Sveikos mamos, as tai niekada nerukiau ir nerukau dabar, man tai smirda rugstimi.Irv yrui labai nepatinka rukancios moterys, o pats tai ruko iseina i balkona. Kai jo nera namie tai viskas tvarkoje, bet kai buna namie paruko ir pareina is balkono i kambari, tai atsitraukiu per atstuma nuo jo. Man aplamai bjauru ziureti kai moterys ruko, man tai zema.
O vat man labai patinka rukancios moterys. Ypac tokios truputi nervingos. Jos atrodo idomios , intriguojancios. Arba storuliukes, jaukiai isitaisiusios virtuves kamputyje - savotiskai susideda putlias rankytes, ypatingai spragteli ziebtuveliu, jaukiai ispucia duma lyg istardamos :" pasimegaukim akimirka"
Gieztai pries rukyma namuose, kur yra vaiku. Skaitausi su nerukanciuju norais rukymo atzvilgiu. Ir labai nemegstu buciuotis su nerukanciais vyrais, ypac jei is ju burnos nesa alkiu (kai zmogus alkanas)
Ir siaip man isvis nejokia tragedija jei aplinkui matau rukancias moteris, vyrus, merginas - kas kaip nori tas taip gyvena. Man baisiau matyti kai prisisiurbe spirituko, pamirse savo kaulu sistema ten kur gere slitiniuoja skaiciuodami stulpus pielieciai -tes Arba, kai dvi narkomanes troleibuse bande improvizuoti, kad dirbo naktineje pamainoje. Va tep va.
Gieztai pries rukyma namuose, kur yra vaiku. Skaitausi su nerukanciuju norais rukymo atzvilgiu. Ir labai nemegstu buciuotis su nerukanciais vyrais, ypac jei is ju burnos nesa alkiu (kai zmogus alkanas)
Ir siaip man isvis nejokia tragedija jei aplinkui matau rukancias moteris, vyrus, merginas - kas kaip nori tas taip gyvena. Man baisiau matyti kai prisisiurbe spirituko, pamirse savo kaulu sistema ten kur gere slitiniuoja skaiciuodami stulpus pielieciai -tes Arba, kai dvi narkomanes troleibuse bande improvizuoti, kad dirbo naktineje pamainoje. Va tep va.
Mano vyras ziauuuriai ruko, o as ne, nes maitinu..bet noriu labai labai labai parukyti, pvz. kokiu Mistral cizu
O siaip prie tos pacios temos - gal zinote kokiu vaistu ar ko, kurie padeda issivalyti rukaliu plauciams..aisku, geriausiai butu mest rukyti, bet vyras nieeeekaip negali, nors jau rukymas ji i kapus varo...
O siaip prie tos pacios temos - gal zinote kokiu vaistu ar ko, kurie padeda issivalyti rukaliu plauciams..aisku, geriausiai butu mest rukyti, bet vyras nieeeekaip negali, nors jau rukymas ji i kapus varo...
| QUOTE (babble @ 2004 11 26, 15:00) |
| Mano vyras ziauuuriai ruko, o as ne, nes maitinu..bet noriu labai labai labai parukyti, pvz. kokiu Mistral cizu O siaip prie tos pacios temos - gal zinote kokiu vaistu ar ko, kurie padeda issivalyti rukaliu plauciams..aisku, geriausiai butu mest rukyti, bet vyras nieeeekaip negali, nors jau rukymas ji i kapus varo... |
Pati mečiau prieš pora mėn.Skaičiau kad plaučiai valysis 10metu
Vyrui nupirk vitaminu,nes mest rūryti nepriversi,šita žinau iš saviškio.
| QUOTE (babble @ 2004 11 26, 15:00) |
| Mano vyras ziauuuriai ruko, o as ne, nes maitinu..bet noriu labai labai labai parukyti, pvz. kokiu Mistral cizu O siaip prie tos pacios temos - gal zinote kokiu vaistu ar ko, kurie padeda issivalyti rukaliu plauciams..aisku, geriausiai butu mest rukyti, bet vyras nieeeekaip negali, nors jau rukymas ji i kapus varo... |
As visada darau pertraukas, jei imu jausti, kad apsunko plauciai ir pasilpo organizmas. Metu, nerukau metus ir daugiau. Kito budo nezinau, tiesiog jis gali izbandyti savo valia ir daryti pertraukas.
o as nerukau, ir mano vyras neruko
ir man labai smagu del to. jau kaip man cia buvo slykstu... prei maximos stovi dvi panos, ruko abi, o viena ant ranku laiko vaikeli kokiu dvieju metuku
nu ar neslykstu???????
O aš rūkau, bet noriu mesti... ir taip jau gerą pusmetį
Nerukau. Isbandziau, bet nepatiko. Ir nesiruosiu rukyti. Toleruoju rukanciuosius, nes mano poziuriu, rukymas - tai tam tikra narkomanijos forma. Bet man nepatinka (pakest negaliu!!!) kai rukoma pvz. kavinej. Kodel ir as turiu kvepuot tais dumais?! Manau, jog tai neteisinga. Gal todel i kavines praktiskai ir nevaikstau.
Rukau cigaretes, megstu patraukti kaljana, kai pasensiu rukysiu pypke, kolei kas jos nenusipirkau, bet jei kas vaisina -maloniai patraukiu(kai uzaugsiu busiu ragana), nespjaunu i cigariles, budama skandinavijoje pesiau "suktinukus". Man skanu, patinka. Niekada nerukau namuose, darbovieteje, eidama gatve. Rukau vakareliuose, masinoje(tik savo), kavinese ir kt. tam skirtose vietose. Nepuciu dumu niekam i akis, jauciuosi turinti teise rukyti ir, mane erzina, kai kokia "madama" raukosi ir yr bais nepatenkinta mano veiksmais. Jei man nepatinka aplinka, as ja keiciu. Juk niekada neinu i kavine, kurioje nerukoma. Juokinga butu, jei atsisedus nerukanciuju vietose bodeciausi ju nenoru rukyti.