QUOTE(rimulėėė @ 2011 02 23, 13:11)
pirmiausia pas šeimos daktara. padarys kraujo ryrima ir nusius pas reumatologa , jei simtomai tokie
Šiandien buvau pas šeimos gydytoją, tai po poros dienų jau bus kraujo tyrimo rezultatai. Nors man prieš pusmetį darė juos ir nieko nerado

QUOTE(taša @ 2011 02 23, 16:55)
brangioji, tikrai yra
mano mamyte serga jau apie 20 metu, o ir paciai itarimu yra .. nes esu prisikentejus su tais skausmais ne karta..
tik kiek zinau pas tave su kojyte negerai, bet sakei berods pas atve kitoks artiritas.. is tiesu nzn kuris baisiausias..

mano mamyte serga jau apie 20 metu, o ir paciai itarimu yra .. nes esu prisikentejus su tais skausmais ne karta..
tik kiek zinau pas tave su kojyte negerai, bet sakei berods pas atve kitoks artiritas.. is tiesu nzn kuris baisiausias..

matai, man ta koja po operacijos ne tai, kad pagerėjo, o dar ir pablogėjo.. Dabar abu kelio sąnarius skauda, tinsta, kaupiasi skysčiai, abi alkūnės ir dar kairės rankos nykštys

QUOTE(Sunrayja @ 2011 02 23, 20:15)
Man irgi ilgai nerode kraujas RA. O paskui padare tyrima su kita aparatura (tiksliai neprisimenu) ir parode
.
Pim, tik neuzdelsk, kuo greiciau reikia pradeti gydytis, kol tu skaudanciu sanariu nepadaugejo (jai tai is tikruju RA)
Man is pradziu skaudejo tik 1 kelio san. o dabar 2.... skauda ir kai kurie kiti san.

Pim, tik neuzdelsk, kuo greiciau reikia pradeti gydytis, kol tu skaudanciu sanariu nepadaugejo (jai tai is tikruju RA)
Man is pradziu skaudejo tik 1 kelio san. o dabar 2.... skauda ir kai kurie kiti san.
Oi, tai man skauda 5 sąnarius