QUOTE(Jazminė @ 2010 08 23, 21:54)
Avalyne reikia dezinfekuoti CUTASEPT FOOT tirpalu karta per savaite, o kojines po kiekvieno skalbimo. Nusipirkite viena buteliuka su dozatoriumi, ten to skyscio yra 250ml, o tada jau papildymui paieskokite 1 litro talpos, nes ju kaina beveik tokia pati, o talpa laabai skirtinga. Paklauskite vaistininkes ir ji paziures, kokioje vaistineje yra 1 litro talpos butelys, nes nelabai ju buna.
Del tu tableciu, tai labai jau nepergyvenkit, kad kenkia jos tai faktas,bet kiekvienas organizmas savitas, be to jus nuolatos stebes, t.y. kas menesi ima krauja ir ziuri , ar nera pakitimu.Maniskis sugere 3 menesiu kursa ir viskas gerai. Sekmes gydantis
aciu-truputeli nuraminote, nes jau galvojau sakes man cia beveik, nes net ir vaistininkes : "oi oi cia gi l.stiprus vaistai,l . imunineta silpnina" (nors daktare ir sake, kad cia ner jau taip baisu su jais )ir t.t..o as stoviu akis isputus,lyg man sakytu, jog sie vaistai mane numarins..

galvoju, negi negert ir vaiksciot su tuo grybu toliau??? na bet girdejau kad rimtais atvejais jis ir ant veido gali persimesti, na ir siaip organizmui l .kenkia
..ir del dezinfekuojamo skyscio pavadinimo aciu, nes paklausiau vienoj vaistinej ,kuom avalyne dezinfekuoti, tai taip ir nesuprato ko as norejau ..
na ka gi kovosim su sita bjaurybe