Įkraunama...
Įkraunama...

Endoskopinis tyrimas - gastroskopija

QUOTE(gryda @ 2010 03 17, 22:11)
o ką patarė daryt, kad nebūtų skrandžio pūtimo ir skausmų?

irase venter ir lanzul vaistuku ir va jau kelios dienos gyvenu ramiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 03 17, 21:11)
o ką patarė daryt, kad nebūtų skrandžio pūtimo ir skausmų?

man irgi buvo kazkokiu vaistuku israse fermentu, dar nuo surasto refliukso gyde virskinamaji trakta, taip gal 3 men rijau vaistus, o pasirodo viskas nuo streso buvo, kaip nuo jo tabletyciu gavau, tai ir virskinamasis traktas susitvarke 4u.gif
o dievuliau dar ir dabar prisimenu ta zarnos ryjima, kosmaras man kazkoks buvo doh.gif
Atsakyti
man irgi buvo labai baisu bet iskest tikrai imanoma svarbu viduj nusiteikt ir nepasiduot panikai.juk cia tai nieko tyrimas o yra tokiu kuriu atrodo isvis iskest neimanoma bet zmones viska iskencia vardan sveikatos pagerejimo smile.gif
Atsakyti
Pasidariau šiandien.Ir ką, nieko baisaus thumbup.gif Aišku yra kažkiek nemalonu, bet susitelkus buvau į kvėpavimą, negalvojau apie tą žarną ir klausiau ką daktaras sakė ir viskas labai normaliai praėjo mirksiukas.gif Taip kad nėra ko bijoti, eikit ramiai nusiteikusios ir procedūros metu klausykite ką daktaras sako ir viskas bus puiku 4u.gif
Atsakyti
Gavau rezultatus, kad rado pas mane H.Pylori bakteriją. Gali būti,kad dėl to man ir kilo giluminiai spuogai ant smakro. Dabar teks gydytis.
Atsakyti
Buvau kokių 18 metų, kai nuejau pas savo seimos gydytoja ir pasiskundziau, jog daznai skauda skrandi. na ka gi, teko ir man patirti ta malonuma kaip ir daugeliui cia. tai tas gydytojas pasake jog paraudusi dvylikapirste, o seimos gydytoja patare man valerijonu pagerti..
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 03 22, 13:13)
Gavau rezultatus, kad rado pas mane H.Pylori bakteriją. Gali būti,kad dėl to man ir kilo giluminiai spuogai ant smakro. Dabar teks gydytis.

Gal galite parasyti, koki gydyma paskyre 4u.gif
Atsakyti
O tu Dieve..man po kokios valandos darys šitą tyrimą vėl doh.gif doh.gif Net pagalvojus silpna darosi.Šiaip dar turiu viltį,kad su narkoze darys,bet čia dar nežinia... unsure.gif Bijau,kad dar ilgai temps,nes man kuo toliau,tuo didesnis stresas.Nei valgyt nei gert nenoriu ir nenorėsiu.bet šiaip..norisi,kad greičiau padarytų ir vsio unsure.gif
Atsakyti
Pirmą kartą dariaus šį tyrimą pries mėnesį. Labai bijojau, apsiverkiau kabinete šalia gydytojo blush2.gif ejau pas suuuper gydytoja, tai jis labai ramino, laike už rankos, sako visada busiu kartu nepaliksiu per procedūra, tai galiu pasakyt išvis nėr ten ko bijot!!!!!!!! Man tas raugėjimas visai patiko lotuliukas.gif ir ta žarna nėr jau taip labiai sunkiai nuryt, nei skauda nei ka smile.gif Man labiausiai nepatiko tai vaistus kai supurškė į gerklę, kai pradėjo smaugt , čia buvo baisiausia smile.gif) Bet galiu pasakyt svarbiausia geras gydytojas ir tada niekas nebaisu!! Pas toki gydytoja kur ejau, galėčiau žarnas ryt kasdien!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manes rytoj laukia sita procedura. Prisiskaiciau, kad smaugia, negali seiliu nuryt ir pan. O kaip paskui, po proceduros? Nebeteka tos seiles, kalbeti gali? Nes po skrandzio tyrimo tuoj eisiu i skydliaukes tyrima, tai baisu, kad seilesiuos ir istart zodzio nesugebesiu.
Atsakyti
Sveikutes, as ir eisiu ryti, jau trecia karta, anuos dukart abu apsiverkiau tai sikart turiu tiksla neapsiverkti laugh.gif laugh.gif noriu paklausti ar galim pries ta tyrima ikalti raminamu nu be vandens aisku , nu suciulpti raminama koki pries einant ? ar nesureaguos su tuo purskalu kuris uzmarina gerkle??? g.gif
Papildyta:
kristi, as kiek pamenu dar po proceduros dar 15min seiles tekinau i ranksluosti nes neina nuryti , nu koki pusvalndi po proceduros jauties slyksciai dar doh.gif noris prasmegti
Atsakyti
Daug baimes del nieko, pasakysiu. Nebuvo nei baisu, nei sunku, nei smauge ten kas, nei seiles tekejo. Procedura uztruko 30sek ko gero. Biski pariaugejau ir tiek. Menkniekis. Bijot nera ko.
Atsakyti