Įkraunama...
Įkraunama...

Endoskopinis tyrimas - gastroskopija

Visa gyvenima "zarnos rijimas" atrode kaip pats didziausias baubas. Na ir atejo didzioji diena...ir NIEKO ax.gif del tokios menkos proceduros nekankinciau savo organizmo narkozemis. Pilnai pakanka saldancio purskaliuko. O ir skausmo nera..svarbiausia kvepuoti ir neuzsiimti jokia savivale, o klausyt ka sako gydytojas.
Plius man labai pasiseke - visiskai svetimas zmogus - sesute - matydama mano dideles issigandusias akis, paeme uz rankos, o as i ja isikabinau kaip i mama blush2.gif
Antra karta nebereikejo nei palaikymu, nei paaiskinimu, nieko.
Dabar baimiu sarase liko kiti du baubai - gimdymas (uz poros men) ir zarnyno tyrimas ( tikiuos,kad niekada jo neteks daryti) doh.gif doh.gif
Nebijokit, tyrimas neskausmingas tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voveryyte: 24 rugsėjo 2011 - 21:39
Sveikutes,paskaiciau jusu postus,ir nuotaika pakele ir padrasino ir nuliudino.. man ir ale itaria refliuksa,tik nezinia kodel,nes rugstingumo niekad nejauciu,o yra kosulys.. ale del rugstingumo gali man sukelt kosuli.. na ziuresim.. ketvirtad 9val einu i sita "malonuma" dare man jau ji,tik tada supanikavau,nes nieko nei sake nei paaiskino,ipurske,stvere zarna ir sugrudo.. maniau numirsiu.. bet db zn kas ir kaip,tikiuosi bus viskas ok.. kartoju saku kad privalau issitirt.. doh.gif g.gif

parasysiu kaip kas wink.gif gal kazkam pades nusiramint smile.gif
Atsakyti
Sveikos na as jau po visko smile.gif is tikro nieko ten baisaus,svarbiausia ATSIPALAIDUOTI IR LETAI KVEPUOTI smile.gif klausiau gyd ir viskas praejo be asaru be ziaugciojimu ir be dideliu skausmu... buvo ne itin malonu kai makalavosi ten bet smile.gif tyrimas palyginus nebaisus smile.gif man refliukso nerado,isvis nesuprato kam ta tyrima man daryt reikejo smile.gif sekmes visoms smile.gif stiprybes ir pasiryzimo wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, man tyrimas 12:45, bet tikriausiai tą dieną (kad ir kaip anksti) vis tiek geriau nieko nedėt ir nepilt į skrandį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 11 10, 15:47)
Sakykit, man tyrimas 12:45, bet tikriausiai tą dieną (kad ir kaip anksti) vis tiek geriau nieko nedėt ir nepilt į skrandį? smile.gif

Privaloma būt tuščiu skrandžiu. Miegok ilgiau, tada taip valgyt nesinorės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 11 10, 20:22)
Privaloma būt tuščiu skrandžiu. Miegok ilgiau, tada taip valgyt nesinorės  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif nepavyks pamiegot hihihi.gif mano diena prasideda po 6 rolleyes.gif ir veiksmas vyksta namuose, tai bus kankynė doh.gif
Atsakyti
o man pirmadienį ryjimas tai prašysiu, kad primigdytų, nes kitaip niekaip aš jos neprarysiu verysad.gif
Atsakyti
Zinokit as vaikysteje tiek tu zarnu pririjusi esu, kad iki siol fobija baisia turiu tam schmoll.gif

Bet siaip aisku, svarbiausia kvepuoti ir neisigasti baisiai, nes baime sukausto mus ziauriai......sekmes visoms, kuriu laukia si ne is maloniausiuju proceduru....
Atsakyti
stengiausi ir atsipalaiduot ir nesimakaluot, bet fear.gif toks jausmas, lyg būčiau išprievartauta unsure.gif fui procedūra unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. na ir as jau apturejau ta malonuma biggrin.gif nu nera jau ten taip baisu...tik to purskalo skonis labai neskanus biggrin.gif o visa kita tai nemalonu, bet be jokiu skausmu ir nera taip blogai. tik kai i srandi ipute oro tai nesupratau kas daros biggrin.gif tuo paciu metu ir ziaukciojau ir springau ir dusau ir asaros begt pradejo nu zodziu galvojau, kad mirsiu biggrin.gif bet tai truko tik kokias 5 sekundes...o po proceduros tai is isgascio net rankos drebejo smile.gif
Atsakyti
Kur vilniuje galima šitą tyrimą darytis su primigdymu ir neprisirašius mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Jau ne sykį dariausi šį tyrimą. Kaip ir kitos merginos šioje temoje patarė, svarbiausia yra atsipalaiduoti, klausyti gydytojo nurodymų ir ramiai kvėpuoti per nosį. Man pirmi kartai buvo labai nemalonūs, nes labai stresavau ir bijojau, dėl to atrodė, kad springstu, trūksta oro. O paskutinį sykį ramiai nusiteikiau, atsipalaidavau ir visai neskausmingai praėjo smile.gif
Atsakyti