Tiksliau vaikystes nebuvimas, jei jau nuo 5 m. galvoti apie pinigus, kaip parduoti ir sau uzsidirbti. Ir tevai turejo pagalvoti, pasirupinti vaiku. Keista, argi jus isleistumete savo 5 m. vaika skraidyti lektuvais ar vaziuoti autobusu bent jau i kitus miestus, o cia respublikos? Reiskias tarybu valdzios metais vaikai turejo irgi dirbti nuo 5 m. kaip ir kapitalistineje visuomeneje?
Neabejoju,akd Dani vyras yra butent toks kaip ji aprase jo antroji puse. tik man kazkaip nejauku skaityt apie tai,kad jsi 5eriu dirbo,skraide lektuvais... Taigi mano dukra 5eriu,o as jai dar sikniuka kartais nuvalau... :
:

O man nesitiki.. Gal metus sumaise. Na 10 m. dar suprasciau.. Bet 5 m. vienas keliaujantis vaikas ir siais laikais atrodytu keistai, o tais laikais viskas buvo daug griezciau. Be to, kodel toks noras 5 m. vaikui tureti daugiau uz tevus savo pinigu? Kiek save atsimenu tai ilgai tevai buvo autoritetas ir uztekdavo tiek kiek turejom ir ka tevai nupirkdavo. Aisku taupydavau kapeikas, bet 5 m. tikrai rupejo ne pinigai o leles.
Dani,man tikrai labai keista ir belieka zavetis tokiu vaiku,nes maniske dar net i parduotuve nuejus pati centu nesusiskaiciuoja,o kai neturiu pinigu sako "nueik i banka ir paprasyk" ;D ;D tai tikrai guvus vaikas turejo but,budamas 5eriu uzdirbt daugiau uz tevus... O ka beje jo tevai veike?
[quote]Prisiminkite tuos laikus, kai i padoru restorana paprastai nepatekdavai. [/quote]
Tarybiniais laikais buvo iprasta ir nebrangu restoranuose valgyti. Na mane mama viena augino,turejo daug dirbti,dare karjera,tai as visad pietaudavau restorane,nes jai nebudavo laiko ir jegu prie puodu stovet. Is mokyklos eidavau pas ja i darba,tada i restorana,tada namo. Krutai,ania? O ji tada dar ir pareigas auksto rango uzeme,tai man priderejo graziai elgtis,nors as jau nuo 4eriu su peiliu ir sakute ismokus buvau valgyt. Zodziu prisigyriau ;D ;D ;D
Tarybiniais laikais buvo iprasta ir nebrangu restoranuose valgyti. Na mane mama viena augino,turejo daug dirbti,dare karjera,tai as visad pietaudavau restorane,nes jai nebudavo laiko ir jegu prie puodu stovet. Is mokyklos eidavau pas ja i darba,tada i restorana,tada namo. Krutai,ania? O ji tada dar ir pareigas auksto rango uzeme,tai man priderejo graziai elgtis,nors as jau nuo 4eriu su peiliu ir sakute ismokus buvau valgyt. Zodziu prisigyriau ;D ;D ;D
Dani saunu kad taip graziai apie savo vyra sneki [smiley=vo.gif]. Noreciau ir as taip graziai apie saviski moket sneket. Gal ir moku tik ne visad noriu. Siaip prie sios temos labai tinka tavo pasirinktas avataras. Tokia grazi mergyte meiles ir svaju kupinom akim ziuri ir laukia... [smiley=000102.gif] Grazu.
O gryztant prie temos (praeitus kelis puslapius galima isskirt i atskira ema: "Dani ir paslaptingasis jos vyras"
) noreciau pasakyt aivaizdzia tiesa: uzsienietis uzsienieciui nelygus, taip pat kaip ir lietuvis - lietuviui. negaliam sakyt kad viena tauta tai jau super, o kita tai jau sh. Yra svajoniu vyrai ir uzsienyje ir lietuvoje, ir uz sienos lietuvoje ;).
O gryztant prie temos (praeitus kelis puslapius galima isskirt i atskira ema: "Dani ir paslaptingasis jos vyras"

Cia biskis ne i tem abet apie uzsieni:
Klausimas: Kas yra globalizacijos virsune?
Atsakymas: Princeses Dianos mirtis.
Klausimas: Kodel?
Atsakymas: Anglu princese kartu su vaikinu Egiptieciu uzsimusa Prancuzu
tunelyje, vaziuodami Vokisku automobiliu su Olandisku varikliu,
vairuojamo
Belgo vairuotojo, prilupusio Skotisko viskio, tuo metu, kai ant
Japonisku
motociklu juo persekioja paparaciai Italai, gydomi Amerikieciu gydytoju
Braziliskais vaistais!
Maza to, sita zinute atspausdino Lietuvis,pasinaudojes Zydo B. Gateso
technologijomis, kurias anas pavoge is Taivanieciu ir atspausdines ji
klaviatura, kuri buvo pagaminta Kinijoje!
Klausimas: Kas yra globalizacijos virsune?
Atsakymas: Princeses Dianos mirtis.
Klausimas: Kodel?
Atsakymas: Anglu princese kartu su vaikinu Egiptieciu uzsimusa Prancuzu
tunelyje, vaziuodami Vokisku automobiliu su Olandisku varikliu,
vairuojamo
Belgo vairuotojo, prilupusio Skotisko viskio, tuo metu, kai ant
Japonisku
motociklu juo persekioja paparaciai Italai, gydomi Amerikieciu gydytoju
Braziliskais vaistais!
Maza to, sita zinute atspausdino Lietuvis,pasinaudojes Zydo B. Gateso
technologijomis, kurias anas pavoge is Taivanieciu ir atspausdines ji
klaviatura, kuri buvo pagaminta Kinijoje!
Dani, su tavo vyru tikrai viskas normalu, juk galų gale tikrai yra tokių žmonių. Svarbiausia, kad pinigų "darymas" neužgožtų šeimyninės laimės ar netaptų garbinimo objektu.
Beje, tikrai sakoma, kad vaikai gimę skirtingų tautybių žmonių santuokoje būna gabesni. Bent pas mus šeimoj tas pasitvirtina :
Beje, tikrai sakoma, kad vaikai gimę skirtingų tautybių žmonių santuokoje būna gabesni. Bent pas mus šeimoj tas pasitvirtina :

Turbut vunderkindas