vyno wub.gif (net maitinancioms galima) ir viskas bus saunu thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi skauda, bet po truputį jau atsipalaiduoju.. dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Missy @ 2004 11 03, 10:06)
Mes mylejomes po 8 sav. Negaliu sakyti, kad labai skaudejo- tik vietos gal mazoka buvo. Tiesa naudojau lubrikanta.
Manau, kad viskas nuo vyro pastangu priklauso- jei svelnus, atidus, romantiskai nusiteikes- tai viskas liuks.
Isgerkite po taure vyno wub.gif (net maitinancioms galima) ir viskas bus saunu thumbup.gif

nuo kada maitinanchioms vyno galima??? blink.gif kas per absurdas, negalima ne lasho sad.gif
o man dabar ishkilo tox klausimas - ish kur tu lubrikantu gauti ? blush-anim-cl.gif kokiu ju ten buna, kokius pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE ("Liorka")
o man dabar ishkilo tox klausimas - ish kur tu lubrikantu gauti ? blush-anim-cl.gif kokiu ju ten buna, kokius pirkti?  rolleyes.gif

Nusipirk Aquagel lubrikanto. Jo tikrai yra Euro ir paprastose vaistinese wink.gif Tikrai geras dalykas thumbup.gif

P.S. mes po gimdymo pabandeme myletis praejus 2 men, bet man laabai skaudejo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 05 lapkričio 2004 - 10:27
na musu su vyru visi tie dalykelai smileysex.gif normaliai susitvarke tik po puses metu kai 2.gif paaugo ir siaip kazkaip atsigavau na vienu zodziu gyvenimas vel i savo vezes iejo heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 11 05, 10:27)
QUOTE ("Liorka")
o man dabar ishkilo tox klausimas - ish kur tu lubrikantu gauti ? blush-anim-cl.gif kokiu ju ten buna, kokius pirkti?  rolleyes.gif

Nusipirk Aquagel lubrikanto. Jo tikrai yra Euro ir paprastose vaistinese wink.gif Tikrai geras dalykas thumbup.gif

P.S. mes po gimdymo pabandeme myletis praejus 2 men, bet man laabai skaudejo blink.gif

Ir man po gimdymo lytiniai santykiai pasidarė nelabai malonūs.Pati jaučiu,kad visai norėčiau:sex ,bet kad baisiai ten viskas yra išsausėję ir labai nemalonus jausmas. Gal ir pasirodysiu neišmanėlė blush-anim-cl.gif,bet jūs man pasakykit,kaip yra naudojami tie lubrikantai,kur ir kaip juos reikia naudoti,kur juos tepti blush-anim-cl.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE (meile @ 2004 11 09, 20:30)
Gal ir pasirodysiu neišmanėlė blush-anim-cl.gif,bet jūs man pasakykit,kaip yra naudojami tie lubrikantai,kur ir kaip juos reikia naudoti,kur juos tepti blush-anim-cl.gif g.gif

aha,ir man ydomu blush-anim-cl.gif plachiau pls rolleyes.gif
Atsakyti
O man atvirkščiai. Vos ištempiau dvi savaites kol siūlė užgis(gal todėl kad nuo ketvirto mėnesio buvo pasninkas). Bet greičiausiai čia buvo kažkas su hormonais. Mano vyras ir taip kas liečia sex labai supratingas,o po gimdymo pirmus kartus ypatingai pasistengė. o kas liečia randą,tai ir dabar priklausomai nuo padėties jaučiu. Ir per orų pasikeitimus jį jaučiu.
Atsakyti
o man va jua beveik 7men po gimdymo ir skauda per pati akta kazkur ten giliai ir po skauda pilva...nebezinau, jauciu teks keliaut pas daktorka blush-anim-cl.gif....
ka gal katrai taip buvo?
nuo issausejimo? bet kad jis jau mazeja berods
Papildyta @ [mergetime]1100522013[/mergetime]
o man va jua beveik 7men po gimdymo ir skauda per pati akta kazkur ten giliai ir po skauda pilva...nebezinau, jauciu teks keliaut pas daktorka blush-anim-cl.gif....
ka gal katrai taip buvo?
nuo issausejimo? bet kad jis jau mazeja berods
Atsakyti
kartais pagalvoju ka as be supermamos daryciau smile.gif
Atsakyti
Mano vyras su tokiu nekantrumu lauke 6iu savaiciu... Jos atejo, o man net siurpai nueina pagalvojus, kad ten galima smarkiau prisiliesti. Plysau gimdydama per visus galus, todel dabar saugiai jauciuosi tik kojas suglaudusi wub.gif
Bijau kad dar negreitai man praeis visos baimes.
PO gimdymo visa oda tokia sausa, kad net pleiskanoja, po keliskart per diena reikia kremais teptis, tai isivaizduoju kas TEN dedasi.... blink.gif
Atsakyti
Man irgi nuo ketvirto men buvo "badas", bet nepasakyciau, kad trykstu noru krist i lova. Kazkur dingo ir noras, ir potraukis. Jau nekalbu apie sugebejima atsipalaiduot ar malonuma kazkoki. Nors ir vyras supratingas ir t.t. Jau pavargau galvot kas, kodel, vistiek nei pas gydytoja, nei pas psichologa neturiu sansu nuvaziuot - pati maitinu ir vaikas super neramus - nors gal cia ir slypi visos priezastys sad.gif
Atsakyti