o man daktaras kaip tik sake kvepuoti per burna, nes kai kvepuoji per nosi tai tada automatiskai su liezuviu uzdarai burnos ertme, o tau trugdys slangute tada gali prasidet visokie nemalonumai ziaukciojimai ir t.t.
QUOTE(MeiLLi @ 2011 11 18, 13:23)
Grybo gatvej

pavydziu,merginos,kam gali be primigdymo padaryti...man kaip jau butu laikas skrandi pasitikrinti,bet bais jau daug kainuoja su primigdymu...vaistus tai nuolat vartoju,be jokiu pertrauku...

Teko ir man karta si "malonuma" patirt
Bunant 12 klaseje, pavalgius pietus uzeidavo tokie skausmai pilvo
Reikejo istirt skrandzio gleivine. Pats tyrimas buvo labai nemalonus, nemokejau atsipalaiduoti, todel nuolat ziaugciojau, is akiu bego asaros. Baisiai nenoreciau pakartot si tyrima

Aš ir atlikinėjau šią procedurą. Dažnai su skrandžiu bėdų būdavo - skaudėdavo pavalgius. Na nemalonu ten gulėt tai tikrai buvo, bet iškenčiama. Po to tik gerlei nemalonu buvo. Bet nieko, buvo pražuvo. Tikiuos neteks kada tai kartot.

Kardiolitoj dr akcija gastro tyrimui. Užsirašiau pirmadieniui su bendra nejautra

Pries 3 dienas ir man atliko endoskopija.Pries mane ejo vyriskis,is kabineto isejo kaip nusiverkes ir vis dejavo vajei vaje kaip baisu,po to moteris ir ji visa "nekokia"isejo.Na man nesuprantama kaip zmones sau taip apsunkina tyrima
Man tyrimas truko manau apie puse minutes,nors realiai man atrode kad kelios sekundes praejo.Nei ziaukciojau,nei nemalonu,nei skauda,atsipalaiduoti reikia,ir tolygiai kvepuoti...giliai iskvepti..giliai ikvepti..ir nejusite kaip bus baigta
O parvaziavusios namo pasidarykite siltos ramuneliu arbatos,nuramins gerkle ir stemple.
Galeciau kad ir rytoj vel tirtis

Šian tyriaus skranduką su bendra nejautra kardiolitoj, bijojau labai, bet žinokit
tik va valandą laiko užlaikė ir vistiek apspangus kokią valandžiukę buvau po paleidimo ir truputį gerklė jautės, bet po valandos ryti maistą jau galėjau

Atnaujinsiu temą ir tikiuosi, bent kažką nuraminsiu
Šiandien man irgi darė tą tyrimą, buvau prisiskaičiusi visokiausių baisybių ir tikrai ėjau ten be galo bijodama BET tikrai man nebuvo taip, kaip didžioji dalis čia rašė (gal db ir ta žarnelė plonesnė). Skausmo tai iš tikrųjų jokio nepajutau nei procedūros metu, nei po procedūros. Ryt pačiai net nereikėjo - žarną tiesiog gydytoja įkišo, ramino kad kvėpuočiau ramiai ir iš tikrųjų, viskas taip greit praėjo (po kokių 2 min), kad tikrai pagalvojau: "Nėra čia taip baisu, kaip atrodo"
Žiaugčiot tai ir aš kelis kelis kartus pažiaugčiojau bet tik gal 2-3. O skausmo visiškai jokio, tik tiek kad nemalonu.
Taigi, merginos/moterytės, eikit ramiai ir galvokit tiesiog apie tai, kad ištyrę skranduką atsikratysite pilvuko skausmų ir tikrai gyvensit kokybiškesnį gyvenimą

Taigi, merginos/moterytės, eikit ramiai ir galvokit tiesiog apie tai, kad ištyrę skranduką atsikratysite pilvuko skausmų ir tikrai gyvensit kokybiškesnį gyvenimą

Mergaites, kam taip gazdinat kitas/kitus? Nera tai baisus dalykas. Aisku, nemalonus, bet tikrai visai pakenciamas. Skausmo tikrai jokio nepajausit. Suprantu tas, kuriom teko seniais laikais atlikt ta procedura, bet kaip ja atlieka dabar - skiriasi kaip diena ir naktis (pati turiu su kuo palygint, nes pries kokius 15 metu man tai dare ir pries metus). Tai kad tikrai nebijokit, jei reikia pasitikrint skranduka, nedvejokit ir tikrinkites
Ir jokios nejautros nereikia. Net paprastoj poliklinikoj pries procedura jums gerklyte papurks ir uzsaldys.