Magnifique aš iš vis nesugaudau,kaip tu "gyva " su 3 mažais vaikais.Pamenu aš kaip manieji mane nuvarindavo per dienas. Vis tiek žaidimai judrus, laukan reik eit. dar jei turi valgyt padaryt jeims,. tai išvis.
O su daktare ntempk, pirmom dienom po gryžimo ir varyk.
Dar užsimesk kelias dienas , nes ar neišskristumėt ta diena ar kas..... bet ne daug.
Sunrayja aš apie kelius išvis negaliu neiko pasakyt, man čiurnos žiauriai skauda. Esu bandžiusi dirbt ar važiuot kur su įtvarais, tai tikrai nepaskausta kojos. Bet iš tikro skaičiau ,kad ilgai su įtvarais negalima būt, nes ten atrofuojasi raumenys ar kažkas panašaus. Daktarės taip ir nepaklausiu niekaip...mat dabar žiema mano Ugai kieti tai man kaip įtvaras, kai lauke, o namie tai pagulinėju tarp darbu...kaip Magnifique

O va pavasariui jau reiks teirautis, nes vistiek norisi ir iš namu išeit.... o kelionėn tai įtvaro manau reik, bent jau man. o ar galima tai čia jau daktarė pasakys.
O amno šeimyna mane tai palepina ir padeda daug. Tik aš stengiuosi ir pati pasidaryt daug ka, nes pradžioj, tai kai neiko negalėjau, gaudavosi vienintelis darbas vaikus nuvežt - parvežt mokyklon ir treniruotėn, o tarpuose ilėsėtis. Tai baisu buvo,kad panos nebegalės treniruočiu lankyt, kiek darbu namie.Čia tik būtinaiusi ) Taai ir krutu pati. Vyras mano padėt neikaip negali, vėlai gryžta, per 2 darbus plėšos, kad boba ir 3 vaikus išlaikyt.
O dabar jeu geriau, tai pati paguliėnėdama padarau daug ką. Bet vistiek yra nepatogumu. Pateikalai dabar mano paprasti, daugiaussia kombainu supjaustau ar sumakaluoju ir orkaitėn., Va po nauju vaistu tai ir blynelius kepiau o šendien cepelinus darėm.Babute bulves skuto, mes su mergyutėm padarėm, gavosi 16 štuku tik. o pavargau.

Kaip everestan įkopiau. Svarbiausia babute juokais kad paxalujum dirba, indus suplovė..... valanda pagulėjau paskui atsigavau, tai dar po spintas su panom prasisukom. Super diena - darbinga. paskui vėl atisgaviėnjau.... o dabart prie tekliko tinginaiuju.