Įkraunama...
Įkraunama...

Mišrios šeimos

[quote]klausimas, o ka rusu laikais vaikai galejo vieni skraidyti lektuvu?  be paso, be gimimo liudijimo..  ir jei neklystu vaikams juk ir bilietu iki 7 metu kazin ar budavo..

nu  tikrai turiu kaip mamule beveik tokio amziaus vaika ir   labai sunku patiketi..

Nu tiesiog unikalus tavo vyras dani tada yra.[/quote]

Galima pagalvoti, kad DANI viska isgalvojo. Galima pagalvoti, kad jis skraide kasdien. Na gal nuskrido zmogus taip viena karta isiprases i kabina pas lakunus, kurie buvo geri dedes ir prieme.

Del vaiku savarankiskumo. Tai buvo TARYBINIAIS LAIKAIS, kai zmogzudyste ar vaiko pagrobimas budavo neeilinis IVYKIS. Tai ne siandien, kai dauguma zmoniu laikrascius pradeda skaityti nuo kriminaliniu kroniku. Patikekit manimi, kad manes mama nebijodavo leisti bastytis po Mazeikius, nors juose buvo pilna ZEKU, statanciu Naftos perdirbimo gamykla. Kiti laikai ir tiek. Del savarankiskumo. As pats septyniu metu kelis kartus stovejau ir pardavinejau braskes turgelyje, nes tevai buvo daug ju uzaugine savo sodelyje. Na koks cia stebuklas? Pardavineti vasara braskes, kai zinai, kad taves niekas neapgaus, nes visi pazystami.
Atsakyti
Tos mamos, kurioms neteko gyventi ne siaip RUSU LAIKAIS, o taip vadinamame Breznevo laikotarpyje, nesupras kaip zmonems tuo metu buvo viskas saugu. Visomis prasmemis. As neidealizuoju santvarkos, taciau noriu pasakyti, kad tada gyvenimas buvo visai kitoks ir tokie pasivazinejimai buvo pilnai imanomi. Tikiu DANI pasakojimu ir man nekyla abejoniu del to.
Atsakyti
superteti laki pas tave fantazija ( beja nereiktu issivaizduoti, kad tai ka pats susigalvojai, kad kiti galvoja, tai taip ir turi buti)-  as nieko negalvojau, nei kaip eilese stovejo, nei kaip ten skrido. tiesiog  kilo klausimas ir tiek. Manau ir atsakymas   idomus turetu buti.
Atsakyti
[quote]

Kiti laikai ir tiek. Del savarankiskumo. As pats septyniu metu kelis kartus stovejau ir pardavinejau braskes turgelyje, nes tevai buvo daug ju uzaugine savo sodelyje. Na koks cia stebuklas? Pardavineti vasara braskes, kai zinai, kad taves niekas neapgaus, nes visi pazystami. [/quote]

True true, superteti, ash irgi 7 metu pardavinejau, tik... agurkus. Bet juos dar reikdavo ir suskinti. Brrr keltis 5... bet faina budavo...
Atsakyti
gaila apie mano pakalbeti neiseis:  nuklystumeme  i lankas nuo temos ;D ;D
o siaip sutinku:  koks bebutu vyras, svarbu tiku zmonai:)
Atsakyti
Dovi, esu ismaises vaikysteje visa Sovietu Sajunga, nuo Maskvos, Leningrado, Donecko, Vladivostoko ir t.t.. Su krasotyrininku bureliu buvau labai daug kur. Keliavau ir traukiniais ir lektuvais. Pazinau visa ta gyvenima, dedes milicininkus, tetas kasose ir t.t. Viskas pasikeite po Perestrojkos. Iki tol galejai ramiai vaika patiketi net svetimam zmogui. Net ir lektuvu nuskristi. Nebuvo jokiu problemu. Ziurint siais laikas tai atrodo labai avantiuristiska, taciau tuo metu taip neatrode. Tik tiek norejau pasakyti.

O tema gera gavosi. As savo nicka atiduodu DANI vyrui :-)))) Juokauju aisku. Ir dar karta sakau, kad tikiu tuom, ka  DANI pasakoja.
Atsakyti
superteti  na  ne tu vienas puikiai pameni tuos laikus ir as visiskai nekeliau klausimo ar galima buvo patiketi vaika svetimam zmogui.  man buvo idomu kaip  vaikas vaziavo, dani atsake ir  daugiau klausimu neturiu.
Atsakyti
Dovi, o as galvojau, kad vienintelis senasis mohikanas likau, nes visos mamkos vidutininskai uz mane jaunesnes 8 metais :-) Peace.
Atsakyti
Supertėti, tiek keliaudamas turėjai irgi pusiau užsieniečiu tapti  :D Tad labai tinki į šią temą  :smile.gif
P.S. Manau nuo Dani bučkis tau priklauso  8)
Atsakyti
As irgi jokiu budu neabejoju,kad dani sako tiesa,tiesiog stebiuosi ir tiek,na gal is tiesu laikai kiti,vaikai kiti...  Dani manau tavo vyras turetu i seima kandidatuot kaip koks uspaskichas,a? Be to jau yra lietuviu tautai nusipelnes,padidino gimstamuma net  :D biggrin.gif grazuoliukais  ;D
Atsakyti
O del svajoniu vyro tai noreciau pasakyti,kad meile nepaklaus tautybes,rases ar religijos... O apie slavus beje irgi zodeli tarsiu-turiu drauga rusa,kazkada draugavom,jis mane isimylejes buvo labai... Praejo jau daug metu,o jis vis dar paskambina pasveikinti "Musu pirmo susitikimo gatveje","musu pirmos keliones kartu" ir tt proga. as tu datu tikrai nebepamenu,o jis vis sako,pameni kaip mes tada ir tada susitikom,ejom ten... ir vis nepamirsta prideti,kad per vsus tuos metus neisblesau jo atminty... Neseniai aplanke mane. zavejosi mano vaikais. Isvis elgesys labai skiriasi nuo daugumos lietuvaiciu,moka jie "dusevnai" su moteriskom,oi moka... Taip ir vel susileist galima  ;D ;D ;D
Atsakyti
As sakyciau kad jis net labai neabejingas tau! Atsimena visas datas? ??? Tai Mamulia tada pirmyn! ;D ;D
Atsakyti